Quote (jarabekg @ Jun 16 2014 05:32pm)
Mostmar tenyleg remelem eljossz a subbalatonra, helyreraklak egy kicsit : ) .
Nemhiszem hogy megyek, de ha mar itt tartunk megkerdeznem toled a tutit
De hogy te miert mondassz ram pont ilyeneket azt nem ertem
Mikor, folyton te nyalsz matenak) itt jspn, meg masoknak is)
Minden adando alkalommal tulzol mindenben, ugy minden elkepzelheto temaban, mindig ugy allitod be magad, vagy akar egy megtortent esetet hogy azzal is magadat dicserd, de neha kezdem azthinni hogy nem is direkt csinalod, csak szimplan ilyen zsido fogyatekossag lehet. De ha belegondolok nem is csoda h lol topikba mindenki utal, ott mar rendesen kiismertek az emberek
Most aki nem ismeri a nyomorult fejedet nem biztos h tudja mirol beszelek, de nem is lenyeg. Teszem azt pl megkerdeztem toled valamit pmben meg egy regebbi jsp talival kapcsolatban, aztan 2 perccel kesobb lattam is a postodat a topikban, hogy balazs konyorgott nekem had jojjon el ezert megengedtem neki, vagy valami ilyesmit, ugy hogy nem is te szervezted volna, igazabol semmi kozod nem is volt hozza. Hogy pont te miert irogatsz nekem ilyet h nagypofaju aljas fereg, azt fel nem birom fogni, nagyon rosszul latod magad meg engem. Na mind1, probaltam minnel kevesebb flame nelkul leirni, hogy miert tartalak kellemetlen visszataszito es ostoba embernek, egyszer talan eljut az agyadig, addig is bogj nyugodtan, meg irogasd a vanek tier faszsagaidat es verjel szet mindenkit akit szeretnel, engem nem fogsz.