d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Drok Topik Tudomanyos Celzattal > Na Meg Kivancsisagbol
Prev167891025Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1.00
May 14 2013 10:34am
Quote (Saenchai @ 14 May 2013 18:24)
sok embert olvastam, akik speeddel tanultak, de elég vegyesek voltak az eredmények

ha jól emlékszem sokan arra panaszkodtak, hogy faszán tudtak tanulni speeddel, viszont ha elmúlt a hatása, akkor nem sok mindenre emlékeztek, szóval kb. bespeedezve kellett volna bemenniük vizsgázni is, ami mondjuk szóbelin elég parás tud lenni :D

Én biztos nem tudnék úgy tanulni, elég sokat toltam, és tuti nem tudtam volna a tanulásra koncentrálni. (bár lehet mini adagokkal menne, dunno)

Akinek meg a speed annyi, mint egy kávé, az vagy szart tolt, vagy keveset. ^^ Érzéseket nehéz elmagyarázni, de azért a zsibbadás és a pörgés érzése más, mint egy kv után.

Én anno totál extrovertált is lettem tőle.

Quote (Saenchai @ 14 May 2013 18:22)
ezt a kutatást egy nagyon neves pszichiáter végezte el egy csapat szakemberrel, aki az angol belügyminisztérium drogügyi szakértője volt, úgyhogy szerintem értették a dolgukat
gondolom nagyjából belőttek 1 használati magatartást, amihez szerenként kidolgozták, hogy az adott szernél ez milyen gyakoriságot/mennyiséget/stb-t jelent

egyébként a palit elbocsátotta a belügyminisztérium, mert azt állította, hogy az mdma használata nem veszélyesebb a lovaglásnál, és ezt számokkal is alátámasztotta
nem nagyon tetszett az államnak

Érdekelne azért, hogy mit vettek alapul és mi számít bele. Például ha maga a szer nem okoz akkora fizikai kárt, mint az alkohol, de a közvetett dolgok, mint például az étvágytalanság károsít, akkor az beleszámít a szer hatásaként, vagy az már nem ebbe a kategóriába tartozik?
Elég sok a változó és érdekelnének a körülmények. Valami hatmillió oldalas tanulmányt nem fogok végigbújni, az tuti...

This post was edited by CyberPunk666 on May 14 2013 10:35am
Member
Gold: 355.92
May 14 2013 10:37am
Quote (CyberPunk666 @ May 14 2013 06:34pm)
Én biztos nem tudnék úgy tanulni, elég sokat toltam, és tuti nem tudtam volna a tanulásra koncentrálni.

Akinek meg a speed annyi, mint egy kávé, az vagy szart tolt, vagy keveset. ^^ Érzéseket nehéz elmagyarázni, de azért a zsibbadás és a pörgés érzése más, mint egy kv után.

Érdekelne azért, hogy mit vettek alapul és mi számít bele. Például ha maga a szer nem okoz akkora fizikai kárt, mint az alkohol, de a közvetett dolgok, mint például az étvágytalanság károsít, akkor az beleszámít a szer hatásaként, vagy az már nem ebbe a kategóriába tartozik?
Elég sok a változó és érdekelnének a körülmények. Valami hatmillió oldalas tanulmányt nem fogok végigbújni, az tuti...

beleszámolták a mellékhatásokat is ofc

nem olyan hosszú amúgy:

http://dobrochan.ru/src/pdf/1109/lancetnorway.pdf
Member
Gold: 33,265.80
May 14 2013 10:37am
Quote (CyberPunk666 @ 14 May 2013 17:34)
Én biztos nem tudnék úgy tanulni, elég sokat toltam, és tuti nem tudtam volna a tanulásra koncentrálni. (bár lehet mini adagokkal menne, dunno)

Pedig sajnos mashogy nem megy. Vagy bizol abban aki kepes MEGIRNI egy ilyen tanulmanyt vagy veszed a faradtsagot es utanamesz.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
May 14 2013 11:06am
Alkoholt rendszeresen. Utóbbi 2 hétben ma nem ittam először semmit :D
Füvet toltam párszor(10x kb, semmi mennyiség), de mindig sikerül bekeverni szesszel amit átlagon felül nem bírok es szar vége lett.
Toltam kétszer ilyen "bio füvet". Azt éreztem nagyon, de nem érdekel már.
Ami érdekelne az az lsd, salvia + gomba.

Szerintem ez a könnyűdrog kategória, nem?
Member
Gold: 228.67
May 14 2013 11:15am
Quote (jarabekg @ 14 May 2013 17:19)
gondolkodtam mar speedes tanulason, (de alapbol irtozok a speedtol/ekitol, az mdmatol meg mar felek egy kcisit, es nem is erzem szukseget) mukodne?

probald ki a piracetamot tanulashoz. vagy a racetam csalad tagjait nezd meg. magyrorszagon nootropilkent fut. venykoteles. http://en.wikipedia.org/wiki/Nootropic

This post was edited by 32rferkipper on May 14 2013 11:15am
Member
Gold: 2,366.74
May 14 2013 11:15am
Quote (Saenchai @ 14 May 2013 17:24)
sok embert olvastam, akik speeddel tanultak, de elég vegyesek voltak az eredmények

ha jól emlékszem sokan arra panaszkodtak, hogy faszán tudtak tanulni speeddel, viszont ha elmúlt a hatása, akkor nem sok mindenre emlékeztek, szóval kb. bespeedezve kellett volna bemenniük vizsgázni is, ami mondjuk szóbelin elég parás tud lenni :D

nekem haverom focizott igy egy jo darabig

simán jobban teljesített a pályán :DDD
Member
Gold: 13,000.00
May 14 2013 11:16am
azert erdekelne, hogy a cigi miota drog

valamint azt is megneznem ki szokik ra hamarabb a cigire mint pl a fure ha ugyanannyit sziv a kettobol

ugyanez az alkohollal
rohadtul nem realis helyen van a dependence-t tekintve

2-3 hetente iszok, rendszeresen dohanyzom
kiprobaltam mar a fuvet (10-20 alkalommal, dunno) meg a hasist, valamint toltam mar rush-t parszor
mast nem igazan szandekozom, esetleg a gombat kiprobalnam
Member
May 14 2013 11:17am
Quote (32rferkipper @ May 14 2013 07:15pm)
probald ki a piracetamot tanulashoz. vagy a racetam csalad tagjait nezd meg. magyrorszagon nootropilkent fut. venykoteles.  http://en.wikipedia.org/wiki/Nootropic

ritalin>>>>
Member
Gold: 0.00
May 14 2013 11:18am
Quote (Flutter @ 14 May 2013 19:16)

valamint azt is megneznem ki szokik ra hamarabb a cigire mint pl a fure ha ugyanannyit sziv a kettobol

ugyanez az alkohollal

kiprobaltam mar a fuvet (10-20 alkalommal, dunno) meg a hasist, valamint toltam mar rush-t parszor

Hogy ne lenne a cigi drog? A dohány fizikai függőséget okoz, a fű nem, mentálisat meg a wow, tv etc bármi okozhat.

Quote (Saenchai @ 14 May 2013 19:18)
http://4.ii.gl/sRLPWS.png

flutter/10

This post was edited by Rawen on May 14 2013 11:19am
Member
May 14 2013 11:18am
Quote (Flutter @ May 14 2013 07:16pm)

ugyanez az alkohollal

Go Back To Magyar Topic List
Prev167891025Next
Closed New Topic New Poll