d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Nepszavazas Lenne Mon A Meleghazassagrol > Te Hogy Szavaznal?
Prev167891022Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 22,413.07
May 23 2015 06:27pm
Quote (josheide @ May 23 2015 11:15pm)
ha minden vita annyibol allna hogy x-nek y a velemenye, z-nek meg w, akkor nem lenne ertelme beszelgetni

de ha elmondod, hogy miert allsz y velemeny mellett , mas pedig elmondja hogy szerinte miert w akkor mar utkoztethetjuk az erveket es haladhat valamerre a diskurzus

akkor leírom hogy egyszer én is hangot adjak valami nagyonmély témában a véleményemnek
egyáltalán nem tartom természetes dolognak azt ha valaki meleg, ellenzem mert nem akarom azt hogy a leendő kölköm megkérdezze tőlem hogy két férfi miért csókolózik az utcán aztán hazajöjjön az iskolából/buliból és újságolja hogy ő is kipróbálta és elég fasza!
gyerek ilyet ne lásson, a felnőtt ember aki meg tudja hogy mi ez próbáljon meg a lehető legkevesebb diszkrécióval, lehetőleg egy kamionon táncolva tangában hangosan hányni, kár hogy attól sokkal többen undorodnának.
ha a melegházasságot elfogadnák sokkal természetesebben venné mindenki, gyakrabban jönne szembe akár tvből, akár újságból (flutter példája), beépülne a mindennapunkba és nem, ez nem úgy természetellenes mint a wcbe szarás vagy az hogy ruhában járunk, ez sokkal inkább egy betegség amit vissza kéne fojtani ahelyett hogy hangot adunk neki.

most hogy megjött a nyár eléggé felerősödött a környék hangja és kibaszottul idegesít hogy minden hétvégén megy a fűnyírás, a gallyazás, fúrás és furulyázás. én kussban meg tudok lenni itthon, a szomszédok azt sem tudják ha itthon vagyok és pontosan ugyanezt várom el a szomszédaimtól is hogy kussban éljenek a saját telkükön, ugyanez igaz a melegekre is, legyen buzi otthon, kussban a 4 fal között, nem kell ennek fórum meg felvonulás meg szavazás, és ahelyett hogy tönkrebassza más nyugalmát/idegrendszerét inkább bassza seggbe a homokos haverját és kapjon el minden szart hogy minél hamarabb lerohadjon a fasza

köszönöm hogy elmondhattam és már nem is postolok többet ebbe a topicba, örülnék ha tiszteletben tartanátok azzal hogy nem kezditek megszakérteni.
Member
Gold: 3.03
May 23 2015 06:54pm
Quote (lacketto @ 24 May 2015 01:27)
akkor leírom hogy egyszer én is hangot adjak valami nagyonmély témában a véleményemnek
egyáltalán nem tartom természetes dolognak azt ha valaki meleg, ellenzem mert nem akarom azt hogy a leendő kölköm megkérdezze tőlem hogy két férfi miért csókolózik az utcán aztán hazajöjjön az iskolából/buliból és újságolja hogy ő is kipróbálta és elég fasza!
gyerek ilyet ne lásson, a felnőtt ember aki meg tudja hogy mi ez próbáljon meg a lehető legkevesebb diszkrécióval, lehetőleg egy kamionon táncolva tangában hangosan hányni, kár hogy attól sokkal többen undorodnának.
ha a melegházasságot elfogadnák sokkal természetesebben venné mindenki, gyakrabban jönne szembe akár tvből, akár újságból (flutter példája), beépülne a mindennapunkba és nem, ez nem úgy természetellenes mint a wcbe szarás vagy az hogy ruhában járunk, ez sokkal inkább egy betegség amit vissza kéne fojtani ahelyett hogy hangot adunk neki.

most hogy megjött a nyár eléggé felerősödött a környék hangja és kibaszottul idegesít hogy minden hétvégén megy a fűnyírás, a gallyazás, fúrás és furulyázás. én kussban meg tudok lenni itthon, a szomszédok azt sem tudják ha itthon vagyok és pontosan ugyanezt várom el a szomszédaimtól is hogy kussban éljenek a saját telkükön, ugyanez igaz a melegekre is, legyen buzi otthon, kussban a 4 fal között, nem kell ennek fórum meg felvonulás meg szavazás, és ahelyett hogy tönkrebassza más nyugalmát/idegrendszerét inkább bassza seggbe a homokos haverját és kapjon el minden szart hogy minél hamarabb lerohadjon a fasza

köszönöm hogy elmondhattam és már nem is postolok többet ebbe a topicba, örülnék ha tiszteletben tartanátok azzal hogy nem kezditek megszakérteni.

Homofób vagy és nincs igazad.

Amúgy a gyereked azt is meg fogja kérdezni, hogy miért késeltek / erőszakoltak meg valakit. Azt is el fogod mondani, hogy miért csinálhat valaki ilyet - és gondolom azt is, hogy ez miért nem követendő példa.
Persze szar lesz, ha buliból haza érkezvén újságolja, hogy ő is kipróbálta és eléggé fasza...

Szóval hajlam / nevelés... Az első példa úgyis te leszel.

És mindenki úgy csinál, mintha csak férfi homoszexualitás lenne a kérdés, holott a nőket is érinti a dolog.. és ha azt kérdezné a fiad, hogy mit lehet kezdeni két lánnyal, akik egymás kezét fogva sétál... akkor meg szívesen mesélnél régi sztorikat a fiatalságodból.
Member
Gold: 13,000.00
May 23 2015 06:55pm
Quote (lacketto @ May 24 2015 01:27am)

te homofób látens kis köcsög!
Member
Gold: 343.00
May 23 2015 08:28pm
szarnék rá
Member
Gold: 0.16
May 23 2015 10:03pm
miert ne lehetne? mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, neked nem kell elmenned a házasságukra.
a feltűnési viszketegségben szenvedo emberek meg ígyis úgyis idegesítőek lesznek,
szerintem van a világon rosszabb/kegyetlenebb/undorítóbb dolog, mint ez, nekem jelenleg a legkisebb problemam hogy az emberek körülöttem hogy élnek.

de ofc gyűlölöm azokat akik úgy akarnak elérni valamit, hogy közben tudják, hogy csak ellentétet váltanak ki az emberből, legyen az bárki/bármi, nem feltetlen csak erre a temara gondolok

This post was edited by AngryBug on May 23 2015 10:05pm
Member
Gold: 69.85
May 24 2015 12:47am
Quote (lacketto @ 24 May 2015 02:27)

Koltozz tanyara baszki, ha zavar, hogy egy kertes haznal fuvet nyirnak, gallyaznak, furnak, zenelnek, ott 3 km kornyezetedbe lofasz se lesz. Ilyen a videk. Az mas kerdes, hogy mondjuk legyen annyira kulturalt, hogy nem reggel 7-kor kezdi el, hanem mondjuk 9-kor, meg mondjuk du 4-kor befejezi. De most meg is mikor epitsek kaptarakat, ha csak hetvegen vagyok itthon? Ahhoz meg kell a szalagfuresz, dekopir furesz, furo. Fuvet is ekkor van idom lenyirni. Sot az uveghazhoz is a vas elemeket ekkor volt idom flexelni, de az en anyamat, mert probalom jobba tenni a dolgokat a hazam korul.

Quote (Flutter @ 24 May 2015 02:55)
te homofób látens kis köcsög!

+ ez. :DDDD

Na jo nem, a meleg temaban reszben igazad van, de engem peldaul ugyan annyira irrital, hogy ha heterok nyaljak ki egymas gyomrabol a 2 napos lecsot a nyilt utcan, meg nem tudnak kulturaltan viselkedni, es ott romantikaznak, ennyivel egyet tudok erteni, az meg, hogy hazasodhatnak-e, az inkabb hidegen hagy. Abban igazat adok, hogy egy arva szempontjabol nem mindegy, hogy milyen szulokhoz kerul, ha egyaltalan kerul es mivel ha most legalizalnak a meleghazassagot se adnanak minden kocsognek arva gyereket, pont az eloiteletek miatt jobban megvizsgalnak a helyzetet, viszont akik kapnanak, azok 100% olyan embert nevelnenek belole, aki tiszteli a masikat es nem elbol buzi lenne az is, azert mert a szuleitol azt latta, hanem csak siman elfogadna az egynemueket, attol lehet, hogy neki meg total hetero kapcsolata lenne.

This post was edited by Baleee on May 24 2015 12:51am
Member
May 24 2015 12:49am
Quote (Baleee @ May 24 2015 06:47am)
Koltozz tanyara baszki, ha zavar, hogy egy kertes haznal fuvet nyirnak, gallyaznak, furnak, zenelnek, ott 3 km kornyezetedbe lofasz se lesz. Ilyen a videk. Az mas kerdes, hogy mondjuk legyen annyira kulturalt, hogy nem reggel 7-kor kezdi el, hanem mondjuk 9-kor, meg mondjuk du 4-kor befejezi. De most meg is mikor epitsek kaptarakat, ha csak hetvegen vagyok itthon? Ahhoz meg kell a szalagfuresz, dekopir furesz, furo. Fuvet is ekkor van idom lenyirni. Sot az uveghazhoz is a vas elemeket ekkor volt idom flexelni, de az en anyamat, mert probalom jobba tenni a dolgokat a hazam korul.

tanyára meg mennek a cigányok rabolni
sehogy se jó

itt jó a 9.en ide nem jönnek rabolni
csak kéne egy légkondi
Member
Gold: 1,706.00
May 24 2015 01:22am
Én totál homofób vagyok. Szerintem a buziság nem normális és ezért azt szeretném,hogy ne is kezeljék "normális" kapcsolatként.
Tudom én is születhettem volna buzinak,meg a fiam,stb stb. de nem így lett.De ha így lett volna se az lenne a legnagyobb bajom,hogy nem húzhatok menyasszonyi ruhát...
Szerintem a melegek 90%-a érti mi az a diszkréció és azt is,hogy az átlag hetero emberből undort vált ki ez a dolog.
Szeretném ha maradék 10% is megértené,elfogadná...
Member
May 24 2015 01:35am
Quote (W00 @ May 24 2015 07:22am)
Én totál homofób vagyok. Szerintem a buziság nem normális és ezért azt szeretném,hogy ne is kezeljék "normális" kapcsolatként.
Tudom én is születhettem volna buzinak,meg a fiam,stb stb. de nem így lett.De ha így lett volna se az lenne a legnagyobb bajom,hogy nem húzhatok menyasszonyi ruhát...
Szerintem a melegek 90%-a érti mi az a diszkréció és azt is,hogy az átlag hetero emberből undort vált ki ez a dolog.

olyan sose lesz h mindenki elfogad valamit
akármilyen témában
Member
Gold: 3.03
May 24 2015 03:58am
Quote (W00 @ 24 May 2015 08:22)

pont az a 90% nyugodtan össze is házasodhat..
senkit nem fog zavarni.

Go Back To Magyar Topic List
Prev167891022Next
Add Reply New Topic New Poll