d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > This Is Madness! > The Star Wars Character Torunament
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Apr 8 2013 04:16am
Quote (josheide @ Apr 8 2013 10:09am)
Ertem, hogy mit mondasz de ne olyan emberektol vard a valtozast akik ebbol a rendszerbol kurvanagyot profitalnak.

Vannak tisztesseges emberek a politikaban, mindig is voltak es mindig is lesznek. Egyelore viszont meg nem tartunk ott, hogy ezek elegen lennenek nagyobb valtozasok eleresehez. Ehhez tarsadalmi nyomas kene.

Tudom, hogy ez szomoru de ha ugy erzed otthon nem tudsz ervenyesulni, akkor miert nem probalod meg kulfoldon?

fosok
nincs kint senkim
hova menjek
angol középfokúm 55%-os lett (nincs meg), alapfok megvan.. mondjuk megértetném magam sztem

de ilyen ausztria, németország, anglia --> már telítve van ilyen szerencsétlen nyomorult lengyelekkel, magyarokkal, románokkal, etc mint én akik már javarészt betöltötték a shit tier melókat
dániába kéne menni, ott legalább nincs ennyi szerencsétlen mint én csak kéne tudni dánul

most amúgy elkezdem rendbehozni a youtube csatornámat, majd csinálni akarok videokat stb, hogy abból legyen pénz (google ads), emberek közé úgyse vagyok való
és akkor ilyen terv már volt, hogy dán tanfolyamot elkezdeni majd abból a pénzből és pár éven belül ~megtanulni és akkor oda kimenni

majd meglátjuk mire jutok ezzel is :c
Member
Gold: 0.00
Apr 8 2013 04:38am
Quote (Senee @ 8 Apr 2013 12:04)
ha volt is valami célom mindig csak abba ütköztem bele, hogy mekkora nagy fos van az élet minden területén

csináltam ezt a társadalmi tanulmányok szakot, szociológiát és olyan problémák vannak, hogy az egyszerűen hihetetlen
politikusaink meg gyakorlatilag szarnak bele, konzerválják a helyzeteket.. persze miért is akarnának változást, hisz nekik pont jó így ahogy van

most lehet erre mondani, hogy demagóg mert nem támasztom itt alá forrással, kutatással, de pont a minap mondta valamelyikőtök, hogy nyílt kapukat döngetek; tehát mindenki tudja, nem kell bemutatni
hogy valósítsak meg akármit is egy olyan helyen ahol nyomnak lefele, minél jobban akarod elérni a változást; annál inkább

el van ez a világ (vagy legalábbis az ország) cseszve már úgy ahogy van

a gyári melósnak is lopnia kell (ha tud, mert minden be van kamerázva), hogy kicsivel jobban élhessen. a vállalkozók ha nem csalnának adóval, ezzel-azzal; nem érné meg nekik vállalkozni se
mert a politikusaink 31 évesen 40 milliós házat építenek, zárt tárgyalás után pedig kihirdetik, hogy legális forrásból van --> túl sokan buktak volna be, ha kiderül az igazság
ne érts félre, irigy én sose voltam.. ha garantálnának nekem egy munkahelyet 120-140 fizetéssel engem nagyon nem érdekelne ki mit lop.. de így, hogy emberek ezekre a dolgokra kényszerülnek, ki kell hajtsák a belüket 90-100 ezer forintért és utána politikusunk még a pofájukba is röhög, hogy a postaládába találta a pénzt, majd elbattyog...
vérlázító ami itt folyik és tenni se tud ellene senki, mert ha van is 1-2 olyan politikus aki a változás pártján áll; rögtön el van nyomva apró-cseprő dolgok által, hogy "nem ott van a vessző, nem ott a pont, gondolkodjál még"
ha meg valaki indulatos akkor meg tahó és azért nem foglalkoznak vele..

Igen, inkább sírj a külön lakásodból amit a szüleid fizetnek miközben eszed a szüleid pénzéből vett kaját, ahelyett, hogy elmennél dolgozni.
Member
Gold: 33,265.80
Apr 8 2013 04:39am
Quote (Senee @ 8 Apr 2013 11:16)
fosok
nincs kint senkim
hova menjek
angol középfokúm 55%-os lett (nincs meg), alapfok megvan.. mondjuk megértetném magam sztem

de ilyen ausztria, németország, anglia --> már telítve van ilyen szerencsétlen nyomorult lengyelekkel, magyarokkal, románokkal, etc mint én akik már javarészt betöltötték a shit tier melókat
dániába kéne menni, ott legalább nincs ennyi szerencsétlen mint én csak kéne tudni dánul

most amúgy elkezdem rendbehozni a youtube csatornámat, majd csinálni akarok videokat stb, hogy abból legyen pénz (google ads), emberek közé úgyse vagyok való
és akkor ilyen terv már volt, hogy dán tanfolyamot elkezdeni majd abból a pénzből és pár éven belül ~megtanulni és akkor oda kimenni

majd meglátjuk mire jutok ezzel is :c

Sokan mennek ki minimalis angoltudassal Angliaba.
Member
Apr 8 2013 04:53am
Quote (Rawen @ Apr 8 2013 10:38am)
Igen, inkább sírj a külön lakásodból amit a szüleid fizetnek miközben eszed a szüleid pénzéből vett kaját, ahelyett, hogy elmennél dolgozni.

kígyóznak a sorok a munkaügyi hivatalban, nincs meló
jelentkeztem gyárba, szalag mellé -> két teszt is volt, mindkettő sikerült, orvosi sikerült, interjú -> azt mondták, ez lehet nem nekem való lenne. úgyhogy már az sincs

könnyű mondani, hogy menjél el dolgozni; de hova? pláne, mikor az önéletrajzomban nincs semmi, csak az, hogy érettségi. zéró munkahely és mivel 26 vagyok már nem számítok pályakezdőnek, hogy azért az alkalmazó plusz pénzt kapjon utánam stb

lehet engem utálni, mert mindenkinek rossz és mégis csak én sírok(?), de nem gondolnám, hogy alaptalanul
és egymás bántása helyett inkább tenni kellene valamit
inb4 vonuljon a hunsub a parlament elé -> nem, hanem az egész társadalomban megfigyelhető ez az össze nem fogás és az is, hogy sokan inkább beletörődnek, hogy ez van és még azokat bántják akiknek ugyanolyan rossz vagy rosszabb, ahelyett, hogy közösen tennének valamit.
persze az a kérdés is jogos, hogy mit
kurvára nem egyszerű
és pont ezért szar az egész világ
sok köcsög konzerválja a helyzetet, hogy még véletlenül se lehessen a nyomorultnak normális élete
Member
Gold: 2,366.74
Apr 8 2013 04:58am
Quote (Senee @ 8 Apr 2013 11:53)
kígyóznak a sorok a munkaügyi hivatalban, nincs meló
jelentkeztem gyárba, szalag mellé -> két teszt is volt, mindkettő sikerült, orvosi sikerült, interjú -> azt mondták, ez lehet nem nekem való lenne. úgyhogy már az sincs

könnyű mondani, hogy menjél el dolgozni; de hova? pláne, mikor az önéletrajzomban nincs semmi, csak az, hogy érettségi. zéró munkahely és mivel 26 vagyok már nem számítok pályakezdőnek, hogy azért az alkalmazó plusz pénzt kapjon utánam stb

lehet engem utálni, mert mindenkinek rossz és mégis csak én sírok(?), de nem gondolnám, hogy alaptalanul
és egymás bántása helyett inkább tenni kellene valamit
inb4 vonuljon a hunsub a parlament elé -> nem, hanem az egész társadalomban megfigyelhető ez az össze nem fogás és az is, hogy sokan inkább beletörődnek, hogy ez van és még azokat bántják akiknek ugyanolyan rossz vagy rosszabb, ahelyett, hogy közösen tennének valamit.
persze az a kérdés is jogos, hogy mit
kurvára nem egyszerű
és pont ezért szar az egész világ
sok köcsög konzerválja a helyzetet, hogy még véletlenül se lehessen a nyomorultnak normális élete

és ha lenne munkahely akkor mit csinálnál zéro szakmai tudással?
mert egy éretségi igen karcsu manapság....

talán el kéne végezni valami tanfolyamaot és szakmát keresni, ha akkor sem lenne melo az szivás, vagy nincs a családodnak valami kapcsolata amerre eltudsz indulni?
Member
Apr 8 2013 05:02am
Quote (Inakwo @ 8 Apr 2013 11:58)

talán el kéne végezni valami tanfolyamaot és szakmát keresni, ha akkor sem lenne melo az szivás, vagy nincs a családodnak valami kapcsolata amerre eltudsz indulni?

This, az unokatesom pl. szakkozepbe jart es maradt 2 evet CNC vizsgat csinalni a negy ev utan. Most minden nap ingazik Ausztriaba es bar nem vegzett egyetemet kozel 1000 Eurot keres ha jol tudom. Tudom ez eleg kulonleges helyzet mert Nyugat Magyarorszag, de neha az embernek uj dolgokba kell belevagni ha a regi nem megy.
Member
Apr 8 2013 05:03am
Quote (Inakwo @ Apr 8 2013 10:58am)

van szakács szakmám is
de ugye azt se gyakoroltam 8 éve (először érettségi miatt - 3 év, aztán főiskola, amit meg nem fejeztem be)

Quote (josheide @ Apr 8 2013 11:02am)
This, az unokatesom pl. szakkozepbe jart es maradt 2 evet CNC vizsgat csinalni a negy ev utan. Most minden nap ingazik Ausztriaba es bar nem vegzett egyetemet kozel 1000 Eurot keres ha jol tudom. Tudom ez eleg kulonleges helyzet mert Nyugat Magyarorszag, de neha az embernek uj dolgokba kell belevagni ha a regi nem megy.

igen, ezért kezdem most el ezt a google adsenset, hátha

This post was edited by Senee on Apr 8 2013 05:04am
Member
Apr 8 2013 05:05am
Quote (Senee @ 8 Apr 2013 12:03)
van szakács szakmám is
de ugye azt se gyakoroltam 8 éve (először érettségi miatt - 3 év, aztán főiskola, amit meg nem fejeztem be)

igen, ezért kezdem most el ezt a google adsenset, hátha

Abbol lofasz penzt nem fogsz keresni elore megmondom. Ki akarna teged nezni ahogy a szuleid pincejeben wowozol ?
Member
Apr 8 2013 05:11am
Quote (josheide @ Apr 8 2013 11:05am)
Abbol lofasz penzt nem fogsz keresni elore megmondom. Ki akarna teged nezni ahogy a szuleid pincejeben wowozol ?

nincs jó gépem, hogy élvezhetően mutassak be/játszhassak játékokkal
szóval másmilyen videókat kell csinálnom

ilyenre gondoltam pl :XD(ennek a gyereknek is van 80k subscriberje és ráadásul csak magyarul tölt fel)
http://www.youtube.com/watch?v=siO1hzeaFUg

vagy valami aranyos kutyás videók
vagy cigánykereket hányok, bukfencezek
Member
Apr 8 2013 05:16am
Quote (Senee @ 8 Apr 2013 12:11)
nincs jó gépem, hogy élvezhetően mutassak be/játszhassak játékokkal
szóval másmilyen videókat kell csinálnom

ilyenre gondoltam pl :XD(ennek a gyereknek is van 80k subscriberje és ráadásul csak magyarul tölt fel)
http://www.youtube.com/watch?v=siO1hzeaFUg

vagy valami aranyos kutyás videók
vagy cigánykereket hányok, bukfencezek

Most 26 evesen komolyan erre akarod alapozni az eleted? Ebbol max parszaz forintot kereshetnel imo.
Go Back To Magyar Topic List
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll