d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szivarvanycsaladok > Discuss
Prev167891017Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Aug 19 2013 12:37pm
Quote (daneeka10 @ 19 Aug 2013 18:20)
megnyugvassal tolt el, hogy az ifju politikus generacio mar megoldottnak tartja olyan a tarsadalom nagy reszet erinto kerdeseket mint az eletszinvonal, jovobeni kilatasok, nepszaporulat stb. es mar csak az ilyen tarsadalom 0,001%-at erinto kerdesek megoldasan kell dolgozniuk.

biztos tarolni fogsz azzal a 25 buzerans szavazattal par ev mulva akiket erint ez.

bazmeg politikai karriert fogok abbol csinalni, hogy mindenki kapjon tuning chipet a dizel bmwjebe, meg erre is nagyobb tarsadalmi igeny lehet...

Szerintem arrol nehezebb lenne vitat folytatni, hogy hogyan teremtsunk a vilagon fenntarthato elelmezesi rendszert, energiagazdalkodast, stb. Nem az, hogy ez nem foglalkoztat, de nem hiszem, hogy igazan el tudnal melyedni a temakban. Ez kezzelfoghato tarsadalmi feszultseget okozo tema, amirol erdemes beszelni.

De amugyis

tard?!

Quote (Jancsipapa @ 19 Aug 2013 18:03)
Az angol nyelvű tanulmányokat nem fogom elolvasni, de szerintem ez is a cikk célja valahol, hogy elédtolja a raklapnyi angol kutatást, aztán lehessen hümmögni, hogy ó, milyen nagyon maximálisan igaza van. Itt egy mondat pl:

"A meleg és leszbikus szülők gyermekei ugyanolyanok és ugyanúgy teljesítenek, mint a heteroszexuális szülők gyermekei. Azt azonban a tanulmány is kimutatta, hogy a szülők és a család kétes jogi helyzete (például az, hogy nem ismerik el családként őket vagy nem házasodhatnak össze) negatívan befolyásolja a család minden tagjának pszichés állapotát."

Szóval a kisgyerek pszichésen hátrányos helyzetbe kerül, mert anyu és másikanyu jogi helyzete nem tisztázott :D Nyilván nem szól senki semmit arra, amikor bemegy két anyu a szülői értekezletre, amikor házibulit tart, amikor az iskolában megkérdzik mindenkitől, hogy mit dolgozik az apja, akkor nem éri hátrányos pszichés helyzet?

Én értem, hogy a szerző előkeresett pár, neki tetsző és a véleményét alátámasztó tanulmányt, de szerintem legalább ugyanennyit lehetne találni arra is, ami meg az ellenkezőjét mondja.

Amúgy nehezen tudnék állást foglalni a dologban, de már csak az itteni vitapartnerek miatt sem fogom kifejteni inkább.

Ezzel nagyon egyetertek. Bar tamogatom a meleg parok altali orokbefogadast, nem tartom a helyzetet optimalisnak, mert a gyerekre kozvetve (nem tapasztalja otthon a ferfi - noi szerepeket) es kozvetlenul ( a gyereket a suliban piszkalhatjak, kikozosithetik erte) is negativan erintheti. Abban viszont biztos vagyok, hogy egy arvahaznal sokkal szivesebben nottem volna fel egy meleg parnal. Ha pedig a tarsadalom elfogadobba valik, akkor szerintem teljesen egyenrangu orokbefogadokent lehetne kezelni a meleg parokat is.
Member
Gold: 2,496.00
Aug 19 2013 12:55pm
Quote (josheide @ Aug 19 2013 02:19pm)
http://ataszjelenti.blog.hu/2013/08/14/szivarvanycsaladok_azonos_nemu_parok_es_a_gyerekvallalas

Egy nagyon jo baratom irasa.

Beszelgessunk a szivarvanycsaladokrol!

Nem nem soha.

Sose fogok a Csillag gyerekre szavazni ha gyerekeket biz ezekre a szegyellni valokra.
Member
Gold: 343.00
Aug 19 2013 01:00pm
Quote (Jancsipapa @ Aug 19 2013 05:29pm)
ha tominak címezted ezt, akkor nem értelek

Quote (josheide @ Aug 19 2013 06:37pm)
Szerintem arrol nehezebb lenne vitat folytatni, hogy hogyan teremtsunk a vilagon fenntarthato elelmezesi rendszert, energiagazdalkodast, stb. Nem az, hogy ez nem foglalkoztat, de nem hiszem, hogy igazan el tudnal melyedni a temakban. Ez kezzelfoghato tarsadalmi feszultseget okozo tema, amirol erdemes beszelni.

De amugyis

tard?!

ja értem
a komolyabb társadalmi problémák nehezebbek, nem annyira kézzelfoghatóak ezért inkább ezzel foglalkozol te is, hogy fel tudj mutatni valami eredményt (mondjuk ez ok is, ha ezt használod a létrán fel a komolyabb dolgok előcsarnokába)
"minden politikai pár célja a politikai hatalom megszerzése" s ha te is politikus leszel neked is az lesz a célod és a buzik nincsenek annyian, hogy megválasszanak, ellenben a homofóbokkal
bár értem ez ilyen kezdetleges politikusi kis szárnypróbálgatás még mielőtt beugrasz a mélyvízbe, a vízbe mely sok-sok millió euróból álló tenger valójában :XD
de kitudja lehet a buzikba is sok pénz van
Member
Gold: 19.00
Aug 19 2013 01:08pm
végiggörgettem a topicot
de nem olvastam postokat

huehue
Member
Aug 19 2013 01:13pm
Quote (Makkertest @ Aug 19 2013 07:08pm)
végiggörgettem a topicot
de nem olvastam postokat

huehue

akkor min röhögtél
jók az avatarok?

ja görgetted
:XD

This post was edited by Senee on Aug 19 2013 01:13pm
Member
Gold: 3,747.73
Aug 19 2013 01:32pm
Quote (josheide @ Aug 19 2013 07:37pm)

De amugyis

tard?!

Ezzel nagyon egyetertek. Bar tamogatom a meleg parok altali orokbefogadast, nem tartom a helyzetet optimalisnak, mert a gyerekre kozvetve (nem tapasztalja otthon a ferfi - noi szerepeket) es kozvetlenul ( a gyereket a suliban piszkalhatjak, kikozosithetik erte) is negativan erintheti. Abban viszont biztos vagyok, hogy egy arvahaznal sokkal szivesebben nottem volna fel egy meleg parnal. Ha pedig a tarsadalom elfogadobba valik, akkor szerintem teljesen egyenrangu orokbefogadokent lehetne kezelni a meleg parokat is.

Te árvaházban nőttél fel?
Member
Gold: 33,265.80
Aug 19 2013 01:36pm
Quote (Vismajor @ 19 Aug 2013 20:32)

Nope, akkor valoszinuleg nem tartanek itt.
Member
Gold: 206.00
Aug 19 2013 01:36pm
Quote (Vismajor @ Aug 19 2013 09:32pm)

vismajor pls
Member
Aug 19 2013 01:41pm
Quote (josheide @ Aug 19 2013 07:36pm)
Nope, akkor valoszinuleg nem tartanek itt.

sok milliomos került ki nagyon szegény körülmények közül

sok hátránya van neki yy, de ha már fiatalon megtanulod, hogy mekkora szar az élet, el tudod fogadni és harcolni is képes vagy akkor határ a csillagos ég
márpedig azok az intézetisek aztán igazán megtanulják, hogy mi az élet
csak ja.. keveseket nem tör apró darabokra

nekem szuperjó gyerekkorom volt, burokban nőttem fel és most, hogy szembekerültem az élettel minden bajom van mert nem ahhoz szoktam hozzá hogy nem az van amit én akarok és hogy nem hagyhatom abba ami nem tetszik meg stbstb

ha gyereketek lesz mindig kössétek teljesítményhez, ha kap valamit
ha nem teljesít ne kapjon semmit (nyilván enni de -bár akkor meg az lesz neki természetes:XD-)
mert ha csak kap teljesítménytől függetlenül akkor nem szokik hozzá, hogy azért ,hogy legen valami azért bizony tenni kell ... mert az hogy elmondjátok neki meg láthatja az nem elég. tapasztalat útján tanul a legjobban a gyerek
Member
Gold: 3,747.73
Aug 19 2013 01:43pm
Quote (Jancsipapa @ Aug 19 2013 08:36pm)
vismajor pls

kellett na
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891017Next
Add Reply New Topic New Poll