d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Nagyon Másnapos Vagy > Megbánod Hogy Előző Nap Bekúrtál?
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2.00
May 26 2013 03:51pm
ritkán iszok, ha igen, akkor általában nem bánom
Member
Gold: 5,275.00
May 26 2013 04:06pm
nem nagyon szoktam másnapos lenni

ha bánok is vmit az max ha elkúrok egy rakat pénzt vagy ha vmi hülyeséget csináltam.. utóbbi kevésbé jellemző
Member
Gold: 0.00
May 26 2013 05:49pm
Quote (Senee @ May 26 2013 09:21pm)
egóban nincs hiány
blockolj inkább vissza

semmi ego
kettőnk közül egy ember jár egyetemre, lesz rendes munkája, nem az anyja pincéjében veri a faszát egész nap
discuss
ne, inkább nem érdekel

This post was edited by xGurke on May 26 2013 05:52pm
Member
Gold: 343.00
May 26 2013 06:00pm
Quote (xGurke @ May 26 2013 11:49pm)
semmi ego
kettőnk közül egy ember jár egyetemre, lesz rendes munkája, nem az anyja pincéjében veri a faszát egész nap
discus

semmi egó mi
kevés ilyen beképzelt nagyarcú ember jár-kel a földön mint te
mondjuk az vicces, hogy észre se veszed magad

jártam én is egyetemre csak nem fejeztem be, az meg hogy miért nem és milyen problémáim vannak nem tudhatod és szerintem kurvára nem jogosít fel téged szarra se
munkám meg már lett, igaz szar.. de elkezdtem felépíteni, eltervezni újra a dolgokat
kurvára fogalmad sincs, hogy milyen gödörből mászok épp kifele
de azért a pofád az akkora mint egy ólajtó

mindig zúzhatnékom támad az ilyen nárcisztikus taplógyerekektől mint amilyen te is vagy
én sose voltam beképzelt, sőt.. sose bántottam senkit.
ezért is basz fel ennyire ez a férgeskedés

legalább fognád be a pofádat, ha ennyire nem tetszik valami, ha már meggyőzni nem tudjuk egymást
észrevehetnéd végre te is, hogy a taplóskodás csak méginkább arra sarkall, hogy a türhő bandának még kevesebb nyugta legyen
az arrogáns post blocked szaroddal, képeiddel meg tovább spamolod szarrá az egész szaros fórumodat, amit annyira védesz tőlem, hogy spammolom
lehet, hogy gecinagy retardált vagyok, de te se panaszkodhatsz
Member
May 26 2013 06:05pm
Quote (Senee @ May 27 2013 12:00am)
semmi egó mi

jártam én is egyetemre csak nem fejeztem be, az meg hogy miért nem és milyen problémáim vannak nem tudhatod és szerintem kurvára nem jogosít fel téged szarra se
munkám meg már lett, igaz szar.. de elkezdtem felépíteni, eltervezni újra a dolgokat

mindig zúzhatnékom támad az ilyen nárcisztikus taplógyerekektől mint amilyen te is vagy

legalább fognád be a pofádat, ha ennyire nem tetszik valami, ha már meggyőzni nem tudjuk egymást
észrevehetnéd végre te is, hogy a taplóskodás csak méginkább arra sarkall, hogy a türhő bandának még kevesebb nyugta legyen
az arrogáns post blocked szaroddal, képeiddel meg tovább spamolod szarrá az egész szaros fórumodat, amit annyira védesz tőlem, hogy spammolom

nem olvasom el a postodat mert kurvára leszarom a nyomorodat
igazából nálad jobbnak lenni nem nagy büszkeség, úgyhogy nem tudom miért veszed ezt beképzeltségnek
mindenki jobb nálad
Member
May 26 2013 06:08pm
Quote (xGurke @ May 27 2013 12:05am)
nem olvasom el a postodat mert kurvára leszarom a nyomorodat
igazából nálad jobbnak lenni nem nagy büszkeség, úgyhogy nem tudom miért veszed ezt beképzeltségnek
mindenki jobb nálad

ja nem olvasom el, skippellek, nem érdekelsz
valahol te is érzed mekkora egy büdös paraszt vagy, csak inkább nem veszel róla tudomást
nehéz lenne átgondolni az egész eddig felépített egoista kis világodat

neked jó így az élet, megvannak a haverok, a suli, az állás aztán a többi dögöljön meg, bele van szarva az egész világba

amit mondjuk meg is értenék, minek foglalkoznál bárkivel, nem a te dolgod a világ megváltása
de legalább a pofádat fogd be a nagy jólét közepette
Member
May 26 2013 06:08pm
de azért öröm látni hogy én jobban zavarlak téged, mint te engem :) kifejezetten jó érzéssel tölt el, hogy még nyomorúságosabbá tudom tenni az értéktelen szar életedet
Member
May 26 2013 06:10pm
Quote (Senee @ 27 May 2013 02:00)
semmi egó mi

az embert szerintem is az minősíti ahogy másokkal bánik
pont ma voltam egy ilyen szituációban, barátaimmal sörözgettünk
B barátommal beszélgetek történelemről és C barátom kérdezi hogy miről beszélünk, elmondom neki az egész szituációt mert lófaszt nem tudott semmiről ami akkor történt (azt hitte hogy nagasaki kínában van), én elmondtam neki az egész szituációt pontosan ahogy leírják a töri könyvek. (már ha meglehet bennük bízni de ez már más kérdés)
C barátom ezután B barátommal másra terelte a témát, mégpedig irodalomra, na én ebből nem tudok semmit szinte
kérdeztem egy műről amit én is olvastam hogy hogy kéne értelmezni, erre azt kapom vissza hogy mekkora egy seggbuta ember vagyok hogy még ezt sem tudom és minek is mondjon el ilyen egyértelmű dolgot..

tl;dr túl sok olyan ember gondol hülyének egy olyan dolog miatt ami az értelem túl kicsi része (elég patkány hozzáállás a másikkal szemben ha lehülyézed csak mert valamit nem tud, lehet hogy mást meg tízezerszer jobban tud, attól még nem vagy se te se ő hülye..)
Member
May 26 2013 06:13pm
Quote (xGurke @ May 27 2013 12:08am)
de azért öröm látni hogy én jobban zavarlak téged, mint te engem :) kifejezetten jó érzéssel tölt el, hogy még nyomorúságosabbá tudom tenni az értéktelen szar életedet

micsoda örömök! érzelmileg igenértékes ember lehetsz, ha más nyomorúsága tesz boldoggá :)
halmozd csak a pénzt és rúgj bele mindenkibe aki lábmagasságban vergődik előtted!
nem semmi laza csávó vagy, ezt kamázzák a lányok
micsoda férfi, igazi tenyészhím
Member
May 26 2013 06:14pm
Quote (Senee @ May 27 2013 12:13am)
micsoda örömök! érzelmileg igenértékes ember lehetsz, ha más nyomorúsága tesz boldoggá :)
halmozd csak a pénzt és rúgj bele mindenkibe aki lábmagasságban vergődik előtted!
nem semmi laza csávó vagy, ezt kamázzák a lányok
micsoda férfi, igazi tenyészhím

röhögök a nyomorodon
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll