Quote (rapiddani @ 14 Mar 2013 03:49)
első oldal:
-Peugeot francia
- ford mondeo tdci -porlasztó 200k , 4db van benne, 70-100k kmenként cserélni kell mind mert gyárilag szar a konstrukció
nemolvastam amugy végig a szakértéseket, de mai világba se ford, se fiat, se francia. Ami megtérül az a honda meg a vw. merci , bmw, audi szintén szervizigényes és kibaszott drága. ha évi 20k km megvan dizelt vegyetek, azonban figyelni kell az új tipusuakra ,hogy 1.9 tdi szabad csak venni mert a 2000 dizel motor szintén porlasztó bajos, ami kibaszott drága, ha nincs meg a 20k km akkor benzin, abból megint csak odakell figyelni ha a fogyasztás számít ,hogy nagy kasznira kis motort veszel akkor szájbakurod magad és megfogja enni a gatyádat is. Én ha lenne sok lóvém , 2007-2009 passatot vennék 1,9tdi-t ~ 3misiért korrekt ár, szép autó és megvizható motor, ha kevesebb a keret akkor felejtsd el ezt az évjáratot mert a gatyádat ráfogod költeni miután olcsón átbasznak valahol
/szakértés
e/ beleolvastam 3min erejéig, látom van itt opel is, na most amióta ~ 2001-2002 óta átvette a GM a céget egy kalap szar lett azis, folyamatosan hordják szervízbe. opelből ami megbizható az a 2000-2001 astra, az még német, utána már lengyelbe gyártották, hiába a német etetés.
~ 1,5m a keret. Am, ha kicsit meg tovabb olvasod, konkretan utolso oldalon lett irva, hogy a Peugeotnak is pl csak a designe francia, anglia, olasz, nemet stb orszagokban keszulnek a cuccai, az pedig, hogy elektronika nemet (Bosch), azert az inkabb jot jelent, sot nekunk jelenleg megjobbat, mint irtam flejebb. : )
En sem akartam francia autot, de ez elegge meggyozo.