Cica
Előző macsekot az istennek nem tudtam "betörni", igazi vadmacska volt (az a klasszikus csíkos, barnás) csak éppen egy tigris méreteivel.. Akkora pofonokat osztott, hogy csak néztem, pure izom -- ez eddig nem is vicces, de 2x beteg lett még fiatal korában (ugyan amiatt), műtőtték, hetekig vigyáztam rá mert bedrogozták és belement a falba (nevettem :D), és olyan kezes bárány lett hogy attól kezdve én voltam neki minden (na így már vicces volt, hogy elkezdett a tökös gyilkológépem 24/7 dorombolni, és "szeretetre vágyott")
Ezek után, tekintve hogy vele nőttem fel, kialakult bennem hogy az a normális macska mérete (nagyon nem..)
Erre most új cica van 2 éve, és mindig azzal szekálom hogy "mi vagy Te, kislány?"

kb kifejlett állapotában ilyen :
http://www.orchideenwald.hu/Image/kek3web.jpeg xD
A vadállat benne sokkal több, ő inkább olyan mint az oroszlánkirályban Simba kicsiként, neki megy bárminek..
A legjobb hozzá kapcsolódóan az amikor meglátja hogy felkelek a székből és enni kap (tudja előre már abból hogy ránézek-e vagy sem).. vadállat ki, kiscica be [türelmetlenül vár] "vajon a tényérért nyúl-e", és ha igen akkor ilyen kislány hangon elkezd vinnyogni mint aki mindjárt éhenhal és eladja magát minden formában -- teljesen elolvadok tőle

mint egy rajzfilmfigura