Quote (Vismajor @ 6 Jan 2014 15:46)
Én meg múltkor a vasútállomásnál lekellett szálljak, úgy rám jött a fosás. Kurvára nem nézett ki szimpatikusnak a budi, le is volt zárva. De nem voltam abban a helyzetben, hogy válogassak..
Előre csoszogtam összeszorított farpofákkal a jegykezelőhöz, hogy elkérjem a kulcsot, oda is adta. Megyek végig a folyosón és így megkellett állnom, hogy a lábujjaimra emelkedve tovább erősíthessek a szorításon mert a kulamazonas nagyon durván hömpölygött
Nem is sikerült teljesen, átcsapott a gátfölött a fostenger, de itt már remegve nyitottam a lakatot.
Na berontok a budiba, már tépem le az övemet, felnyitom a budit, és úgy nézett ki, mintha 2 tacsi végezte volna ott a dolgát lehúzás nélkül. Állt benne a szar. BAZDMEG AKKOR A MÁSIK
Átrongyolok a másikba, felcsapom a budit, ez üres, fasza. megkönnyebbült nyögéssel már akkor elengedtem a kulaszivárványt amikor a seggem még csak interpolarizált a wc felé.
Ilyenkor beletalál meg minden de a seggeden kialakul egy aral tó, fosbó.
Nah, kinyomtam magamból a foscunamit, és körülnéztem papírért. Nincs
Megállt az idő
Átkutatom zsebeim minden, nincs nálam semmi zsepi. Már ott tartottam, hogy feláldozom a karácsonyra kapott szürke sálamat. Áh, de mégse, lennie kell itt valaminek!
térdig letolt gatyával botorkáltam az erősen felújításra szoruló budiban. Persze a csöpögő szar ilyen helyes kis katonákat hagyott a padlón. Követtek mint kacsa az anyjukat. Melósok is lehettek ott, mert volt szerzámos láda meg ilyesmi. És annak a tetején két rongy!
Éreztem, hogy ami most fog következni, arra nem szeretnék soha többet emlékezni.
De azért első dolgom volt lezuhanyozni amikor hazaértem, dejóisvolt!
hát nemtudom, én tuti nem használtam volna, ki tudja mit töröltek vele elötte xd
de azér visitottam a poston