Quote (kusziyoker @ 19 Apr 2013 17:20)
hat nem akarom védeni jarat, de nem is dicsekedett vele, csak megemlítette. de még ha dicsekedne vele az se lenne gáz, most ha nekem is lenne egy lakásom amit kapnék én is örülnék neki és dicsekednék. gondolom szülei x év melóval összekeresték rá a pénzt, és mivel jara a fiuk ezert inkább vettek neki egy lakást, hogy ennyivel is segítsék az életét. most ő nem tehet róla: Én nem tudom elképzelni hogy a szülei mondták neki hogy vesznek egy lakást, majd jara térden állva könyörgött hogy ne vegyék meg mert ő akarja megvenni inkább albérletbe megy.
most szüleimnek is van több ingatlanja, de ha az egyiket nekem adnák tuti nem lesütött fejjel szégyenkezve kullognék az utcán.
Nem tudom, hogy dicsekvés volt-e vagy nem, különösebben nem érintett meg a dolog. De mi sem vagyunk annyira rossz helyzetben, és nálunk ez egy fajta kimondatlan szabály, hogyha veszünk valami nagy értékűt, akkor azt annyira nem szoktuk mondani senkinek.
Illetve nekem a legrosszabbul az esik, hogyha pénzesnek mondnak. Kurva anyázhatnak, meg mondhatják hogy buzi vagyok, de azt rühellem, ha azt mondják, hogy pénzes vagyok. Az alapján ítélnek meg, hogy milyen az anyagi helyzetem/helyzetünk, szerintem ez faszság, és ebben mindig ott van szerintem az irigység. Nem szégyellem, hogy milyen a helyzetem, de próbálom nem rázni rá a faszom. Persze ez lehet, hogy nem mindig sikerül.
Ja és van is olyan haverom, hogy akármikor mondjuk veszek valamit, valami elektronikai cuccot, akkor megnézi, hogy hú de fasza, és egyből az a második kérdés, hogy és ez mennyi volt. Szerintem ezt se mindig illik megkérdezni.