Quote (HunIndex @ Dec 10 2012 08:03pm)
e: meg mondjuk én amúgy is kicsit ilyen divat cuccnak érzem ezt a tüntetés dolgot. Szerintem az ott lévők közül sokan csak azért mentek oda, hogy majd holnap elmondhassák, hogy dude, hát mekkora volt. bezzeg én ott voltam.
meg ilyen képek láttán én csak mosolyogni tudok.
http://galeria.index.hu/belfold/2012/12/10/a_hallgatok_elfoglaltak_a_petofi_hidat/3625782_81a238cefe00497216be2c342e2d2f57_l.jpg
Felvesz egy ilyen maszkot és akkor hú de kemény. (btw cute hátul a csaj.)
e2: am meg ne is figyeljetek arra amit írok, mert én pl a röghözkötést is leszartam, mert az engem max MSc-n érint, amit meg majd elvégzek, és kimegyek külföldre, onnan meg tisztességesen kifizetem a képzésem árát. Ezzel semmi bajom nincsen. Amúgy is ezért nem zavar engem itt különösebben semmi politikai ügy/esemény etc, mert nem tervezek nagyon sok évet már itt. Lehet máshogy alakul majd, de addig se idegeskedem a dolgon.
remélem nem mered magad értelmiséginek nevezni
Rengeteget beszéltünk a bmesek rossz hozzáállásáról jogász barátommal, és tipikusan ez volt az a klisé ami mindkettőnket a legjobban aggasztotta. Nem tudom, hogy az egyetem, a társadalom vagy a hallgatók hibája, hogy ez történik, de ilyeneket borzasztó szomorúan, csalódottsággal olvasok.
This post was edited by jarabekg on Dec 10 2012 01:17pm