d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Unalmas Párosélet
Prev167891012Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13,000.00
Nov 10 2012 04:15pm
Quote (EdwardElric @ Nov 10 2012 11:12pm)
én szoktam bnömmel járni állatmenhelyre önkénteskedni , mert állatorvos akar lenni és szereti az állatokat
mivel itt én engedtem cserébe ő jön velem heroes of might and magic iii-mazni meg diablozni , nyáron barackot szedni

am a barátokkal mi is gebaszban vagyunk , nem csípi a haverjaimat én meg az ő barátnőit -.-

meg neha kiviszed a focipalyara, nem?

sry a cbert
Member
Gold: 834.97
Nov 10 2012 04:18pm
Quote (Flutter @ Nov 10 2012 11:15pm)
meg neha kiviszed a focipalyara, nem?

sry a cbert

végre egy értelmes ember!
Member
Gold: 0.08
Nov 10 2012 04:30pm
akkor egy kis retro

rövid történetem arról szól hogy hogy sikerült a barátnőm lány tesójának behálóznia ...akit nem érdekel gtfo
Azt hittem hogy velem ilyen nem fog megtörténni soha , elég luzer palinak tartom magam de ahogy betöltöttem a 20at valami megváltozott nem tudom mi de egy részben jó egy részben pedig nagyon nagyon rossz...
A probléma elején kezdeném ,,, a legjobb haverom össze jött egy csajjal a suliban akivel 3 hónap után szakított, a csaj persze fel keresett engem és azt kérte segítsek vissza szerezni a paliját (mármint a haveromat) , azt mondtam miért ne , mert a haverom is elég szarul volt utána meg a csaj is ...(megemlítem a csaj 18 éves)
elbeszélgettünk msnen , és kiderült hogy van egy húga (16 éves) persze úgy voltam vele hogy Anett is elég jól néz ki akkor a húga se lehet rossz nő, elkértem az msn címét és felvettem ,elbeszélgettünk kiderült csomó minden közös bennünk ( az is hogy szűz voltam igen kimondom 20 évesen szűz, a szaros csajt nem basztam meg ha értitek ,,, azért oda gusztus kellett volna ...) aztán persze haverom vissza ment a volt barátnőjéhez és megint boldog lett (Anett előttihez) .Anett ott maradt egyedül :( a suliban fel jártam hozzá vigasztalni , közben jártam tesójához is és nem tudom ,,, mind két nő nagyon bejött az egyiknek az ártatlansága a tisztasága tetszett ( húgának) Anettban pedig az hogy mindig tudtunk beszélni valamiről és mégis csak ő van közelebb hozzám korilag ,,, és kiderült hogy szerelmes lett belém ,,, de a húgával már a 3. randin is túl estünk addigra és éreztem hogy nagyon szeret de nem mert még semmi olyanba bele bonyolódni ...
aztán a probléma múlthét pénteken kezdődött ...felmentem hozzájuk persze úgy hogy Anettot kísértem fel, a liftben meg akart csókolni nagyon, de ellen álltam ...azt mondta hogy nem érdekli a köcsög haverom meg senki csak én ...de én azt mondtam neki hogy csak azért mondja ezt mert egyedül van és az szar érzés meg hogy most jött ki egy kapcsolatból
lenyugodott, ott töltöttem a hétvégét a tesójával láttam rajta hogy rendesen szenved ...aztán ma megkért hogy kísérjem el a plázába mert beszélni akar velem ,,, elmentünk megkajáztunk (bigmac meg cola) aztán kérdeztem hogy mit érez és hogy az igazat mondja, elkezdett a volt palijáról beszélni aztán rákérdeztem hogy kettőnkről mit érez és azt mondta hogy szerelmes belém ,,, meg akart csókolni de nem hagytam neki ,, aztán besértődött , nem akartam így lezárni haza kísértem , persze egy szót nem szolt hozzám aztán oda értünk az ajtójuk elé és azt kérte menjek fel vele a lakásukig megint be a liftbe de a 9. helyett a 10.-et nyomta "véletlenül" , a 10.-en még egyszer megbeszéltük hogy hogy is állunk ,sírt a vállamon és megcsókolt, aztán ...vissza csókoltam ,,, és kimentünk a tetőre (én hülye ötletem volt ...) és bámm elbasztam az életem ... olyan jó volt vele :/
de tesóját úgy sajnálom ... meg én nem ilyen vagyok :( ,nem tudom mi volt ez az egész 5 órán keresztül könyörgött nekem egy nő, hogy csókoljam meg ... és a végén feladtam :( ( és nem tudtam ellen állni neki utána , egyre jobban bűnbe estünk ,, szájra-puszi ,nyelves csók, tiltott helyek tapizása farmerba nyúlás , )
most úgy érzem hogy nincs lelkem és hogy a saját szabályaimat sem tudom betartani ... ( haver barátnőjével soha, még ha volt barátnő akkor se, meg hogy sose csalom meg a barátnőmet , főleg nem a tesójával) :(
most benyomtam fél liter pálinkát meg bevettem 2 xanaxot :/
miért voltam ilyen gyenge ,,, basszus ,,, talán a holnap reggel már nem okoz problémát nekem :( ,,, de vajon melyikük sírna jobban a temetésemen :/ akivel a rendes úton haladtam ,vagy amelyikkel vak vágányra tévedtem? :S

Quote (EdwardElric @ Jul 11 2010 08:49pm)
hiába baszod ugyan azt a ronda csajt minden nap , én lyukról lyukra járok :D

holy shit

This post was edited by Liliomtipro on Nov 10 2012 04:33pm
Member
Gold: 0.00
Nov 10 2012 05:49pm
Quote (TassassinHc @ 10 Nov 2012 22:29)
És mindezt a szobában...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Geci elmehetnél humoristának :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 5,390.00
Nov 10 2012 10:09pm
Quote (josheide @ Nov 10 2012 11:13pm)
Sportoljatok egyutt ? Vannak paros sportok amit tok jo baratnovel csinalni.

nemreg ujra elkezdtem kickboxolni, o abban nem valoszinu hogy reszt szeretne venni ^^
egyebkent a többirknrk kosz a tanavsot, legalabb tudom h nem unalmasak hanm atlagosak vagyunk
Member
Gold: 33,265.80
Nov 10 2012 11:11pm
Quote (jarabekg @ 11 Nov 2012 06:09)
nemreg ujra elkezdtem kickboxolni, o abban nem valoszinu hogy reszt szeretne venni ^^
egyebkent a többirknrk kosz a tanavsot, legalabb tudom h nem unalmasak hanm atlagosak vagyunk

Hat nem is kickboxolni akartalak elkuldeni titeket, de mittudomen teniszezhetnetek.
Member
Gold: 75.90
Nov 11 2012 01:16am
Szerintem kérdezd meg a csajodat, hogy mihez lenne kedve.
Member
Gold: 0.00
Nov 11 2012 02:22am
Quote (Psyclon @ Nov 11 2012 08:16am)
Szerintem kérdezd meg a csajodat, hogy mihez lenne kedve.

beta as fuck
Member
Gold: 280.00
Nov 11 2012 02:27am
Quote (EdwardElric @ Nov 10 2012 11:12pm)
én szoktam bnömmel járni állatmenhelyre önkénteskedni , mert állatorvos akar lenni és szereti az állatokat
mivel itt én engedtem cserébe ő jön velem heroes of might and magic iii-mazni meg diablozni , nyáron barackot szedni

am a barátokkal mi is gebaszban vagyunk , nem csípi a haverjaimat én meg az ő barátnőit -.-

nekem is az a hobbim
Member
Gold: 355.92
Nov 11 2012 04:29am
Quote (anyd @ Nov 11 2012 10:27am)
nekem is az a hobbim

de csak a szilvamagozás után
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891012Next
Add Reply New Topic New Poll