Quote (ecneB @ Nov 27 2014 03:09pm)
egy baglyot keszulok varrni baratnomnek, aztan arra rahelyezheti azokat a apro dolgait (kulcs, szemuveg, telefon), amiket igy remelhetoleg nem fog szethagyni a hazuk kulonbozo pontjain. de elegge megtetszett, a bogres dolog is (e mellett), mar amugy is gondolkodtam rajta, csak igy alapanyagok nelkul elvetettem az otletet (szal' ty a linkert).
tesomeknak is megprobalok vmi kreativ ajandekot adni, foleg mert uton van az ujdonsult foldlako is. szuloknek kicsit nehezebb lesz, meg igazabol mar az ido is surget, de nagyon elegem van mar azokbol az ajandekokbol, amiket amugy barki megvasarolhat.
csaladi tarsast akartam kesziteni, de ez sajnos ido- es kreativitas hianyaban egyelore felfuggesztett project.
Társasjáték:
http://www.sajatek.hu/Kb nem lehet vele játszani, de beillesztik az általad küldött képeket. Tudom, hogy nem olyan, mint a teljesen saját játék, de hátha motivációnak jó.
Plusz van olyan mesekönyves bolt is, aminél egy történetben kicserélik a neveket az általad megadottra (kisgyerek születésére talán egy ötletnek elmegy).