d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Fb Walk > Single
Prev1678910Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jun 19 2013 04:16pm
Quote (Namechange @ Jun 19 2013 10:10pm)
njaguar nem fog ilyen hülyeségekkel foglalkozni
vagy ne gyere ide többet, vagy viselkedj, ennyi az egész

Én nem olvasok semmit ezekből a vergődésekből, és szerintem a normálisabb emberek legtöbbje sem.

simán elmentem volna még az elején
ha kultúráltan mondják el, hogy ez itt nagyon nn és/vagy skippelnek mint te
előbb-utóbb meguntam volna, hogy senki se partner és nem foglalkoznak velem

de ezzel, hogy takarodjoznak meg a halálomat kívánják meg anyáznak, sokkal inkább csak belehergelnek engem is ebbe az egész szarba amire valójában nekem sincs szükségem
de az rohadt élet, hogy nem hunyászkodom meg és nem sunnyogok el innen behúzott farokkal

akkor menjen a harc még 3 vagy akármennyi évig
engem nem érdekel
Member
Gold: 5,360.00
Jun 19 2013 04:17pm
Quote (Senee @ 20 Jun 2013 00:16)

de ezzel, hogy takarodjoznak meg a halálomat kívánják meg anyáznak, sokkal inkább csak belehergelnek engem is ebbe az egész szarba amire valójában nekem sincs szükségem
de az rohadt élet, hogy nem hunyászkodom meg és nem sunnyogok el innen behúzott farokkal

engem nem érdekel

nyugtass meg h nem '87-es vagy...
Member
Jun 19 2013 04:20pm
Quote (Klontar @ Jun 19 2013 10:13pm)
hát én ezt nem hívnám "ügynek"
ha nem akarsz postolni, akkor ne postolj
ha nem megy, írd át a jelszavad valami random spamre és logout, jobb ötletem nincs, meg őszintén - nem is izgat különösebben (no offense)

komolyan, ez legyen a legnagyobb gondotok az életben... :D "valaki hozzáállása az interneten idegesít" (még ha irónikusnak is hangzik ez persze az én számból)
nyilván más lenne, ha longcateket/goret/stb-t postolna, vagy flamelne ezerrel, mert azt nehéz kikerülni, de azt nem is ússza meg senki

érdekes, más alfórumokon normálisan eltudok kommunikálgatni
nem a fórumot akarnám elhagyni, csak ezt a részét

de mint írtam; nem megy
(lásd feljebb holnap, mikor már pihentél :XD)

Quote (CyberPunk666 @ Jun 19 2013 10:14pm)
sikerült kiemelned az egyetlen sort, ami nem neked és nem rólad szólt, a többit szépen ignoráltad.

mert unalmas
x év után még mindig azon lovagolni, hogy DE LÁNYNAK ADTAD KI MAGAD!! :angryface::angryface::angryface::angryface:

na azt akkor mi a rákom van
annak idején lacketo még szerelmes is volt belém és utána mégis nevettünk rajta
ezért kell valakinek a halálát kívánni?!

ja azt elismerem, hogy sokszor túlreagáltam és fokozatosan fajult el
de pl akkor is már tahó volt sokmindenki amikor még nem tudták, hogy nem lány vagyok
pedig pont az lett volna a célom, hogy elkerüljem ezt a hímek közti "kineknagyobbafasza" muszájizmozást azzal hogy lány vagyok
de hát nem jött össze

Quote (ReDEyeS @ Jun 19 2013 10:17pm)
nyugtass meg h nem '87-es vagy...

de igen, a születési dátumom stimmel

This post was edited by Senee on Jun 19 2013 04:20pm
Member
Gold: 206.00
Jun 19 2013 04:20pm
Quote (Senee @ Jun 20 2013 12:16am)

engem nem érdekel

erről a szövegről a mónikasós erzsi jut eszembe

http://www.youtube.com/watch?v=Egn7ElFedhA
Member
Gold: 23,221.48
Jun 19 2013 04:23pm
Quote (ReDEyeS @ 20 Jun 2013 00:11)
szimplán mert jólesik néha elpuffogtatni 1-2 postot

volt h hónapokig nem jöttem és 1 percig se hiányzott

akkor miert akarod megmondani nekunk hogy mit csinaljunk azon a forumon ahova mi nap mint nap jarunk?
es meg elozo postodhoz: a regiek kozul szinte mindenki felvalalta az arcat, tobben a "valos" eletben is talalkoztak/talalkoznak
Member
Gold: 1.00
Jun 19 2013 04:23pm
Quote (Senee @ 20 Jun 2013 00:20)

x év után még mindig azon lovagolni, hogy DE LÁNYNAK ADTAD KI MAGAD!! :angryface::angryface::angryface::angryface:

ja azt elismerem, hogy sokszor túlreagáltam és fokozatosan fajult el

közben editeltem azt a postot.

Amúgy a lényeget meghagytam a tiedben.

Nem azért csinálják ezt, mert lánynak adtad ki magad. Az csak elkezdte, utána pedig eljuttattátok közösen, a te hathatós segítségeddel idáig. Az csak a kezdőlökés volt.
Member
Jun 19 2013 04:36pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 19 2013 10:23pm)
közben editeltem azt a postot.

Amúgy a lényeget meghagytam a tiedben.

Nem azért csinálják ezt, mert lánynak adtad ki magad. Az csak elkezdte, utána pedig eljuttattátok közösen, a te hathatós segítségeddel idáig. Az csak a kezdőlökés volt.

ezt már javítani nem lehet
egyik fél se fogja feladni a maga szarát

meg úgy nem is lehet, ha a fele bagázs autoignorezik csak néha unblockol hogy beugasson vagy megnézze reportolni bír e

én szerintem csak azért mert nem tetszett a nézőpontja valakinek vagy a viselkedése (a tuskótahóskodáson kívül).. még nem bántottam senkit

itt van ez a namechange is
soha nem írtam neki semmi parasztságot mert nem is szól hozzám
aki meg hozzámszól normálisan annak én is normálisan válaszolok

de a lekezelést meg a lenézést meg a tahóskodást nem bírom hova tenni és akkor ez lesz belőle
amire meg jön a vergődős duma +flame/spamfest

de legalább indokolnák meg irnák le a véleményt hogy vitatkozhassunk értelmesen tárgyalhassunk rola hogy mi-miért van
de fenét
csak berija hogy takarodjál meg halj meg azt kész
erre mégis milyen reakció lenne részemről a helyes
értelmesen beszélni egyértelműen nem lehet mert akkor meg jön a vergődsz szöveg
teljesen felesleges egyesekkel akárcsak megpróbálni is normális hangnemben kommunikálni
minthacsak azt várnák el, hogy retard legyek
hát ha azt várják el akkor nesze
utána meg sírnak miatta
meg el se olvasom

szerintem még 2020ba is itt fogunk erről vitatkozni ugyanazokat a szarságokat szajkózva újra meg újra
mert én leszarom már, úgyanúgy ahogy ők is
a warnokat meg idővel leszedik és akkor lehet gyűjteni megint
most is figyelem sylkét és reportolom amit csak tudok tőle
de nagyon vigyáz a szájára érdekes módon
ő meg reportolgat minden postot ész nélkül
azt is warnolhatnák a picsába, hogy össze-vissza reportol minden hozzászólásomat
aki állandóan hívogatja a rendőrséget a semmire előbb-utóbb azt is megbüntetik
Member
Gold: 5,360.00
Jun 19 2013 04:37pm
Quote (InfamousMythos @ 20 Jun 2013 00:23)
akkor miert akarod megmondani nekunk hogy mit csinaljunk azon a forumon ahova mi nap mint nap jarunk?
es meg elozo postodhoz: a regiek kozul szinte mindenki felvalalta az arcat, tobben a "valos" eletben is talalkoztak/talalkoznak

azt mondtam ha ez vkinek fontos, akkor az szomorú -> ez nem megmondás, ez nem becsmérlés ez szimplán az én személyes véleményem, ami vagy tetszik vagy nem. Vagy egyetértesz vele, vagy nem.

igen tudom, én is köztük voltam / vagyok. Sose jelentett problémát az h vállaljam ki vagyok ellentétben jópár emberrel aki már jóideje aktív itt.

de érdemes megnézni, hogy szinte már senki se igazán aktív a régiek közül. Egyszerűen nincs felesleges ideje amit itt elbaszhat.
Member
Gold: 1.00
Jun 19 2013 04:38pm
Quote (Senee @ 20 Jun 2013 00:36)
ezt már javítani nem lehet

persze, sokkal könnyebb meg sem próbálni.

Úgyse lesz jobb, nem változtatok, de sírok, hogy nem változik. Mint mondtam nem az eredendően tahókból kell kiindulni, a többiekkel dűlőre lehet jutni.
Member
Jun 19 2013 04:45pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 19 2013 10:38pm)
persze, sokkal könnyebb meg sem próbálni.

Úgyse lesz jobb, nem változtatok, de sírok, hogy nem változik. Mint mondtam nem az eredendően tahókból kell kiindulni, a többiekkel dűlőre lehet jutni.

az a baj sokkal jobban sérülne az amúgy is gyenge lelkem, ha erőfeszítéseket tennék és akkor is a tahóskodást kapnám
ha valóban komolyan venném, hogy na változtatok és mindig törekednék a normális postolásra, és UTÁNA jönne vki szemétkedéssel meg tahóskodással akkor kb ugy felbasznám az agyam azon hogy MOST EZT MIÉRT hogy igy szabályosan lüktetne a fejem a dühtől
inkább meg se próbálom tehát

régen csomószor volt olyan mikor csak leirtam valahova a véleményem és akkor jött valami surmófasz az alpári szövegével, hogy tényleg igy elöntötte valami az agyam mintha éreztem is volna vmit ahogy igy elörenyomja
gecire feltudom baszni magam az okvetlen tahóskodáson mikor csak véleményt irok amihez meg bárkinek joga van

amit meg irsz, hogy "nem az eredendően tahókból kell kiindulni" ok, de ezeket az eredendően tahókat meg elfogadják és még vállvetve rugdosnak velük együtt engem is?!?! wtf
igy kb ilyen mindenki ellenem érzés fog el ami megintcsak arra sarkall, hogy rohadtjatok akkor meg és csakazért is nyomatom a szaromat és remélem megrövidül a ti életetek is a stressz által 2-3 évvel
Go Back To Magyar Topic List
Prev1678910Next
Closed New Topic New Poll