Quote (Vismajor @ Nov 25 2014 02:50pm)
Eltörtem a kezem mert kidobott a csaj akivel igazabol nem is jartam de remenytelenul beleszerettem elhagytam erte a parom ugy htudtam h nem is igert nekem semmit sot a baratjaval akart amradni de leszartam, gondoltam ha lepeseket teszek akkor pls respond es akkor fasza lesz
golyabalon berugtunk minde aketten, elmondta nekem h ma este ugy jott el h haragban van a baratjaval es adott nekem egy eselyt de en mindenkivel flortoltem es nem is fontos nekem es h nem is erdekel, elbasztam az esélyemet
éreztem h kihullik a kezeim kozul az iranyitas ereztem h elveszitem ot ereztem h ennyi elbasztam
hihetetlenul duhos lettem sajat magamra neki estem a falnak es addig vertem az oklom bele amik veresre felszakadt a bor es mar nemt udtam kinyujtani az ujjaim
a securitisek ketten felemeltek es kivittek szoszerint beraktak a mentoautoba ahol ellattak de mar a vilagomat nemt udtam kb
de kiderult h kibaszott kemeny vagoky eg yujjam sem tort el csak a kezfejcsontom repedt meg v mi a fasz de ezt se modntka biztosra mert ofc nem volt rongten, azt modnt a doki h felfog dagadni(sherlocked) es ha nem apad le holnaputanra akkor irany a korhaz sebesen
de leapadt, mar sokkal szebbne nez ki csak lila meg zold meg kek
top kek
ja a telom ugy tortem el, hogy elejtettem
bb zsiruj sony ericsonz
nem írnám be hogy kurva nagy nyomorék vagy, mert lehet warnt kapnék