d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tassnak > Sok Szeretettel
Prev167891017Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 4 2013 08:12am
Quote (SnoopDogg @ 4 Jan 2013 16:05)
nem majd hagyom magam megbuktatni mert, h neki nem vagyok szimpatikus és évet ismétlek, no ty

olyan kérdéseket tett fel, ami a könyvbe benne se volt, de ő elmondta órán amin bent sem voltam és senki sem tudta rá a választ még a full stréberek sem.
hiányoztam betegség miatt 1 hetet, BUMMMM első óra megírtam 4 röpdolgozatot a nagy lófaszról , 4 1es
meg hát azért érdekes, h más tanárnak sosem volt baja velem csak neki, mert ő megtehette h beszólogat és olthat de én azért nem
inb4 mert ő tanár, attól még nem tehet meg bármit imo és nem próbálhat meg folyton szavakkal alázni a többi gyerek előtt

ebből amúgy lett komolyabb ügy is, kapott valami írásbeli figyelmeztetést ami miatt emgvonták tőle a jutalmakat + még1 ilyen és kibasszák

ja meg év végén elkapták az elballagott 12.esek és elverték mint a szart

Elvertek? Hova jartal te iskolaba? :D
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 4 2013 08:14am
Quote (RRC @ Jan 4 2013 04:12pm)
Elvertek? Hova jartal te iskolaba? :D

keleti károly - azaz gyakorló, örstől nem messze van
de amúgy 4 középsuliban is voltam lel, hogy minél több legyen a barátom ofc

This post was edited by SnoopDogg on Jan 4 2013 08:15am
Member
Gold: 145.00
Jan 4 2013 08:23am
Quote (SnoopDogg @ 4 Jan 2013 16:02)
középsuliban, osztályfőnök úgy utált mint a szart, mert, h visszapofáztam neki, ha valami nem tetszett ... mindig gecizett, beszólogatott, direktbe írta be az eggyeseket minden szar fos hugyra, kihívott felelni februárban a szeptemberi anyagból aztán meg minden nap megadta a javítási lehetőséget úgy, h direkt 1est akart adni... és , ha 1 tanár eggyest akar adni akkor ad is, kurva mind1, h tanultál-e + tesit is ő tanította... amin ofc feleltem föciből (javítási lehetőség) + tesin is föciből feleltem mindig...
ez ment másfél hétig ~ + 10 1es aztán kapott 4 defektet, - 2 visszapillantó és onnantól sose feleltem

:D:D

kiráj történet volt mi

faszra kellett volna húznod
dominanciából
Member
Gold: 710.00
Jan 4 2013 08:30am
durva olvasni, hogy mindenki ilyen lelkisérült lett a suli miatt
nekem gecijovolt az általános meg a gimis osztályom is, szar lehetett nektek
Member
Gold: 1,694.20
Jan 4 2013 09:18am
ezeket elolvasva lehet én is ott lettem ilyen érzelmi nyomorék, engem is bántottak mindig.
Member
Gold: 133.37
Jan 4 2013 09:20am
Quote (Ghostmasterq @ 4 Jan 2013 16:18)
ezeket elolvasva lehet én is ott lettem ilyen érzelmi nyomorék, engem is bántottak mindig.

mikor hol? :c
Member
Gold: 355.92
Jan 4 2013 09:45am
nem gondoltam volna, hogy ennyi subosnak szar gyerekkora volt

nekem szerencsére mindig meg volt/ meg van a stabil családi háttér + viszonylag népszerű gyerek voltam az oviban/általánosban/gimiben is az osztályomban és a tanárok körében, úgyhogy azt leszámítva, hogy mindig 1 fejjel alacsonyabb voltam mindenkinél, fasza gyerekkorom volt
Member
Gold: 206.00
Jan 4 2013 10:04am
Quote (sylke @ Jan 4 2013 04:30pm)
durva olvasni, hogy mindenki ilyen lelkisérült lett a suli miatt
nekem gecijovolt az általános meg a gimis osztályom is, szar lehetett nektek

ja amúgy én is kajak meglepődtem ezen...

szuperjó áltsulis meg gimis osztályom volt, áltsulisban sok volt a paraszt gyökér, de már jó szívvel gondolok vissza rájuk, basztatni se nagyon basztattak, amikor még lehetett volna, akkor még kicsik voltunk nagyon, amikor meg már a bully időszak jött volna, addigra egy kicsit én is megemberesedtem

mondjuk az egyetemen már kevésbé sikerült jó társaságba kerülnöm, most érzem azt talán először, hogy akikkel most vagyok, azok jó fejek (mondjuk elég gyerekek még nagyrészt, de ez meg az én saram lel)
Member
Gold: 59.00
Jan 4 2013 10:07am
[x] nem basztattak és én sem basztattam senkit sem általánosban, sem középben
Member
Gold: 3.03
Jan 4 2013 10:18am
ehh, vannak érdekes storyk...

nekem szerencsém volt mindennel.
leszámítva, hogy a szüleim 5 éves koromban elváltak, de utólag annak is inkább örülök.
bölcsi / ovi szuper volt.
költözés miatt 3 általános, de azok is rendben voltak
gimi is jó volt.
mindenhol voltak haverok és komolyabb barátságok is.
bullyzás gimiben volt csak, de én nem baszogattam senkit és engem sem piszkáltak (max néha valami aprósággal, amiből poént csináltam) - igaz, itt már kivontam magamat a legtöbb társaságból, mert engem az ivás / dohányzás / kábszerezés legkisebb mértéke is zavart, így nem is volt kedvem ilyenekben részt venni. innentől fogva, nem voltam szerves része a csapatnak, csak sportversenyeken.

irl az a srác vagyok, akit 75% nagyon kedvel, 15% kedvel, 5%-al közünk nincs egymáshoz, 5%-al valamiért rühelljük egymást. ^^

Quote (bajcli @ 4 Jan 2013 11:59)
pedig ez meg rád is igaz
amellett, hogy idegesítő, azért valamennyire röhejes is volt, ahogy nyomod ezt az ostoba bohóc szarságot
csak amikor miattad hagyja itt a hunsubot az első olyan ember, akivel kb neked van bajod meg joeynak (meg max pár randomnak), és NEM az egész internetnek, ahogy a caretopicban tréfásan lereagáltad, akkor annyira már nem vicces
emellett meg meg lehet nézni, téged hányan marasztalnának, ha le akarnál lépni
értem én, hogy te kéjes örömödet leled egy internetes közösség tönkrekúrásában, csak elgondolkodhatnál kicsit, hogy ide is emberek járnak, akiknek azért elképesztő pofátlanság ilyen szinten beleszarni a levesébe
nem körülötted forog ám az egész világ, akármennyire is azt hiszed

nos, először is:
nekem semmi bajom mesh-el.
szerintem face to face normális - itt meg bullyzik, de ahhoz nem tartom eléggé intelligensnek (nem lenézem, félre ne érts). be tud ugatni bárkinek. sokszor még vicces és ötletes is, de amint rákérdeztem (akár más kérdezett rá), hogy ezt / azt miért mondta, akkor valami egyéb oltással vitte tovább a fonalat --> dodge-ol --> lufi az egész.

az, hogy _MIATTAM ITT HAGYJA A SUBOT_ röhejes. dráma.
itt van pl eoghan, ha jól írom a nevét. nem érdeklem, ha bosszantanám tovább görget. *clap clap clap* és meg van oldva a dolog.

az ilyen tönkre kúrom a közösséget, meg hasonlók, szintén eléggé viccesek.
soha nem is gondoltam, hogy körülöttem forogna a világ

(valószínű, azért kérdeztem tegnap is és régebben is a véleményeteket, mert a gyengeségeitekre vagyok kíváncsi... nem azért, mert ezt egy olyan helynek tartom, ahol érdemes eltölteni napi pár órát és szívesen beilleszkednék.)
ha ezekkel tisztában vagy (gondolom így van, mivel mindig reflektálsz valamit, ami egy szempontból érdekes és kérdezek még, más szempontból meg szarsz bele még abba is, amit te mondasz - innentől értékelhetetlenné válnak a megjegyzéseid :( )
tehát ha ezekkel tisztában vagy, akkor
1) vagy csak tetteted a gondolkodást
2) vagy azt hiszed, hogy hazudok és minden vágyam tönkretenni a közösségeteket (kiváltképp életszerű elképzelés)
3) bullyzol

ha 3)-ik eset áll fent, akkor kérlek, ebbe fektess kevesebb energiát.

Quote (Nerz8 @ 4 Jan 2013 17:07)
[x] nem basztattak és én sem basztattam senkit sem általánosban, sem középben

a javád tehet róla... ^^
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891017Next
Add Reply New Topic New Poll