Quote (Senee @ Jul 9 2013 11:48am)
az utolsó sor nem igaz
ha valaki normális hangnemben áll le velem beszélgetni akkor gondolkodom rajta és adott esetben el is fogadom amit mond.. erre már nem egy esetben volt példa
az meg hogy nem küldöm el a faszba hanem inkább reportolom az azért van mert mikor elküldtem a faszba jól fel is mentem 40% figyelmeztetésig
taktikát kellett váltani, de a háború zajlik tovább
most is + még több esetben is ki teszi tönkre a topicot/társalgást?! én vagy ezek a senkiháziak?!
a minap mikor nyitottam egy normális topicot akkor is telefosták.. és amiatt nyitottam még vagy 10et, hogy akkor nesze, itt a feladat, basszátok el a fél napotokat azzal, hogy CSAKAZÉRTIS az én dolgaimat robmoljájtok szét
"nem vagy különb náluk csak te ráérsz"
ahogy elnézem ők is gecire ráérnek
Mindenki topikját telefossák, csak valaki nem veszi ezt fel és nem megy át berzerkerbe - ahogy többen blockoltak, ezt néha beposztolják, félig-meddig ignorálnak téged, megteheted te is. De amíg olyan stílusban megy szinte minden topikban a társalgás, mint a mónika/balázs sós erzsike, addig ez nem csak a téged basztató emberek hibája, hanem a tiéd is, mert ahogy ők sem, te sem próbálsz normális irányba vinni egy beszélgetést vagy a saját stílusodat, addig számomra ez úgy tűnik, hogy neked is teljesen működik ez, mármint hogy az egész hunsub egy csatatér, minden topik egy újabb harc, ami lehet 1-1 emberrel, vagy támadsz, amíg fel nem veszik a kesztyűt
Quote (Senee @ Jul 9 2013 11:57am)
tyuhuuu látom már a faszagyerekek csapat tagjának érzed magad
elején nehéz volt mi, de aztán ahogy idomultál hozzájuk végülis bevettek
nekem ezzel nincs is bajom és inkább hozzájuk tartozzál és nem csak azért mert többen vannak.. de nekem ne ugassál pls.. én se ugattam neked ha jól emlékszem egy esetben sem én kezdtem a arcoskodó szarfosást a pofámból
szerintem nem kéne két személyes névmáson fröcsögnöd, eljátszogattatok ti diabloban is régebben