kar, hogy nem tudok majd postolni normalisan ide mivel mindjart bannolnak ugyis

de ezt a topikot kovetnem es toltenem fel contenttel
nekem csak inni kell egy kicsit es a legjobb csajhoz is odamegyek akar, tegnap voltunk bulizni es talalkoztam 2 magyar csajjal, mindketto telefonszama es neve megvan, szombat delutan osszefutok az egyikkel
ezen kivul odamentem meg 4 osztrak csajhoz amibol 1 fail volt pedig az volt a legcsunyabb LoL RoFL
utcan is mentem mar oda tobb csajhoz, volt hogy szolariumban lattam a kiraly utcanal milyen istenno van bent ezert bementem szilveszter elotti napon, aztan nem lett semmi mer ugye ausztriaban vagyok:c
ma felvett facebookon batyam ismerose, egy osztrak csaj es felajanlotta hogy tokeletesiti a nemettudasomat ha szeretnem, de kibaszott valogatos vagyok es nem kell pedig nem rossz anyag
egyebkent ha osszegezni kellene olyan 70%ban bejonnek a dolgok ilyenkor, emlekszem az elso esetre mikor odamentem igy random egy nohoz majdnem kiugrott a szivem meg meg is szedultem XD!!! de mostmar le se szarom, mer mit foglalkozzak egy ribanccal ha flegma vagy elutasit, csak nyerhet az ember a dologgal
ha megyek haza mate majd menjunk el piazni valami kocsmaba es menjunk ra az osszes letezo nore!