d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev16789104765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 29 2015 01:24pm
cp XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 1.00
May 29 2015 01:28pm
Quote (Anarkin @ 29 May 2015 21:24)
a bolygó másik x milliárd embere is rendszerezi a levelezését

De most komolyan. mi a gond azzal, hogy aliasokat használok erre a célra?

egyébként szerintem az emberek nagyon túlnyomó többségének van 1 vagy 2 e-mail címe és azokkal regisztrál mindenhol és azokat adja meg mindenhol és napi száz hírlevelet kap, amiket sosem olvas el.
Én szeretem, ha a telefonomra csak az jön meg, amit szeretnék is megkapni.

Mitől rosszabb ez a megoldás, mint ezerféle szűrőt létrehozni?

Vagy mondj olyan megoldást, ami egyszerűbb és tudja azt, hogy ha adott helyen egyszer azt adom meg, akkor onnantól az összes abból a forrásból érkező levelet felismeri (neptun automatikus, egyetemi e-mail cím és az oktatók magán e-mailjeit is automatikusan felismeri)
Mondj rá megoldást.

This post was edited by CyberPunk666 on May 29 2015 01:29pm
Member
Gold: 69.85
May 29 2015 01:32pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 May 2015 21:28)

egyébként szerintem az emberek nagyon túlnyomó többségének van 1 vagy 2 e-mail címe és azokkal regisztrál mindenhol és azokat adja meg mindenhol és napi száz hírlevelet kap, amiket sosem olvas el.

Vagy mondj olyan megoldást, ami egyszerűbb és tudja azt, hogy ha adott helyen egyszer azt adom meg, akkor onnantól az összes abból a forrásból érkező levelet felismeri (neptun automatikus, egyetemi e-mail cím és az oktatók magán e-mailjeit is automatikusan felismeri)
Mondj rá megoldást.

En is 4 mail cimet hasznalok, np.
2 'hivatalos', attol fuggoen mennyire bizok meg az adott cegben, hogy kikerulhet spam listaba vhova (a regebbi 'hivatalos' ment ilyen celra, mert en nem adtam ugyan meg semmi szarra, meg is kapok ra spamot...) Meg van egy ami full spam szarokhoz, regelesekhez, etc, aminel tokmindegy mi jon, meg egy ami inkabb haveri.

Jah meg most jott be mult osztol egy kulon kepviselos dolgokhoz valo mail cim.
Member
May 29 2015 01:37pm
Quote (Baleee @ 29 May 2015 21:32)
En is 4 mail cimet hasznalok, np.
2 'hivatalos', attol fuggoen mennyire bizok meg az adott cegben, hogy kikerulhet spam listaba vhova (a regebbi 'hivatalos' ment ilyen celra, mert en nem adtam ugyan meg semmi szarra, meg is kapok ra spamot...) Meg van egy ami full spam szarokhoz, regelesekhez, etc, aminel tokmindegy mi jon, meg egy ami inkabb haveri.

Jah meg most jott be mult osztol egy kulon kepviselos dolgokhoz valo mail cim.

Ilyesmi, csak nekem külön címen van bnet, neptun, hivatalos, magán, spamos regisztráció, normál regisztráció, érdekes hírleves gyűjtő, bárhol beléphetek rá random széthaxolt cím, van egy régről maradt, meg most csináltam egyet egy új reghez, amihez úgy döntöttem érdemes egy külön címet csinálni.
jah meg van még nem googles MS acc, ahhoz is jár e-mail cím. Azon van az msdn előfizetés, meg a telefonom. Azzal nem regisztrálok sehová (kivéve msdn) és nem adom meg senkinek soha sehol, és abban tartom a naptárat is.

This post was edited by CyberPunk666 on May 29 2015 01:39pm
Member
Gold: 5,390.00
May 29 2015 01:41pm
cp nem autista, hanem egy közepesen okos kretén
Member
Gold: 3.03
May 29 2015 01:42pm
Cp, mennyiért tennél rendet a leveleim között?
Member
May 29 2015 01:47pm
Quote (jarabekg @ 29 May 2015 21:41)
cp nem autista, hanem egy közepesen okos kretén

Okosnak sem hívott még soha senki ezen a fórumon.
Bár szerintem szinte senki-senkit, de engem végképp ^^
Autistának szerintem 100+, kreténnek olyan 30+ lehet.

Quote (TassassinHc @ 29 May 2015 21:42)
Cp, mennyiért tennél rendet a leveleim között?

Neked sem tartott sokáig átállni a basztatott oldalról a basztatóra.
Legyél büszke magadra.

This post was edited by CyberPunk666 on May 29 2015 01:48pm
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 29 2015 01:47pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 May 2015 20:28)

semmi csak h úgy állítod be mintha ez lenne A megoldás és minden más macerásabb (azért mert rá akarsz húzni egy általad silver bulletnek kikáltott dolgot mindenre), miközben kurvára nem így van
az inboxomban egyetlen szemetet nem láttam nem is tudom mióta, úgy hogy Gmail Beta óta megvan az email cím és mindenhova gondolkodás nélkül megadom – állításod szerint ez mégsem történhetne meg extrém erőfeszítések nélkül
még a Microsoft accountomnak (igen, xxxx$-os MSDN-el rajta, kifizetve 2017 végéig - habár ötletem sincs, hogy ez hogy jön ide) is ez a primary címe, amivel belépek a Windowsba

de amúgy "from:elte" filter és kiszűr mindent, ezt használtam 3 évig és egy email nem jutott át a filteren (persze az ELTE professzionális és mindenki ottani email címet használ)

persze természetesen nekem is 4 email címem van
Cég, Aktuális kliens, Gmail, Saját cég (átírányítva Gmail-re)
és mivel hogy az egyetem akár főállásnak is számíthat, ott még esetleg tűrhető az alias használata

This post was edited by Anarkin on May 29 2015 01:48pm
Member
Gold: 3.03
May 29 2015 01:54pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 May 2015 20:47)
Okosnak sem hívott még soha senki ezen a fórumon.
Bár szerintem szinte senki-senkit, de engem végképp ^^
Autistának szerintem 100+, kreténnek olyan 30+ lehet.

Neked sem tartott sokáig átállni a basztatott oldalról a basztatóra.
Legyél büszke magadra.

Oh w8 m8.

Félig komolyan kérdeztem - rejtve panaszkodom, hogy gecire lusta vagyok rendezni a leveleimet.

Nem szántam basztatásnak és basztatva is vagyok.

Now what?
Member
May 29 2015 01:55pm
Quote (Anarkin @ 29 May 2015 21:47)
semmi csak h úgy állítod be mintha ez lenne A megoldás és minden más macerásabb, miközben kurvára nem így van

Azt mondtam, hogy az én igényeimnek ez a megoldás a legegyszerűbb. Mert nekem vannak olyan esetek, amikor más nem felel meg, mert túl összetett szűrő kellene, illetve nem akarok minden új helyzetben szűrőt állítani, egyszerűbb NEKEM eleve azt a címet megadni és kész.

az inboxomban egyetlen szemetet nem láttam nem is tudom mióta, úgy hogy Gmail Beta óta megvan az email cím és mindenhova gondolkodás nélkül megadom – állításod szerint ez mégsem történhetne meg extrém erőfeszítések nélkül

Nem ezt mondtam. Nekem sincs tele szeméttel. Én a hasznos leveleket szelektálom szét bizonyos szempontok alapján.
Az hogy van egy külön címem a kétes regisztrációkra az csak egy. A többi csak szétválogatásra van.

de amúgy "from:elte" filter és kiszűr mindent, ezt használtam 3 évig és egy email nem jutott át a filteren (persze az ELTE professzionális és mindenki ottani email címet használ)

Nálunk a külsős előadók, akik ilyen heti-kétheti egy alkalommal oktatnak, akár nem is a teljes félévben, csak egy tárgy keretiben belül egy részt, azoknak nincs belső e-mail címük és nem férnek hozzá a neptunhoz.
Például a VHDL oktatást az ericsson egyik fejlesztője tartotta. 4 napot dolgozott a cégnél, 1 napot kint oktatott nálunk a céggel kötött egyetemi szerződés keretein belül, és közben be is próbálkozott a diákoknál, hogy a céghez csábítsa őket. Például nálam is.
Reggel vagy este tartott egy 3-4 órás előadást, utána/előtte meg laborokat vezetett.
De biztos azért van, mert az elte professzionális.

persze természetesen nekem is 4 email címem van
Cég, Aktuális kliens, Gmail, Saját cég (átírányítva Gmail-re)
és mivel hogy az egyetem akár főállásnak is számíthat, ott még esetleg tűrhető az alias használata

Én többfelé szelektálok, hát és aztán? Van amiről szeretek azonnal értesülni, van amit csak este böngésznék át, van ami nem érdekel, csak kell megadni mindenfele.

Tehát akkor most már tudom, hogy 4 felé normális 10 felé kreténség.
Hol a határ? 5 még normális volt? Na, és a 6?

This post was edited by CyberPunk666 on May 29 2015 01:57pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev16789104765Next
Add Reply New Topic New Poll