Quote (Saenchai @ 14 May 2013 18:24)
sok embert olvastam, akik speeddel tanultak, de elég vegyesek voltak az eredmények
ha jól emlékszem sokan arra panaszkodtak, hogy faszán tudtak tanulni speeddel, viszont ha elmúlt a hatása, akkor nem sok mindenre emlékeztek, szóval kb. bespeedezve kellett volna bemenniük vizsgázni is, ami mondjuk szóbelin elég parás tud lenni

Én biztos nem tudnék úgy tanulni, elég sokat toltam, és tuti nem tudtam volna a tanulásra koncentrálni. (bár lehet mini adagokkal menne, dunno)
Akinek meg a speed annyi, mint egy kávé, az vagy szart tolt, vagy keveset. ^^ Érzéseket nehéz elmagyarázni, de azért a zsibbadás és a pörgés érzése más, mint egy kv után.
Én anno totál extrovertált is lettem tőle.
Quote (Saenchai @ 14 May 2013 18:22)
ezt a kutatást egy nagyon neves pszichiáter végezte el egy csapat szakemberrel, aki az angol belügyminisztérium drogügyi szakértője volt, úgyhogy szerintem értették a dolgukat
gondolom nagyjából belőttek 1 használati magatartást, amihez szerenként kidolgozták, hogy az adott szernél ez milyen gyakoriságot/mennyiséget/stb-t jelent
egyébként a palit elbocsátotta a belügyminisztérium, mert azt állította, hogy az mdma használata nem veszélyesebb a lovaglásnál, és ezt számokkal is alátámasztotta
nem nagyon tetszett az államnak
Érdekelne azért, hogy mit vettek alapul és mi számít bele. Például ha maga a szer nem okoz akkora fizikai kárt, mint az alkohol, de a közvetett dolgok, mint például az étvágytalanság károsít, akkor az beleszámít a szer hatásaként, vagy az már nem ebbe a kategóriába tartozik?
Elég sok a változó és érdekelnének a körülmények. Valami hatmillió oldalas tanulmányt nem fogok végigbújni, az tuti...
This post was edited by CyberPunk666 on May 14 2013 10:35am