Quote (Rawen @ Apr 8 2013 10:38am)
Igen, inkább sírj a külön lakásodból amit a szüleid fizetnek miközben eszed a szüleid pénzéből vett kaját, ahelyett, hogy elmennél dolgozni.
kígyóznak a sorok a munkaügyi hivatalban, nincs meló
jelentkeztem gyárba, szalag mellé -> két teszt is volt, mindkettő sikerült, orvosi sikerült, interjú -> azt mondták, ez lehet nem nekem való lenne. úgyhogy már az sincs
könnyű mondani, hogy menjél el dolgozni; de hova? pláne, mikor az önéletrajzomban nincs semmi, csak az, hogy érettségi. zéró munkahely és mivel 26 vagyok már nem számítok pályakezdőnek, hogy azért az alkalmazó plusz pénzt kapjon utánam stb
lehet engem utálni, mert mindenkinek rossz és mégis csak én sírok(?), de nem gondolnám, hogy alaptalanul
és egymás bántása helyett inkább tenni kellene valamit
inb4 vonuljon a hunsub a parlament elé -> nem, hanem az egész társadalomban megfigyelhető ez az össze nem fogás és az is, hogy sokan inkább beletörődnek, hogy ez van és még azokat bántják akiknek ugyanolyan rossz vagy rosszabb, ahelyett, hogy közösen tennének valamit.
persze az a kérdés is jogos, hogy mit
kurvára nem egyszerű
és pont ezért szar az egész világ
sok köcsög konzerválja a helyzetet, hogy még véletlenül se lehessen a nyomorultnak normális élete