Quote (anyd @ 9 Oct 2012 20:14)
és melyiket ajánlod? mert itt van 1000 féle
mindenkinek más jön be, érdemes kísérletezni
balival kezdtem, az a basic kratom, azt mondják, hogy ár/érték arányban a legjobb (sztem az utolsó kratom a listámban éri meg a legjobban)
van a maeng da, az a premium quality, nagyon jó minőségű viszont drága
white vein indo az gecidurván pörgetett, de elég low eufória
próbáltam valamelyik thai-t is, az most valahogy nem rémlik
és személyes kedvencem a horned leaf indo kratom, én ezt ajánlanám leginkább
szal összegezve: bali / maeng da / horned leaf indo
ezek közül nem tudom melyiket lehet gomoában kapni.
ajánlott dózisok (ha a növényi port megeszed [kapszula/bekúrod joghurtba vagy valami], teából vmennyivel több kell sztem)
3g: tanuláshoz/unalmas előadásokhoz/kávé helyett <-- erre én nem szoktam használni
5g: haverokkal beszélgetéshez random kocsmában/parkban etc
~7g: táncolós bulikhoz, ezt koffeinnel/alkohollal lehet kombózni, de óvatosan mindkettővel
10g: otthon pár haverral csillezős, zenehallgatós beszélgetés (kb 8g alatt még pörget a kratom, ezután viszont elég erős nyugtatóként hat már... érdekes mindenesetre)
15g: ez teljesen olyan, mintha bebasztál volna nagyon, csak közben teljesen tiszták a gondolataid, viszont egyáltalán nem tudod irányítani rendesen a mozgásod és olyan, mintha 2-3 centivel a föld felett lebegnél. itt már elég erős a bodyload meg elég durva hányinger van a vége felé, egyszer próbáltam de ezt nagyon nem ajánlom
ja és a kratom + rá 1 órával fű nagyon jó párosítás, 10/10
illetve itt egy jó kis írás, hogy miért tiszteljük a növényeket és miért ne adagoljuk túl a dolgokat:
http://href.hu/x/imm1This post was edited by farki on Oct 9 2012 01:32pm