ehh, vannak érdekes storyk...
nekem szerencsém volt mindennel.
leszámítva, hogy a szüleim 5 éves koromban elváltak, de utólag annak is inkább örülök.
bölcsi / ovi szuper volt.
költözés miatt 3 általános, de azok is rendben voltak
gimi is jó volt.
mindenhol voltak haverok és komolyabb barátságok is.
bullyzás gimiben volt csak, de én nem baszogattam senkit és engem sem piszkáltak (max néha valami aprósággal, amiből poént csináltam) - igaz, itt már kivontam magamat a legtöbb társaságból, mert engem az ivás / dohányzás / kábszerezés legkisebb mértéke is zavart, így nem is volt kedvem ilyenekben részt venni. innentől fogva, nem voltam szerves része a csapatnak, csak sportversenyeken.
irl az a srác vagyok, akit 75% nagyon kedvel, 15% kedvel, 5%-al közünk nincs egymáshoz, 5%-al valamiért rühelljük egymást. ^^
Quote (bajcli @ 4 Jan 2013 11:59)
pedig ez meg rád is igaz
amellett, hogy idegesítő, azért valamennyire röhejes is volt, ahogy nyomod ezt az ostoba bohóc szarságot
csak amikor miattad hagyja itt a hunsubot az első olyan ember, akivel kb neked van bajod meg joeynak (meg max pár randomnak), és NEM az egész internetnek, ahogy a caretopicban tréfásan lereagáltad, akkor annyira már nem vicces
emellett meg meg lehet nézni, téged hányan marasztalnának, ha le akarnál lépni
értem én, hogy te kéjes örömödet leled egy internetes közösség tönkrekúrásában, csak elgondolkodhatnál kicsit, hogy ide is emberek járnak, akiknek azért elképesztő pofátlanság ilyen szinten beleszarni a levesébe
nem körülötted forog ám az egész világ, akármennyire is azt hiszed
nos, először is:
nekem semmi bajom mesh-el.
szerintem face to face normális - itt meg bullyzik, de ahhoz nem tartom eléggé intelligensnek (nem lenézem, félre ne érts). be tud ugatni bárkinek. sokszor még vicces és ötletes is, de amint rákérdeztem (akár más kérdezett rá), hogy ezt / azt miért mondta, akkor valami egyéb oltással vitte tovább a fonalat --> dodge-ol --> lufi az egész.
az, hogy _MIATTAM ITT HAGYJA A SUBOT_ röhejes. dráma.
itt van pl eoghan, ha jól írom a nevét. nem érdeklem, ha bosszantanám tovább görget. *clap clap clap* és meg van oldva a dolog.
az ilyen tönkre kúrom a közösséget, meg hasonlók, szintén eléggé viccesek.
soha nem is gondoltam, hogy körülöttem forogna a világ
(valószínű, azért kérdeztem tegnap is és régebben is a véleményeteket, mert a gyengeségeitekre vagyok kíváncsi... nem azért, mert ezt egy olyan helynek tartom, ahol érdemes eltölteni napi pár órát és szívesen beilleszkednék.)
ha ezekkel tisztában vagy (gondolom így van, mivel mindig reflektálsz valamit, ami egy szempontból érdekes és kérdezek még, más szempontból meg szarsz bele még abba is, amit te mondasz - innentől értékelhetetlenné válnak a megjegyzéseid

)
tehát ha ezekkel tisztában vagy, akkor
1) vagy csak tetteted a gondolkodást
2) vagy azt hiszed, hogy hazudok és minden vágyam tönkretenni a közösségeteket (kiváltképp életszerű elképzelés)
3) bullyzol
ha 3)-ik eset áll fent, akkor kérlek, ebbe fektess kevesebb energiát.
Quote (Nerz8 @ 4 Jan 2013 17:07)
[x] nem basztattak és én sem basztattam senkit sem általánosban, sem középben
a javád tehet róla... ^^