d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev1678910105Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Jul 4 2014 12:58pm
kar, hogy nem tudok majd postolni normalisan ide mivel mindjart bannolnak ugyis :D de ezt a topikot kovetnem es toltenem fel contenttel

nekem csak inni kell egy kicsit es a legjobb csajhoz is odamegyek akar, tegnap voltunk bulizni es talalkoztam 2 magyar csajjal, mindketto telefonszama es neve megvan, szombat delutan osszefutok az egyikkel
ezen kivul odamentem meg 4 osztrak csajhoz amibol 1 fail volt pedig az volt a legcsunyabb LoL RoFL

utcan is mentem mar oda tobb csajhoz, volt hogy szolariumban lattam a kiraly utcanal milyen istenno van bent ezert bementem szilveszter elotti napon, aztan nem lett semmi mer ugye ausztriaban vagyok:c
ma felvett facebookon batyam ismerose, egy osztrak csaj es felajanlotta hogy tokeletesiti a nemettudasomat ha szeretnem, de kibaszott valogatos vagyok es nem kell pedig nem rossz anyag

egyebkent ha osszegezni kellene olyan 70%ban bejonnek a dolgok ilyenkor, emlekszem az elso esetre mikor odamentem igy random egy nohoz majdnem kiugrott a szivem meg meg is szedultem XD!!! de mostmar le se szarom, mer mit foglalkozzak egy ribanccal ha flegma vagy elutasit, csak nyerhet az ember a dologgal

ha megyek haza mate majd menjunk el piazni valami kocsmaba es menjunk ra az osszes letezo nore!
Member
Gold: 4.20
Jul 4 2014 01:00pm
Quote (rezsoatyatok @ 4 Jul 2014 20:58)
kar, hogy nem tudok majd postolni normalisan ide mivel mindjart bannolnak ugyis :D de ezt a topikot kovetnem es toltenem fel contenttel

nekem csak inni kell egy kicsit es a legjobb csajhoz is odamegyek akar, tegnap voltunk bulizni es talalkoztam 2 magyar csajjal, mindketto telefonszama es neve megvan, szombat delutan osszefutok az egyikkel
ezen kivul odamentem meg 4 osztrak csajhoz amibol 1 fail volt pedig az volt a legcsunyabb LoL RoFL

utcan is mentem mar oda tobb csajhoz, volt hogy szolariumban lattam a kiraly utcanal milyen istenno van bent ezert bementem szilveszter elotti napon, aztan nem lett semmi mer ugye ausztriaban vagyok:c
ma felvett facebookon batyam ismerose, egy osztrak csaj es felajanlotta hogy tokeletesiti a nemettudasomat ha szeretnem, de kibaszott valogatos vagyok es nem kell pedig nem rossz anyag

egyebkent ha osszegezni kellene olyan 70%ban bejonnek a dolgok ilyenkor, emlekszem az elso esetre mikor odamentem igy random egy nohoz majdnem kiugrott a szivem meg meg is szedultem XD!!! de mostmar le se szarom, mer mit foglalkozzak egy ribanccal ha flegma vagy elutasit, csak nyerhet az ember a dologgal

ha megyek haza mate majd menjunk el piazni valami kocsmaba es menjunk ra az osszes letezo nore!

Becs alatt vagyok teso egyszer muszaj lesz talalkoznunk
itt semmi csaj nincs ugyhogy van heti 2 napom itthon :c
Member
Gold: 3,747.73
Jul 4 2014 01:02pm
Quote (Moonflow @ Jul 4 2014 07:33pm)
en nekem a multkor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha megdugnam tesom baratnojet, szoval akkor hivemind
nekem bejon, mert nagyon jol szorakozik, leszarja a velemenyeket, es orbitalis nagy faszsagokkal tud eloallni
tylert csak azert birom, mert gecire osszeszedte magat, ilyen dagadt nolifer senkibol lett fearless mahfahkah, szal respect

nekem meg az hogy baratnom tesojat lol
Member
Jul 4 2014 01:03pm
Quote (Vismajor @ 4 Jul 2014 21:02)
nekem meg az hogy baratnom tesojat lol

This post was edited by GoreKnight9 on Jul 4 2014 01:03pm
Member
Quote (GoreKnight9 @ 4 Jul 2014 21:03)
http://manhattaninfidel.com/wp-content/uploads/2012/03/white_whale_by_emunator.jpgyour image

nem rossz
Banned
Quote (GoreKnight9 @ Jul 4 2014 09:00pm)
Becs alatt vagyok teso egyszer muszaj lesz talalkoznunk
itt semmi csaj nincs ugyhogy van heti 2 napom itthon  :c

gyere be a varosba, elmegyunk iszunk valamit valahol! facebookon irjal

amugy kicsi a vilag, facebookon irtam egy csajnak hogy tetszik es szeretnem megismerni, megbeszeltunk tobbszor talalkozot ami vegul nem jott ossze, aztan mondta hogy neki mar komolyabb tervei vannak, gyerek etc.
na ott ugyvoltam vele hogy nem kell eroltetni ezt a talalkozot, ma meg schnellbahnon pont o jott velem szembe, ugycsinaltam mintha nem ismertem volna fel es gyorsan eliszkoltam
na meg ugye felig marokkoi es az arab nokbol nekem egy eletre eleg volt
Member
Jul 4 2014 01:05pm
Quote (rezsoatyatok @ 4 Jul 2014 21:03)
gyere be a varosba, elmegyunk iszunk valamit valahol! facebookon irjal

amugy kicsi a vilag, facebookon irtam egy csajnak hogy tetszik es szeretnem megismerni, megbeszeltunk tobbszor talalkozot ami vegul nem jott ossze, aztan mondta hogy neki mar komolyabb tervei vannak, gyerek etc.
na ott ugyvoltam vele hogy nem kell eroltetni ezt a talalkozot, ma meg schnellbahnon pont o jott velem szembe, ugycsinaltam mintha nem ismertem volna fel es gyorsan eliszkoltam
na meg ugye felig marokkoi es az arab nokbol nekem egy eletre eleg volt

en se megyek ra feka nore soha tobbet
Member
Gold: 834.97
Jul 4 2014 01:06pm
Quote (rezsoatyatok @ Jul 4 2014 07:58pm)

mikor jössz haza rezsö atya
Member
Gold: 3,747.73
Jul 4 2014 01:06pm
Quote (GoreKnight9 @ Jul 4 2014 08:03pm)
http://manhattaninfidel.com/wp-content/uploads/2012/03/white_whale_by_emunator.jpg

mi lenne ha lepattannal rolam, a vergodesed mar kezd idegesiteni
no offense
Banned
Jul 4 2014 01:07pm
Quote (GoreKnight9 @ Jul 4 2014 09:05pm)
en se megyek ra feka nore soha tobbet

na mer, meselj!

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 4 2014 09:06pm)
mikor jössz haza rezsö atya

elvileg julius vegefele
Go Back To Magyar Topic List
Prev1678910105Next
Add Reply New Topic New Poll