igazabol leallnek flamelni, de a vilag legbekepzeltebb kozepszeru taplojaval teljesen folosleges is lenne, meg a sub ugyis melled allna fasszoposdibol
en is osszehordhatnek mindenfele hangzatos faszsagot aminek a fele sem igaz, mint hogy kozepszeru szar egyetemre jarsz, otthon elsz es nincs rendes munkad, es attol tartod magadat a vilag legnagyobb sportemberenek, hogy heti 3x elmesz futni, vagy a fejedhez vaghatnam, hogy felevente valtogatod a kozepszeru noidet, ettol aztan monsieur l'amournak erzed magad. Es mindemellett meg nalam is bekepzeltebb egoista vagy, es ez minden postodbol leri, Hogy buta vagy, azt az is mutatja, hogy a fene nagy osztasaid meg csak kozel sem frappansak vagy odavagoak.
megtehetnem hogy folytatom
de nem
Meg ha magamhoz kepest nezem hogy te mit csinaltal eddig, meg akkor sem tartasz sehol, es igy is gecinagy pofad van, ami szerintem bosszanto, es nagyon sokakat idegesit, de igazabol telibaszartam, mert tudom hogy, vagy tul egoista vagy ahhoz ezt lasd, vagy ezzel probalod kompenzalni a kozepszerusegedet.
Az egyetlen dolog amit a fejemhez tudsz vagni rendszeresen, hogy a szuleim tehetosek, es megegyeztunk hogy finanszirozzak a tanulmanyaimat, meg elindatanak az eletben meg pluszba egy lakassal is. Miert is ne tennek, azert dolgoznak kurvakemenyen kurvasokat, hogy nekunk jobb legyen... Es miert ne lennek arra buszke hogy a szuleim sokra vittek? Mindketten ertelmisegiek, faterom is elvegezte a bmet, anyamnak meg 3 diplomaja van, rohadt kemenyen dolgoztak azert, hogy eljussanak idaig, es erre tenyleg nagyon buszke vagyok (es ofc meg tobbre szeretnem vinni)... Na ez is olyan dolog amit igazad van, iagazabol szegyellnem meg titkolnom kene, csak azert mert masok szulei nem vittek semmire...
Baratnom szulei is tehetosek, nem is ertem miert kene nekem eltartanom, a szuleim penzen, vagy miert kellene neki ingyen alberlet - ezt is mondtad lel(mikozben kijelentette hogy ingyen nem hajlando itt lakni, mikozben en ezt mondtam neki). Ha megyunk valahova szorakozni, azt pedig termeszetesen sajat penzen tesszuk, osztondijbol munkabol, (vagy peldaul a milliomos nyeremenyembol az elmult masfel evben lel).
Szoval nem tudom, hogy mire fel ilyen gecinagy a pofad, de egy kicsit helyretehetned magadat. Vagy legalabb legyel kreativabb az osztasok teren mint hogy LÖL GAZDAG ZSIDO :XD:XD