Quote (Anarkin @ 29 May 2015 21:47)
semmi csak h úgy állítod be mintha ez lenne A megoldás és minden más macerásabb, miközben kurvára nem így van
Azt mondtam, hogy az én igényeimnek ez a megoldás a legegyszerűbb. Mert nekem vannak olyan esetek, amikor más nem felel meg, mert túl összetett szűrő kellene, illetve nem akarok minden új helyzetben szűrőt állítani, egyszerűbb NEKEM eleve azt a címet megadni és kész.
az inboxomban egyetlen szemetet nem láttam nem is tudom mióta, úgy hogy Gmail Beta óta megvan az email cím és mindenhova gondolkodás nélkül megadom – állításod szerint ez mégsem történhetne meg extrém erőfeszítések nélkül
Nem ezt mondtam. Nekem sincs tele szeméttel. Én a hasznos leveleket szelektálom szét bizonyos szempontok alapján.
Az hogy van egy külön címem a kétes regisztrációkra az csak egy. A többi csak szétválogatásra van.
de amúgy "from:elte" filter és kiszűr mindent, ezt használtam 3 évig és egy email nem jutott át a filteren (persze az ELTE professzionális és mindenki ottani email címet használ)
Nálunk a külsős előadók, akik ilyen heti-kétheti egy alkalommal oktatnak, akár nem is a teljes félévben, csak egy tárgy keretiben belül egy részt, azoknak nincs belső e-mail címük és nem férnek hozzá a neptunhoz.
Például a VHDL oktatást az ericsson egyik fejlesztője tartotta. 4 napot dolgozott a cégnél, 1 napot kint oktatott nálunk a céggel kötött egyetemi szerződés keretein belül, és közben be is próbálkozott a diákoknál, hogy a céghez csábítsa őket. Például nálam is.
Reggel vagy este tartott egy 3-4 órás előadást, utána/előtte meg laborokat vezetett.
De biztos azért van, mert az elte professzionális.
persze természetesen nekem is 4 email címem van
Cég, Aktuális kliens, Gmail, Saját cég (átírányítva Gmail-re)
és mivel hogy az egyetem akár főállásnak is számíthat, ott még esetleg tűrhető az alias használata
Én többfelé szelektálok, hát és aztán? Van amiről szeretek azonnal értesülni, van amit csak este böngésznék át, van ami nem érdekel, csak kell megadni mindenfele.
Tehát akkor most már tudom, hogy 4 felé normális 10 felé kreténség.
Hol a határ? 5 még normális volt? Na, és a 6?
This post was edited by CyberPunk666 on May 29 2015 01:57pm