Travi lvl82 vagy 83, ha jól emlékszem. Councilok jó eséllyel dobhatnak rúnát, ezért érdemes runolni. A chestnyitogatás viszont már más dolog. Amit írtam, az csak a superchestekre vonatkozik, amit LK-ban találsz a tábortűz melletti kunyhókban (vagy Mefi mögötti láda, de ilyenek azt Act1-es vagy Act5-ös kis kunyhókban lévő chestek is, amiből mindig potyog egy rakat cucc). Azoknak a chesteknek 65k féle drop sémája van. A 65k-ból az egyik Ber séma pl, tehát 1:65k fix esélyed van rá, hogy ott Ber-t találsz. Viszont ha egy random chestet kinyitsz, annak sokkal több a variációja, tehát sima chesteket nem érdemes "force-runnolni".
Ha megnézed az 1.10 bétás walkomat, a Sur-t pl. több, mint 2k run után dobta az egyik superchest, úgy, hogy 1 runban 6 ilyen ládát tudtam kinyitni, mert 2 tábortüzes mapem volt. Szóval 12k próbálkozás után esett egy Sur. 65k-hoz képest ez mázlinak mondható. Én a helyedben kétszer is meggondolnám, hogy Enigmát akarok-e, valszeg 100 run után maradsz a Guardian Angel-nél, az is decent paladin armor.

de mit gondoltak a játék készítői, hogy single-be ilyen droprateket raktak? biztos minden játékos 60csillió run-t fog végigtolni singleben, hogy kirakjon egy ilyen rúnaszót, amik nélkül ugyan úgy végig lehet csinálni a játékot