Quote (ToldiSenior @ May 29 2014 12:47pm)
??? Most mért kell ilyen ellenségesnek lenni?
Többször is voltam már Ladderreset rush partyban, de vagy az volt, hogy mire hazaértem, már elindult az új ladder, mentek a Tristrunok, és felhúztak a többiek (emlékszem Vismajorék Oberonnal meg Baresszal türelmesen megvárták, míg az én Sorceressem is eléri a 12-t és csak együtt mentünk Andyra) vagy volt olyan is, hogy mikor felmentem, már nem lehetett csatlakozni, aztán mikor lehetett, indult a móka.
Most bezzeg még ment a régi ladder este 7-kor, még örültem is neki, na akkor látni fogom, mikor dob le... Le is dobott, de miközben a TS-en 6-an vártak rám, hogy menjek velük, már a Den-t takarítják, én meg Europe Gateway-en Unable to connect vagyok.
US EAST-on persze azonnal tudtam menni.
Az US EAST is tele van köcsög seggfejekkel: belépek 10 perccel a reset után egy tiszta jó változatos csapatba, mennek a Tristrunok, de nem ám megvárnánk, míg mindenki meglesz 12, á, nem, a 8-as barbárommal mentem Andy ellen, meg még egy Assa is volt 7-es. Kb félóra múlva Act 2-ben fel is bomlott a csapat, mert a Viperek között nem tudtunk haladni, lehettem vagy 10-es level, áhh, behalások zsinórba, hagytam a fenébe. Tegnap Wilivel Hardcore-oztunk kicsit US EAST-on, ennyi
nagy valószínűséggel temp bant kaptál, amit cd-kulcshoz kapcsoltak, ilyenkor kb. semmit nem tudsz csinálni azon kívül, hogy kivárod.
gondolom a nagy terhelés miatt érzékenyebb a szerver,a join game, char select, acc change, chat dolgokra
szóval az a lényeg, hogy a túlzott aktivitás ilyenkor nem javasolt, mi mindig beálltunk open bnetre fél-egy órával a tervezett down előtt, amikor eljött az idő, úgyis láttuk, hogy jönnek fel az emberek openre, ha pedig indult a buli, valaki mindig szólt, hogy up
This post was edited by TuskesVanek on May 29 2014 06:08am