d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Blizzcon > 2013
Prev167891012Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Nov 10 2013 08:07am
Quote (Saenchai @ 10 Nov 2013 16:06)
én meg amúgy kb. leszarom a lolt, de azért imádom, mikor meg akarják nekem magyarázni, hogy mekkora superior játék a lol

szerintem jobb játék a dota
Member
Gold: 5,390.00
Nov 10 2013 08:07am
Quote (Saenchai @ Nov 10 2013 02:28pm)
hát sokkal casualebb, az tény

van 1 haverom, aki dotazik, de a szobatársai loloznak, azt elment velük ő is játszani, de ki volt készülve, hogy mennyire egyszerű a dotahoz képest

ingyen ward
ingyen tp
ha megtámadnak, 5x annyi ideig éled túl, mint dotaban
beugrasz a bokorba, azt ingyen regen + invisibility
minden itemet meg tudsz venni a kezdőhelyen
nem kell denyolni
stb.

és az itt leírtak nagyrésze is faszság

de legalább tudom miért érzik úgy a dotások hogy konstans bizonygatniuk kell, hogy jobb játékkal játszanak
Member
Gold: 710.00
Nov 10 2013 08:09am
rájöttem hogy ha nem olvasom el a postokat akkor sokkal jobban érzem magam

This post was edited by sylke on Nov 10 2013 08:23am
Member
Gold: 355.92
Nov 10 2013 08:10am
Quote (jarabekg @ Nov 10 2013 04:07pm)
és az itt leírtak nagyrésze is faszság

de legalább tudom miért érzik úgy a dotások hogy konstans bizonygatniuk kell, hogy jobb játékkal játszanak

de azért nem magyarázod meg, hogy miért faszság, csak vered a nyálad
Member
Gold: 80.00
Nov 10 2013 08:15am
Quote (Saenchai @ 10 Nov 2013 15:10)
de azért nem magyarázod meg, hogy miért faszság, csak vered a nyálad

mert nem tudja megmagyarázni, mert úgy van ahogy leírtad, csak szerinte ez nem rossz.
Member
Gold: 5,390.00
Nov 10 2013 08:19am
én abszolúte nem érzem szükségét annak, hogy leálljak vitázni

és nem is megyek be a dota topicba kéthetente hogy beírjam hogy ez még mindig szar, meg nem kezdem el rögtön verni a nyálam, ahogy valami ehhez közeli téma felreppen
ha már megy az alázás, hogy lol playerek így, hülye játék úgy, akkor azért csak felemelem a hangom, hogy lehet gecijó egy játék, ha 4 random fosadék orosszal egy csapatban kell együtt játszanod azt, verheted a denire ha közben увидеть его

Egyre inkább az az érzésem, hogy minden dota játékosban benne van egy istenverte komplexus, hogy nekik márpedig meg kell magyarázni, hogy az ő sokkal élvezhetetlenebb sokkal toxikusabb játékuk márpedig jobb. A game élményét úgy sem az fogja meghatározni, hogy most vehetsz e tp tekercset, vagy bemenekülhetsz-e a bushba, hanem hogy a 4 másik emberrel kompetetíve jól tudod-e magadat érezni vagy nem.

Quote (Cpt_Ghost @ Nov 10 2013 03:15pm)
mert nem tudja megmagyarázni, mert úgy van ahogy leírtad, csak szerinte ez nem rossz.

Quote (Saenchai @ Nov 10 2013 02:28pm)
hát sokkal casualebb, az tény

van 1 haverom, aki dotazik, de a szobatársai loloznak, azt elment velük ő is játszani, de ki volt készülve, hogy mennyire egyszerű a dotahoz képest

ingyen ward
ingyen tp
ha megtámadnak, 5x annyi ideig éled túl, mint dotaban
beugrasz a bokorba, azt ingyen regen + invisibility
minden itemet meg tudsz venni a kezdőhelyen
nem kell denyolni
stb.

de akkor elmagyarázhatom, úgy sincs még kedvem leülni tanulni
nincs ingyen ward, van item, ami minden b-nél ad wardot, de az elfoglal egy itemslotot egyébként, ezért kevés karakter engedheti meg magának a supporton kívül hogy használja, és egyszerre max 2 vagy 3 lehet lent egy karaktertől az ilyen típusú wardból
a back tényleg ingyen van, de nincs tp tekercs hogy visszamehess a lanedre, így ha visszamész azzal gyakorlatilag vesztetted a tornyot. a teleport mint summoner spell pedig a 2. legnagyobb cooldownnal rendelkezik az összes közül, és úgy sem arra fogod használni hogy ingyen visszamehess a lanedre
ezt nem tudom, szerintem egy adct legankelnek az ugyanúgy pillanatok alatt meghal, egyedül ha azt nézzük hogy flash mint summoner spell jó menekülésre, de az sem könnyíti a játékot miután eggyel több skill amit jól kell használni
a bushok rengeteg kombinációs lehetőséget adnak a játékhoz, azokat is használni külön skill, és még többet kell miattuk wardolni
denira meg azt tudom mondani, hogy igazából nálunk nem lasthitelésből áll a farmolás, hanem kb konstans pusholásból, amitől pörgősebb lesz a játékmenet. Konkrétan nincs olyan hogy deni, de ha benyomod az ellenfeled a torony alá ugyan azt a hatást fogod elérni
miután máshogy van a back, meg a teleport, faszság lenne ha nem a bázison tudnál megvenni mindent

This post was edited by jarabekg on Nov 10 2013 08:29am
Member
Gold: 0.00
Nov 10 2013 08:23am
Hát nekem ebbe most nincs kedvem megint belemenni de azért vicces amikor emberek összemossák a játék mechanikai részeit meg a pub élményeket, ha competitiven akarsz játszani akkor nem 4 randommal fogsz szarakodni.
Member
Gold: 0.00
Nov 10 2013 08:25am
mind2 jatek egy fos es egy igazi ferfi starcraftozik
Member
Gold: 33,265.80
Nov 10 2013 08:26am
Quote (Fej @ 10 Nov 2013 15:25)
mind2 jatek egy fos es egy igazi ferfi starcraftozik

this
Member
Gold: 355.92
Nov 10 2013 08:28am
Quote (jarabekg @ Nov 10 2013 04:19pm)
én abszolúte nem érzem szükségét annak, hogy leálljak vitázni

és nem is megyek be a dota topicba kéthetente hogy beírjam hogy ez még mindig szar, meg nem kezdem el rögtön verni a nyálam, ahogy valami ehhez közeli téma felreppen
ha már megy az alázás, hogy lol playerek így, hülye játék úgy, akkor azért csak felemelem a hangom, hogy lehet gecijó egy játék, ha 4 random fosadék orosszal egy csapatban kell együtt játszanod azt, verheted a denire ha közben увидеть его

Egyre inkább az az érzésem, hogy minden dota játékosban benne van egy istenverte komplexus, hogy nekik márpedig meg kell magyarázni, hogy az ő sokkal élvezhetetlenebb sokkal toxikusabb játékuk márpedig jobb. A game élményét úgy sem az fogja meghatározni, hogy most vehetsz e tp tekercset, vagy bemenekülhetsz-e a bushba, hanem hogy a 4 másik emberrel kompetetíve jól tudod-e magadat érezni vagy nem.

Quote (jarabekg @ Nov 10 2013 02:49pm)
de azért a lol a szar a dotához képest xd

igen, most sem te kezdted el játszani a fejedet

de szeretném, ha megmagyaráznád, hogy miért faszságok azok, amiket leírtam, mert amúgy gyorsan utánanéztem, és tényleg nem mondott hülyeségeket a haverom

5 percenként free tp http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Teleport

veszel 1 sightstone-t 4 töltéssel --> elhasználod --> vissza a bázisra --> feltöltődik maxra --> ingyen ward http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Sightstone

azt, hogy mennyire könnyebb túlélni 1 ganket / elmenekülni, ha hülye voltál és beugrottál 3 közé lolban, mint dotaban nem annyira könnyű egzakt módon bizonyítani, de elég, ha megnézel egy pár dota-s videot, aztán meglátod (nekem van lolos haverom, és néha szoktam ülni náluk, miközben lolozik, kb. fél percig verik egymást, mire lemennek fél hpra)

a brush adja magát

a deny hiánya adja magát

a secret shop hiánya adja magát

de azért ofc nincs kedved vitázni
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891012Next
Add Reply New Topic New Poll