én abszolúte nem érzem szükségét annak, hogy leálljak vitázni
és nem is megyek be a dota topicba kéthetente hogy beírjam hogy ez még mindig szar, meg nem kezdem el rögtön verni a nyálam, ahogy valami ehhez közeli téma felreppen
ha már megy az alázás, hogy lol playerek így, hülye játék úgy, akkor azért csak felemelem a hangom, hogy lehet gecijó egy játék, ha 4 random fosadék orosszal egy csapatban kell együtt játszanod azt, verheted a denire ha közben увидеть его
Egyre inkább az az érzésem, hogy minden dota játékosban benne van egy istenverte komplexus, hogy nekik márpedig meg kell magyarázni, hogy az ő sokkal élvezhetetlenebb sokkal toxikusabb játékuk márpedig jobb. A game élményét úgy sem az fogja meghatározni, hogy most vehetsz e tp tekercset, vagy bemenekülhetsz-e a bushba, hanem hogy a 4 másik emberrel kompetetíve jól tudod-e magadat érezni vagy nem.
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 10 2013 03:15pm)
mert nem tudja megmagyarázni, mert úgy van ahogy leírtad, csak szerinte ez nem rossz.
Quote (Saenchai @ Nov 10 2013 02:28pm)
hát sokkal casualebb, az tény
van 1 haverom, aki dotazik, de a szobatársai loloznak, azt elment velük ő is játszani, de ki volt készülve, hogy mennyire egyszerű a dotahoz képest
ingyen ward
ingyen tp
ha megtámadnak, 5x annyi ideig éled túl, mint dotaban
beugrasz a bokorba, azt ingyen regen + invisibility
minden itemet meg tudsz venni a kezdőhelyen
nem kell denyolni
stb.
de akkor elmagyarázhatom, úgy sincs még kedvem leülni tanulni
nincs ingyen ward, van item, ami minden b-nél ad wardot, de az elfoglal egy itemslotot egyébként, ezért kevés karakter engedheti meg magának a supporton kívül hogy használja, és egyszerre max 2 vagy 3 lehet lent egy karaktertől az ilyen típusú wardból
a back tényleg ingyen van, de nincs tp tekercs hogy visszamehess a lanedre, így ha visszamész azzal gyakorlatilag vesztetted a tornyot. a teleport mint summoner spell pedig a 2. legnagyobb cooldownnal rendelkezik az összes közül, és úgy sem arra fogod használni hogy ingyen visszamehess a lanedre
ezt nem tudom, szerintem egy adct legankelnek az ugyanúgy pillanatok alatt meghal, egyedül ha azt nézzük hogy flash mint summoner spell jó menekülésre, de az sem könnyíti a játékot miután eggyel több skill amit jól kell használni
a bushok rengeteg kombinációs lehetőséget adnak a játékhoz, azokat is használni külön skill, és még többet kell miattuk wardolni
denira meg azt tudom mondani, hogy igazából nálunk nem lasthitelésből áll a farmolás, hanem kb konstans pusholásból, amitől pörgősebb lesz a játékmenet. Konkrétan nincs olyan hogy deni, de ha benyomod az ellenfeled a torony alá ugyan azt a hatást fogod elérni
miután máshogy van a back, meg a teleport, faszság lenne ha nem a bázison tudnál megvenni mindent
This post was edited by jarabekg on Nov 10 2013 08:29am