Quote (josheide @ Jun 16 2013 04:33pm)
Eleg kozel-kelet / amerika orientaltak a tanulmanyaim. De latod gondolkozik sokszaz politologus jobb rendszereken, de egyelore ugy nez ki a demokracia a legjobb amink van.
Egy atallas mas jellegu rendszerre nem menne konnyen, es a mai vilagban a stabilitas az egyik legfontosabb dolog. En mar annak is orulnek, ha az eletem soran soha nem kellene haborut latnom. A jobb rendszerek majd jonnek egyszer, talan, a technologia, a jolet es az emberiseg fejlodesevel, de ezt nem hiszem, hogy erdemes lenne eroltetni.
ez a szent korona dolog: most kiralysagot akarsz vagy wtf? ha annyira szeretned, Orban elobb, vagy utobb lehet azza koronaztatja magat....
Nem kell messzire menned pedig, Obama tegnap mondta ki, hogy nehez fegyvereket szallit a lazadoknak Sziriaba, mert a kormany ,,kemiai fegyvereket" alkalmazott, az Usa kezd haborut minden mondvacsinalt indokkal a kozel-keleten, hogy megbuktassa a rendszert es kaoszt hagyjon maga utan, csak ez mar nem fog mukodni mint Kadhafinal, mert Oroszorszag/Kina tudja, hogy Iran lesz a kovetkezo, es azt nem fogjak hagyni, ez a 3. vilaghaboru eloszele
On: Nem sokat szamit szerintem ki lesz kormanyon, Fidesz, Mszp, mindketto volt mar hatalmon, mindketto volt hatalmom es csak rosszabb lett minden, a Mszp kormany alatt vettunk fel lakashitelt, eloszor eltoroltek az evi 200000 forint tamogatast, nem tudom mar mi volt a neve akkor, utanna a 13. fizetest. Hogy lehet igy Magyarorszagon, befektetni, mikor naprol napra valtoztatjak a torvenyeket, Egyutt2014 pedig egy masik Mszp par uj emberrel, semmivel nem jobb. Evrol evre szarabb a gazdasagi, tarsadalmi helyzet, bar ez nem csak Magyarorszagra igaz, ha viszont a jobbik kerulne hatalomra, valoszinuleg par heten belul osszeomlana az orszag es polgarhaboru lenne. IMO
This post was edited by championmath on Jun 16 2013 09:15am