d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Átlagos Havi Netto Kezdőfizetés
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Dec 3 2013 05:50am
Quote (Anarkin @ Dec 3 2013 12:47pm)
én direkt olyan szakdogát választottam amit a tanár kért, illetve tud használni MI előadásain, mert átfogja az első ~7-8 előadást (épp emiatt kb háromszoros pluszmunkát adtam magamnak)

olyannak neki se állok, amiről tudnám hogy a fiókban köt ki

szerintem tök jó ha olyat csinálnak ami jó valamire
+bővíthető esetleg

ez a jó hozzáállás
Member
Gold: 15.00
Dec 3 2013 05:54am
Quote (anyd @ Dec 3 2013 11:50am)
ez a jó hozzáállás

nálunk is a kiírt témák nagyrésze megy a levesbe, ezért bíztatnak mindenkit, hogy hozzon saját témát, akkor legalább ha nem is váltja meg vele a világot, legalább érdekelheti (én is így voltam)
Member
Gold: 0.00
Dec 3 2013 05:56am
Quote (xGurke @ Dec 3 2013 11:50am)
nem akarom bemásolni a témák leírását
na jó de, keresek egyet mindjárt

mégse

Quote (kuzdithom @ Dec 3 2013 11:54am)
nálunk is a kiírt témák nagyrésze megy a levesbe, ezért bíztatnak mindenkit, hogy hozzon saját témát, akkor legalább ha nem is váltja meg vele a világot, legalább érdekelheti (én is így voltam)

ja, nekem is a csocsós cucc lesz az
már csak valami tudományos nevet kell neki kitalálni
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 3 2013 06:01am
Quote (xGurke @ 3 Dec 2013 13:56)
mégse

ja, nekem is a csocsós cucc lesz az
már csak valami tudományos nevet kell neki kitalálni

épp a múlthéten adtam le a témabejelentőmet

elküldöm a tanárnak hogy nézze át
visszaküldi úgy hogy wordben bekapcsolta a track changes-t és az egész piros volt, 3 "accept change" után egy teljesen új témabejelentő volt a kezemben :D

wow
such professionalism
tök jól átfogalmazta ^^ mondjuk ő MI phd-s én meg csak nagyravágyó szavakkal árasztottam el a papírt
Member
Gold: 15.00
Dec 3 2013 06:02am
Quote (Anarkin @ Dec 3 2013 12:01pm)
épp a múlthéten adtam le a témabejelentőmet

elküldöm a tanárnak hogy nézze át
visszaküldi úgy hogy wordben bekapcsolta a track changes-t és az egész piros volt, 3 "accept change" után egy teljesen új témabejelentő volt a kezemben :D

wow
such professionalism
tök jól átfogalmazta ^^ mondjuk ő MI phd-s én meg csak nagyravágyó szavakkal árasztottam el a papírt

én is mindig telepirosozva kapom vissza :P de ez szerintem tökjó
Member
Gold: 355.92
Dec 3 2013 06:03am
Quote (josheide @ Dec 3 2013 01:43pm)
lol ilyet hogyan tehet meg ? az a te szellemi tulajdonod.

simán
nekem is van olyan csoporttársam, akinek a bsc-s szakdolgozatából csináltak publikációt, és csak valami másodrangú társszerzőnek van feltüntetve :D
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 3 2013 06:26am
Quote (kuzdithom @ 3 Dec 2013 14:02)
én is mindig telepirosozva kapom vissza :P de ez szerintem tökjó

szerintem is

én azon vagyok meglepődve hogy mennyire abszolút segítőkész mindenki (két embert leszámítva, de az mindegy mert deviáns barmok), sokszor anélkül hogy kérném, csak utalásokból
előbb elment mellettem a folyosón Csörgő (pázmányosok ismerik) és csak úgy magától mondja hogy "anál4 javítása még gyerekcipőben jár, de az én első feladatom jó lett, azért emlékszik rá mert nagyon nem lett sikeres az az embereknek"
szabadidejükből egy csomót ránkszánnak, stb
minden héten több ilyen apró 'gesztusba' ütközöm, ami nekem tökre feldobja a hozzállásomat az egészhez

persze lehet hogy csak szar szakközépbe jártam, de ott ehhez képest egy nagy nulla volt
Member
Gold: 3,000.69
Dec 3 2013 07:44am
Quote (Saenchai @ 3 Dec 2013 13:03)
simán
nekem is van olyan csoporttársam, akinek a bsc-s szakdolgozatából csináltak publikációt, és csak valami másodrangú társszerzőnek van feltüntetve :D

nálunk egy tárgy beadandójára egy corvinus melletti étkezdét terveztek, ami pár éven belül megvalósult, a tanár által... elvileg benne van a szerződésben amit aláírsz felvételnél, hogy használhatják ezeket, bár a szakdoga lenyúlása nekem is fura.

Quote (Anarkin @ 3 Dec 2013 13:26)
szerintem is

én azon vagyok meglepődve hogy mennyire abszolút segítőkész mindenki (két embert leszámítva, de az mindegy mert deviáns barmok), sokszor anélkül hogy kérném, csak utalásokból
előbb elment mellettem a folyosón Csörgő (pázmányosok ismerik) és csak úgy magától mondja hogy "anál4 javítása még gyerekcipőben jár, de az én első feladatom jó lett, azért emlékszik rá mert nagyon nem lett sikeres az az embereknek"
minden héten több ilyen apró 'gesztusba' ütközöm, ami nekem tökre feldobja a hozzállásomat az egészhez

persze lehet hogy csak szar szakközépbe jártam, de ott ehhez képest egy nagy nulla volt

ez... pont az az egyik legnagyobb baj a felsőoktatással szerintem, hogy túlságosan tömegképzés az egész, semmi személyes kapcsolat, ösztönzés, motiváció a tanár részéről (még ha a szándék meg is van a tanár részéről, nem lehet mind az x száz gyereket lelkesíteni). ha jól tudom te estin vagy, meg nem is egy gyakori szakon, gondolom emiatt "családiasabb" a hangulat, ami amúgy tényleg nagyon ösztönző tud lenni.

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Dec 3 2013 07:46am
Member
Gold: 0.00
Dec 3 2013 08:12am
Quote (Anarkin @ Dec 3 2013 12:26pm)
szerintem is

nálunk pázmányon mindenki ilyen
mondjuk nálunk az egész karra nem járnak annyian, mint bme-n egy tárgyra

mondjuk ez szar is, mert egyszer kell elbaszni valamit és megjegyeznek

This post was edited by xGurke on Dec 3 2013 08:13am
Member
Gold: 33,265.80
Dec 3 2013 08:13am
Quote (xGurke @ 3 Dec 2013 15:12)
nálunk pázmányon mindenki ilyen
mondjuk nálunk az egész karra nem járnak annyian, mint bme-n egy tárgyra

mondjuk ez szar is, mert egyszer kell elbaszni valamit és megjegyeznek

Nem kellett volna az osszes professzor feleseget megdugni...
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll