Quote (Saenchai @ Aug 4 2012 05:46pm)
itt nem elvekről van szó
elég nagyvonalúan adtál a srácnak egy esélyt, hogy rendbe hozza a dolgait, bár igazából azt sem értem, hogy ilyen anyagi helyzetben miért olyan pénzkereseti lehetőséggel próbálkozik, ahol a szerencse is közrejátszik, de ez még a legkisebb gond
a srác vérszemet kapott, és szart a fejedre, el is bukta a 200k-t, amit tőled kapott
ezek után nem hiszem, hogy neked szarul kéne érezned magad miatta, nem foghatod folyamatosan a kezét
ismerem 5éve és régebben ő is kisegitett párszor, meg énis őt ,egyutt voltunk jatszani jópárszor ,inni,nyaralni is 2éve suliba kb csak vele beszéltem ugyhogy azért nem ilyen egyszeru ez
amugy szerintem is vérszemet kapott, latta kezd nyeregetni micro téten de hogy mi a fasz járt a fejébe hogy felmegy 100NL cash re 2.5es versenyekrol azt nem tudom elképzelni
ennyire elbízta magát vagy ilyesmi?
de a legnagyobb relytéj hogy mért nem kért? mért nem mondta hogy ilyen szar a helyzete szuksége van nagyon a pénzre család szarul van etc , mert 1 szóval nem szólt nem is tudtam róla, mongyuk érezni lehetett hogy általába rosszkedve van