d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szerelmi életem Szomorú Története
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jun 14 2013 01:55am
Quote (Rawen @ 14 Jun 2013 07:48)
x év után szerintem nem ilyennek fogsz foglalkozni, hogy nem viszem be a barátnőmet a haveri társaságomba.

De te ezt nem tudhatod és nem is fogod megtudni.
OLOL
Member
Gold: 5,390.00
Jun 14 2013 01:55am
Quote (Rawen @ Jun 14 2013 08:48am)
x év után szerintem nem ilyennek fogsz foglalkozni, hogy nem viszem be a barátnőmet a haveri társaságomba.

1 eve vagyok egyutt baratnommel, szeptemberben osszekoltozunk, de meg igy is ugy gondolom, hogy nem art, ha az embernek van veszterve vagy forgatokonyve a szakitasra...

es ezzel nem azt mondom hogy nem vagyok biztos a kapcsolatomban, de tortenhet akarmi, a legstabilabb kapcsolatban isbennemaradnak alegkisebb tuskek is, hiaba bekul ki az ember egy vita vagy veszekedes utan, aztan ki tudja mi fog valamit a felszinre hozni etc...
Member
Gold: 279.00
Jun 14 2013 01:58am
Quote (jarabekg @ 14 Jun 2013 09:44)
nem szemelyes tamadaskent, es lehet sokan gonosz faszsagnak fogjak tartani, de ez igazabol wp a csaj reszerol
o is ki akart ugrani a kapcsoaltbol, es hathatos kozremukodeseddel ugy rendezte meg a dolgokat, hogy te legyél a hibas az egesz miatt, igy a rekreacioban a kozos baratok ismerosok mind neki fognak segiteni, gyakorlatilag "megynerte" a szakitast

nekem is van egy jo baratom, aki annyira belevitte a sajat tarsasagaba (regi tarsasagomba amig el nem kezdett felhigulni), hogy ugyan olyan joba lettek a sracok a lannyal mint vele kb., es amiota szakitottak felvaltva tudnak csak veluk talalkozni, ani csak azert gaz, mert kb havonta egyszer jar szegeden, es akkor tudna csak veluk talalkozni, de igy ez is ki szokott maradni, szoval eleg gaz a helyzet, pedig ok bekesen valtak el.

en biztos nem fogom ennyire belevinni az en baratnomet a tarsasagomba, legfeljebb "jara baratnoje" titulusban, igy ha neadj isten szakitanank nem lesz majd gond.

ha ket felnott ember ilyen aprosagokon is 'vitatkozik'/gyerekeskedik tobb ev egyuttlet utan ott valami gigaszi problema van. azzal baratkozik, akivel akar, ugyanezt elvarom tole is. kicsit furcsa hozzaallasnak tartom (ertsd baromira nem lesz hosszutavu) ha mar ugy gondolkodsz, hogy majd ha kibaszod/kibaszott mi lesz akkor.

ha esetleg megis bekovetkezne ez, tudnek siman kommunikalni vele azutan is, hogy tobb evig egyutt voltunk (persze a kotelezo szakitas utani durcaskodas utan).

összeköltözést te erőltetted vagy az oldalbordád?

This post was edited by ecneB on Jun 14 2013 01:59am
Member
Gold: 2,366.74
Jun 14 2013 02:01am
Quote (Rawen @ 14 Jun 2013 08:48)

ez true

nekem 5 év után kb az összes gyerekkori barátommal nagyon joban van

This post was edited by Inakwo on Jun 14 2013 02:02am
Member
Jun 14 2013 02:12am
Quote (ecneB @ Jun 14 2013 08:58am)
ha ket felnott ember ilyen aprosagokon is 'vitatkozik'/gyerekeskedik tobb ev egyuttlet utan ott valami gigaszi problema van. azzal baratkozik, akivel akar, ugyanezt elvarom tole is. kicsit furcsa hozzaallasnak tartom (ertsd baromira nem lesz hosszutavu) ha mar ugy gondolkodsz, hogy majd ha kibaszod/kibaszott mi lesz akkor.

ha esetleg megis bekovetkezne ez, tudnek siman kommunikalni vele azutan is, hogy tobb evig egyutt voltunk (persze a kotelezo szakitas utani durcaskodas utan).

összeköltözést te erőltetted vagy az oldalbordád?

Senki nem erőltette az összeköltözést, én vetettem fel, ő meg nagyon szívesen ideköltözne, mert nem érzi jól magát a mostani albérletében, alapból szakkoliba akart menni, de sajnos nem vették fel. Igazából mindketten baromira orolunk neki, hogy idekoltozik.

Inb4 csak az ingyen albi miatt van velem, kerdezte, hogy mennyit fizessen, en meg mondtam hogy nem fogadok el tole semmit, mivel semmibe nem kerul, hogy itt van, o meg azt mondta, hogy akkor nem koltozik ide : D

Szerintem tokmindegy, hogy milyen hosszutavra tervezi az ember a kapcsolatat, (en a jelenlegit egy eletre), akkor sem art ha van egy forgatokonyve a vesz esetere. Es szerintem tokmindegy, hogy milyen korulmenyek kozott szakit ket ember, egy tarsasagban kellemetlen, ha ez nincs igy, akkor az a kapcsolatot degradalja, mert annal kevesebbet jelentett az egyenek szamara.

Quote (Inakwo @ Jun 14 2013 09:01am)
ez true

nekem 5 év után kb az összes gyerekkori barátommal nagyon joban van

nekem is nagyon szereti minden baratom, es mar 1 ev utan joban is vannak, ugy hogy msotanaban meg en is keveset talalkoztam veluk, de azert gondolom ha szakitanal vele, akkor a barataid veled lennenek elfoglava, nem a lanyt istapolgatnak.

This post was edited by jarabekg on Jun 14 2013 02:14am
Member
Jun 14 2013 02:24am
Quote (jarabekg @ 14 Jun 2013 10:12)
Senki nem erőltette az összeköltözést, én vetettem fel, ő meg nagyon szívesen ideköltözne, mert nem érzi jól magát a mostani albérletében, alapból szakkoliba akart menni, de sajnos nem vették fel. Igazából mindketten baromira orolunk neki, hogy idekoltozik. 

Inb4 csak az ingyen albi miatt van velem, kerdezte, hogy mennyit fizessen, en meg mondtam hogy nem fogadok el tole semmit, mivel semmibe nem kerul, hogy itt van, o meg azt mondta, hogy akkor nem koltozik ide : D

Szerintem tokmindegy, hogy milyen hosszutavra tervezi az ember a kapcsolatat, (en a jelenlegit egy eletre), akkor sem art ha van egy forgatokonyve a vesz esetere. Es szerintem tokmindegy, hogy milyen korulmenyek kozott szakit ket ember, egy tarsasagban kellemetlen, ha ez nincs igy, akkor az a kapcsolatot degradalja, mert annal kevesebbet jelentett az egyenek szamara.

nekem is nagyon szereti minden baratom, es mar 1 ev utan joban is vannak, ugy hogy msotanaban meg en is keveset talalkoztam veluk, de azert gondolom ha szakitanal vele, akkor a barataid veled lennenek elfoglava, nem a lanyt istapolgatnak.

hat sok sikert, katalizalni fogja az egesz kapcsolatot (es altalaban ilyenkor jon ki, hogy mennyire nem illenek ossze az emberek), kivanom, hogy ne legyen igy (viccet felreteve, akarmennyire is birlak/nem birlak nem akarok rosszat), szal nem lesz egy konnyu menet.

bold-ra, vagyunk annyira ertelmesek mindketten, hogy a kellemetlenseg ellenere el tudjunk beszelgetni, mint ket nagyon jo barat (ofc h kellemetlen, de van meg millio dolog, ami az)

Member
Gold: 299,355.65
Trader: Trusted
Jun 14 2013 02:25am
Mostanában egyre többször fordul elő hogy elkezdek válaszolni egy témára, és a végén inkább kitörlöm vagy bezárom a tabot. :(
Azért ezt itt hagyom.
Member
Jun 14 2013 02:42am
Quote (ecneB @ Jun 14 2013 09:24am)
hat sok sikert, katalizalni fogja az egesz kapcsolatot (es altalaban ilyenkor jon ki, hogy mennyire nem illenek ossze az emberek), kivanom, hogy ne legyen igy (viccet felreteve, akarmennyire is birlak/nem birlak nem akarok rosszat), szal nem lesz egy konnyu menet.

bold-ra, vagyunk annyira ertelmesek mindketten, hogy a kellemetlenseg ellenere el tudjunk beszelgetni, mint ket nagyon jo barat (ofc h kellemetlen, de van meg millio dolog, ami az)

biztos vagyok benne hogy nem lesz gond, itt szokott tolteni 4 napokat, heteket a legnagyobb hajtasban is, es eleg jol turi meg azt is ha harapos kedvemben vagyok,. pedig olyankor en sem szivesen talalkoznek magammal ^^

de majd nyitok progress topicot 8D

Az meg hogy az ember osszeszoritja a fogat, illedelmesen elbajcseveg az exevel azert messzevan a jo viszonytol, nyilvan csak a primitiv emberek kezdenek el szakitas utani talalkozaskor ujra patalezni
Member
Gold: 0.92
Jun 14 2013 02:56am
jara és a nők.txt

Member
Jun 14 2013 03:00am
Quote (rapiddani @ 14 Jun 2013 10:56)
jara és a nők.txt

http://img811.imageshack.us/img811/7319/30377430026760666463410.jpg

igy szolott a
Go Back To Magyar Topic List