Quote (ecneB @ Jun 14 2013 08:58am)
ha ket felnott ember ilyen aprosagokon is 'vitatkozik'/gyerekeskedik tobb ev egyuttlet utan ott valami gigaszi problema van. azzal baratkozik, akivel akar, ugyanezt elvarom tole is. kicsit furcsa hozzaallasnak tartom (ertsd baromira nem lesz hosszutavu) ha mar ugy gondolkodsz, hogy majd ha kibaszod/kibaszott mi lesz akkor.
ha esetleg megis bekovetkezne ez, tudnek siman kommunikalni vele azutan is, hogy tobb evig egyutt voltunk (persze a kotelezo szakitas utani durcaskodas utan).
összeköltözést te erőltetted vagy az oldalbordád?
Senki nem erőltette az összeköltözést, én vetettem fel, ő meg nagyon szívesen ideköltözne, mert nem érzi jól magát a mostani albérletében, alapból szakkoliba akart menni, de sajnos nem vették fel. Igazából mindketten baromira orolunk neki, hogy idekoltozik.
Inb4 csak az ingyen albi miatt van velem, kerdezte, hogy mennyit fizessen, en meg mondtam hogy nem fogadok el tole semmit, mivel semmibe nem kerul, hogy itt van, o meg azt mondta, hogy akkor nem koltozik ide : D
Szerintem tokmindegy, hogy milyen hosszutavra tervezi az ember a kapcsolatat, (en a jelenlegit egy eletre), akkor sem art ha van egy forgatokonyve a vesz esetere. Es szerintem tokmindegy, hogy milyen korulmenyek kozott szakit ket ember, egy tarsasagban kellemetlen, ha ez nincs igy, akkor az a kapcsolatot degradalja, mert annal kevesebbet jelentett az egyenek szamara.
Quote (Inakwo @ Jun 14 2013 09:01am)
ez true
nekem 5 év után kb az összes gyerekkori barátommal nagyon joban van
nekem is nagyon szereti minden baratom, es mar 1 ev utan joban is vannak, ugy hogy msotanaban meg en is keveset talalkoztam veluk, de azert gondolom ha szakitanal vele, akkor a barataid veled lennenek elfoglava, nem a lanyt istapolgatnak.
This post was edited by jarabekg on Jun 14 2013 02:14am