Quote (ikszUbi @ 15 Dec 2014 14:10)
Erdekes kerdes ez am ugy, irigylem azokat akiknek a legnagyobb felelmul egy pok etc, vismajortol vara az ember ilyen postokat. En pl olyanoktol egyaltalan nem felek, ami az en befolyasom alatt all, tobbe kevesbe, nem vegzem el az egyetemet etc, meg ilyesmiktol egyaltalan nem, mert tudom hogy kiraly vagyok es ugy is elvegzem.
Ha valasztani kene legjobban az ostoba cigany emberektol, oke, most hogy ez igy eleg tag kor, jarabek is ide tartozik pl, csak hogy egyertelmu legyen. meg egyaltalan az olyan emberektol akik elobb cselekszenek, aztan gondolkoznak. Meg ugy alapbol az emberektol, mindig a legrosszabbat feltetelezem azoktol is, aki az utcan szembejon, azt gondolva, hogy biztosan meg fog tamadni, vagy valami. Egy ideje az utcan is zsebemben nyitott bocskaval jarok. De ez lehet csak mesh miatti paranoia

Amilyen peches vagyok amugyis tuti valahogy ugy fogom vegezni, hogy pont abban a moziban ulok majd a transformers 15on, ahol valami nyomorult szerencsetlen eppen felrobbantja magat. Vagy akarmi mas szerencsetlen dolog tortenik velem, lecsuknak egy gyilkossagert amit el sem kovettem, vagy elbasz egy minimeteor aminek gyakorlatilag semmi eselye, de megis barmikor megtortenhet. Meg ugy alapbol felek attol, h oreg koromban meghalok egyszer :S eleg szomoru gondoloat, milyen feel lehet meghalva lenni, sose akarok meghalni, balaska is never die))). Meg akarom elni hogy felfedezzuk egy foldon kivuli fejlettebb cigilizaciot, hogy megismerjuk teljesen a fekete lyukakat es a kvantummechanikat etc
azert hogy nyitott bicskaval a zsebedben jarsz valoban eleg erdekes, mar csak azert is, mert mint egy ertelmes embernek, eddig nem merult fel nalad a gondolat, hogy mivan ha elesel es beleall a zacskodba?
amugy az utolso gondolattal teljesen egyetertek, mikor kiskoromban elkezdett bennem tudatosulni, hogy mindenki meghal, ez elkerulhetetlen es elobb-utobb en is megfogok, az a gondolat riasztott meg az egeszben a legjobban, hogy soha nem fogom megtudni az emberiseg jovojet, sosem fogom megerni, hogy mas naprendszerekbe latogat az emberiseg, vagy esetleg felfedezunk egy idegen civilizaciot