Quote (lacketto @ 24 May 2015 02:27)
akkor leírom hogy egyszer én is hangot adjak valami nagyonmély témában a véleményemnek
egyáltalán nem tartom természetes dolognak azt ha valaki meleg, ellenzem mert nem akarom azt hogy a leendő kölköm megkérdezze tőlem hogy két férfi miért csókolózik az utcán aztán hazajöjjön az iskolából/buliból és újságolja hogy ő is kipróbálta és elég fasza!
gyerek ilyet ne lásson, a felnőtt ember aki meg tudja hogy mi ez próbáljon meg a lehető legkevesebb diszkrécióval, lehetőleg egy kamionon táncolva tangában hangosan hányni, kár hogy attól sokkal többen undorodnának.
ha a melegházasságot elfogadnák sokkal természetesebben venné mindenki, gyakrabban jönne szembe akár tvből, akár újságból (flutter példája), beépülne a mindennapunkba és nem, ez nem úgy természetellenes mint a wcbe szarás vagy az hogy ruhában járunk, ez sokkal inkább egy betegség amit vissza kéne fojtani ahelyett hogy hangot adunk neki.
most hogy megjött a nyár eléggé felerősödött a környék hangja és kibaszottul idegesít hogy minden hétvégén megy a fűnyírás, a gallyazás, fúrás és furulyázás. én kussban meg tudok lenni itthon, a szomszédok azt sem tudják ha itthon vagyok és pontosan ugyanezt várom el a szomszédaimtól is hogy kussban éljenek a saját telkükön, ugyanez igaz a melegekre is, legyen buzi otthon, kussban a 4 fal között, nem kell ennek fórum meg felvonulás meg szavazás, és ahelyett hogy tönkrebassza más nyugalmát/idegrendszerét inkább bassza seggbe a homokos haverját és kapjon el minden szart hogy minél hamarabb lerohadjon a fasza
köszönöm hogy elmondhattam és már nem is postolok többet ebbe a topicba, örülnék ha tiszteletben tartanátok azzal hogy nem kezditek megszakérteni.
Koltozz tanyara baszki, ha zavar, hogy egy kertes haznal fuvet nyirnak, gallyaznak, furnak, zenelnek, ott 3 km kornyezetedbe lofasz se lesz. Ilyen a videk. Az mas kerdes, hogy mondjuk legyen annyira kulturalt, hogy nem reggel 7-kor kezdi el, hanem mondjuk 9-kor, meg mondjuk du 4-kor befejezi. De most meg is mikor epitsek kaptarakat, ha csak hetvegen vagyok itthon? Ahhoz meg kell a szalagfuresz, dekopir furesz, furo. Fuvet is ekkor van idom lenyirni. Sot az uveghazhoz is a vas elemeket ekkor volt idom flexelni, de az en anyamat, mert probalom jobba tenni a dolgokat a hazam korul.
Quote (Flutter @ 24 May 2015 02:55)
te homofób látens kis köcsög!
+ ez. :DDDD
Na jo nem, a meleg temaban reszben igazad van, de engem peldaul ugyan annyira irrital, hogy ha heterok nyaljak ki egymas gyomrabol a 2 napos lecsot a nyilt utcan, meg nem tudnak kulturaltan viselkedni, es ott romantikaznak, ennyivel egyet tudok erteni, az meg, hogy hazasodhatnak-e, az inkabb hidegen hagy. Abban igazat adok, hogy egy arva szempontjabol nem mindegy, hogy milyen szulokhoz kerul, ha egyaltalan kerul es mivel ha most legalizalnak a meleghazassagot se adnanak minden kocsognek arva gyereket, pont az eloiteletek miatt jobban megvizsgalnak a helyzetet, viszont akik kapnanak, azok 100% olyan embert nevelnenek belole, aki tiszteli a masikat es nem elbol buzi lenne az is, azert mert a szuleitol azt latta, hanem csak siman elfogadna az egynemueket, attol lehet, hogy neki meg total hetero kapcsolata lenne.
This post was edited by Baleee on May 24 2015 12:51am