d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Gay Pride > Felvonulás
Prev167891035Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jun 24 2013 05:14pm
Quote (iFeelAlone @ Jun 24 2013 11:13pm)
Azok a nők szépen férjhez mennek és örökbe fogadnak egy talicskányi gyereket. Vagy olyan férjet választanak aki biológiai vagy egészségügyi okból szintén nem vállalhat gyereket. Vagy szimplán utálják a gyerekeket.

Azt, hogy két buzi miért ne fogadhasson örökbe gyereket talán meg te is belátod.

most erre majd jön a példákkal, hogy milyen pedáns tudós meg feltalálók nevelkedtek buzik között már az évszázadok fojamán
Member
Gold: 13,000.00
Jun 24 2013 05:16pm
Quote (iFeelAlone @ Jun 25 2013 12:13am)
Azok a nők szépen férjhez mennek és örökbe fogadnak egy talicskányi gyereket. Vagy olyan férjet választanak aki biológiai vagy egészségügyi okból szintén nem vállalhat gyereket. Vagy szimplán utálják a gyerekeket.

Azt, hogy két buzi miért ne fogadhasson örökbe gyereket talán még te is belátod.

:DDDDD
kb fel eve volt vagy 3 ilyen topic, es eleg sok ember nem latja be
Member
Gold: 0.00
Jun 24 2013 05:17pm
Quote (iFeelAlone @ 25 Jun 2013 01:13)

Azt, hogy két buzi miért ne fogadhasson örökbe gyereket talán még te is belátod.

Nem látom be mert nem tudok róla eleget, hogy erről állást foglaljak de van egy olyan érzésem te sem és amúgy sem arról volt szó, hogy örökbe fogadhatnak-e, te szimplán megöletnéd az összeset, akkor is ha eszükbe sem jutna, hogy gyerekük legyen. inb4 nem természetes, ha csak az számítana mi az ami természetes akkor úgy élnénk mint az állatok és nem jutottunk volna sehova
Member
Jun 24 2013 05:21pm
Quote (Rawen @ Jun 24 2013 11:17pm)
Nem látom be mert nem tudok róla eleget, hogy erről állást foglaljak de van egy olyan érzésem te sem és amúgy sem arról volt szó, hogy örökbe fogadhatnak-e, te szimplán megöletnéd az összeset, akkor is ha eszükbe sem jutna, hogy gyerekük legyen.  inb4 nem természetes, ha csak az számítana mi az ami természetes akkor úgy élnénk mint az állatok és nem jutottunk volna sehova

viszont manapság meg már az ilyen bölcsészek miatt nem jutunk sehova mert mindent ami fekete és fehér kiszíneznének
pedig nem minden fekete-fehéret kéne kiszínezni

ezért is szar a demokrácia
és ezért tartunk ott ahol
Member
Gold: 206.00
Jun 24 2013 05:27pm
eléggé ellene vagyok a dolognak, márpedig azért, mert a résztvevőik legnagyobb részének a polgárpukkasztás a célja és mintha csak várnának arra, hogy valami hátrányos megkülönböztetés érje őket, hogy akkor lehessen lóbálni mindent mindenki előtt, hogy bizony ez milyen homofób, ez milyen balkáni és fúj

közben a másik oldalról sem azt kifogásolja az átlagember, hogy melegek vannak, hanem azt, hogy kipakolja magát, a szerelmi életét és magán kívül vonaglik órákon át
Member
Gold: 931.79
Jun 24 2013 05:27pm
Quote (Rawen @ Jun 25 2013 12:17am)
Nem látom be mert nem tudok róla eleget, hogy erről állást foglaljak de van egy olyan érzésem te sem és amúgy sem arról volt szó, hogy örökbe fogadhatnak-e, te szimplán megöletnéd az összeset, akkor is ha eszükbe sem jutna, hogy gyerekük legyen.  inb4 nem természetes, ha csak az számítana mi az ami természetes akkor úgy élnénk mint az állatok és nem jutottunk volna sehova

Anyukád meglátná, hogy ilyeneket írsz, szerintem elsírná magát. Minek egy gyereknek anya, teljesen felesleges.

Quote (Rawen @ Jun 25 2013 12:17am)
te szimplán megöletnéd az összeset, akkor is ha eszükbe sem jutna, hogy gyerekük legyen.

Ha nem írtam volna le pont az ellenkezőjét pár oldallal arrébb akkor is csak nevetséges, erőltetett fröcsögés lenne ez a része az írásodnak.

Member
Gold: 0.00
Jun 24 2013 05:29pm
Quote (iFeelAlone @ 25 Jun 2013 01:27)
Anyukád meglátná, hogy ilyeneket írsz, szerintem elsírná magát. Minek egy gyereknek anya, teljesen felesleges.

Ha nem írtam volna le pont az ellenkezőjét pár oldallal arrébb akkor is csak nevetséges, erőltetett fröcsögés lenne ez a része az írásodnak.

Nem váltanak ki belőled ellenszenvet de azért a családon belüli erőszakhoz és a kannibalizmushoz hasonlítod, akkor ezek szerint ezekkel sincs semmi bajod? Akkor nem értem miről beszélünk egyáltalán, neked semmi bajod a melegekkel.

This post was edited by Rawen on Jun 24 2013 05:32pm
Member
Jun 24 2013 05:38pm
Quote (Rawen @ Jun 24 2013 11:29pm)
Nem váltanak ki belőled ellenszenvet de azért a családon belüli erőszakhoz és a kannibalizmushoz hasonlítod, akkor ezek szerint ezekkel sincs semmi bajod? Akkor nem értem miről beszélünk egyáltalán, neked semmi bajod a melegekkel.

kevered a szezont a fazonnal
igazán jó politikus lennél

az elhangzott dolgokat úgy forgatod ki ahogy épp kedved tartja és akkor érvként hozod fel a másik ellen
lol

mintha nem is szólna másról neked a vita, csak arról, hogy megnyerd és nem arról, hogy közösen egy szebb cél érdekében haladás mutatkozzon
így aztán lehet...
ezért tart az ország ott ahol
Member
Gold: 931.79
Jun 24 2013 05:43pm
Quote (Rawen @ Jun 25 2013 12:29am)

Szexről volt szó, nem erőszakról de mellékes.

Itt a bonyolult képlet:
Buzi vagy? - Leszarom.
Anyabaszó vagy? - Leszarom.
Hirdeted a nyilvánosság előtt valamelyiket? - Nem kéne.

Most mondhatnám, hogy a családon belüli szex extrém példa de azért annyira mégse.
Member
Gold: 206.00
Jun 24 2013 05:45pm
Quote (iFeelAlone @ Jun 25 2013 01:43am)
Szexről volt szó, nem erőszakról de mellékes.

Itt a bonyolult képlet:
Buzi vagy? - Leszarom.
Anyabaszó vagy? - Leszarom.
Hirdeted a nyilvánosság előtt valamelyiket? - Nem kéne.

Most mondhatnám, hogy a családon belüli szex extrém példa de azért annyira mégse.

ebben van valami, pl engem a pár összetevőitől függetlenül irritál az, ha a szemem láttára rágják egymást az utcán, más kérdés, hogy nem fogok szólni érte
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891035Next
Closed New Topic New Poll