Quote (jarabekg @ Sep 6 2012 11:11am)
Elmagyaráztam neked értelmesen, csak nem figyeltél rám, mert egy buta részeg geci voltál. Erre felbasztam az agyamat, hogy itt hisztizel mint egy 0 iqs hülyegyerek szerencsétlen csapossal a semmiért, és közben nem figyelsz rám. kimentem lehűteni a fejemet, azután visszamentem, megpróbáltalak elvinni onnan, mire te meglöktél, akkor elkevertem neked a pofont, hogy térj már magadhoz, és igen, mivel én is részeg voltam elkezdtem veled ordítani, de még így sem fogtad fel, hogy nincs igazad. Rohadt részeg voltál, és kezelhetetlen (már egy órával előtte hánytál is, és még utána is ittunk), fel sem fogtad, hogy mi történik de azért tovább kötözködtél szegény 160 centis pultos gyerekkel. Az a vicc, hogy olyan szinten normális volt a srác, hogy miután kidobott minket, még a sörünket műanyag pohárba kitöltötte, hogy el tudjuk vinni.
Én srsly attól féltem, hogy megvered a pultost, aki teljesen korrekt volt, nekem őszintén tetszett is a válasz, mert amit mondott gyakorlatilag annyit jelentett, hogy úgy isszuk a "last roundot" ahogy jól esik, még csak időhöz sem kötötte CSAK EZT TE KÉPTELEN VOLTÁL FELFOGNI. Te meg magadból kikelve, elborult aggyal üvöltöttél vele. Úgy voltam, hogy inkább engem verj meg, mint szegény pultos gyereket, aki csak bénán volt jópofa.
Ilyen "Mivan, mi, te most kajak leóvodásoztál engem?" szintű visszaszólása volt
Mire a pultos gyerek elmondta, hogy hogy értette amit mondott, mire mesh:
"Te most ajak leóvodásoztál? Mit képzelsz magadról? "
nevetséges, hogy még mindig azt hiszi mesh, hogy igaza volt, pedig így józanon átgondolva rá kéne jönnie, hogy, y, hülyevoltam, és ha másnem akkor rám haragudjon, mert rosszul reagáltam az adott helyzetben
Felőlem haragudhatsz rám, azzal nem tudok mit kezdeni, mondjuk szerintem faszság lenne, de azt minimum el kéne ismerned, hogy igazad nem volt.
te egy idióta vagy, és összevissza hazudozol, közel sem voltam ennyire agresszív a csapossal az elején, csak a folyamatos lenéző beszólogatásai után basztam fel magamat. 1 normális szava nem volt hozzám kb, pontosan ugyanolyan ostoba beképzelt buta geci volt, mint amilyen te vagy, biztos ezért tetszett neked annyira. azis hazugság, hogy meglöktelek és utána adtad a pofont.
egyébként örülök annak hogy ez megtörtént, mert legalább kiderült hogy abszolút nem lehet rád számítani semmiben, szóval fölösleges bármennyi időt is rádpazarolni :~)