d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Halálbüntetés #2 > Ha Téged ítélnek El
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jul 18 2012 02:52am
Quote (beni @ 18 Jul 2012 10:51)
elég kemény

most hirtelen csak az jut eszembe, hogy kíváncsi lennék a kisgyerek megverésének részleteire, mert elég félelmetes, hogy megversz valakit és börtön...

Gondolom ez ilyen mindenkinek megvan a storyja, hogy miért került be és persze mindenki ártatlan, nem is azt csinálta amit mondtak meg eltúlzott a büntetés.
Member
Gold: 6,440.13
Jul 18 2012 02:54am
Quote (Rawen @ Jul 18 2012 09:52am)
Gondolom ez ilyen mindenkinek megvan a storyja, hogy miért került be és persze mindenki ártatlan, nem is azt csinálta amit mondtak meg eltúlzott a büntetés.

Gondolom mindenre van példa, de pont a múltkor láttam, hogy egy adok-kapok miatt amerikában lesitteltek egy nagyon tehetséges sportolót és kapott mellé 15 év próbaidőt ... De senki nem halt meg, vagy nyomorodott meg (de még asszem törés sem volt).
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 18 2012 02:55am
Quote (Saenchai @ Jul 18 2012 10:47am)
erről a beilleszkedős verekedésről írhatnál még 1-2 sort
körbeállnak, valamelyik rád száll, megver, aztán otthagynak másnapig?

ha netán megvered azt, akit neked állt, akkor a többiek ugyanúgy megvernek, vagy utána már békén hagynak?

tényleg voltál 9 hónapot börtönben, vagy csak világolsz?

Ez ember függő többnyire, nem szabad látniuk, h félsz mert akkor rommá szopatnak és lehet h a 10%a se igaz annak amit mondanak de azért mégis csak benned van a para..

4-5en körbeállnak, és igazából már akkor egyértelmű h ezt nem úszod meg és csak reménykedni tudsz, h nem fog mind az 5 neked menni. ha megvered azt az egyet aki bepróbálkozik aznapra valószínű vége, de másnap folytatódik és hidd el durvább fog jönni, ez kb addig megy így amíg azt nem érzik h már vége a "beavatásnak" ami kb annyit tesz, h még a legkeményebb fasza gyereket is szarrá verik 1szer legalább.

Quote (beni @ Jul 18 2012 10:51am)
elég kemény

most hirtelen csak az jut eszembe, hogy kíváncsi lennék a kisgyerek megverésének részleteire, mert elég félelmetes, hogy megversz valakit és börtön...

1 ütésből szilánkosra tört az orra, 2 bordája tört, összeesett én meg szépen berúgva a térfigyelő kamera előtt jól megrugdostam, mentő vitte el

Quote (Rawen @ Jul 18 2012 10:52am)

böriben nem nagyon kertelnek afelől ki miért került be, úgyis mindenki leszarja... sőt ha még úgy érzik túlságosan is kertelsz és gyanús a story rádfogják h pedofil vagy és akkor aztán kapod a safat.
én csak hallottam 1 ilyen emberről akiről kiderlt h pedofil, valami 6 éven át minden nap megverték és klönféle dolgokat dugtak a seggébe

This post was edited by SnoopDogg on Jul 18 2012 02:59am
Member
Gold: 355.92
Jul 18 2012 02:59am
Quote (Rawen @ Jul 18 2012 10:52am)

sajnos ez az önvédelmi dolog tényleg egy rakás szar Magyarországon (nem tudom a többi országban hogy működik), bár mostanában már rá lehet fogni valami olyasmire a súlyos testi sértést, hogy a fenyegetettség miatt olyan sokk ért téged, hogy nem voltál képes felmérni a veszély nagyságát (mert ugye arányos önvédelem van érvényben itthon, csak akkora kárt tehetsz a másikban, amekkorát ő jelent rád, de most ezt hogy bizonyítod utólag, érted), ezért túlreagáltad a dolgot, és szarrá verted a támadót

ezzel tényleg az a legnagyobb baj, hogy utólag hogy tudod bizonyítani, hogy ő támadott rád, meg többször is meg akart ütni, de te elhajoltál mondjuk
a bíróság annyit lát, hogy gyerek szarrá verve, neked semmi bajod --> bb zsír új büntetlen előélet
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 18 2012 03:01am
Quote (Saenchai @ Jul 18 2012 10:59am)
sajnos ez az önvédelmi dolog tényleg egy rakás szar Magyarországon (nem tudom a többi országban hogy működik), bár mostanában már rá lehet fogni valami olyasmire a súlyos testi sértést, hogy a fenyegetettség miatt olyan sokk ért téged, hogy nem voltál képes felmérni a veszély nagyságát (mert ugye arányos önvédelem van érvényben itthon, csak akkora kárt tehetsz a másikban, amekkorát ő jelent rád, de most ezt hogy bizonyítod utólag, érted), ezért túlreagáltad a dolgot, és szarrá verted a támadót

ezzel tényleg az a legnagyobb baj, hogy utólag hogy tudod bizonyítani, hogy ő támadott rád, meg többször is meg akart ütni, de te elhajoltál mondjuk
a bíróság annyit lát, hogy gyerek szarrá verve, neked semmi bajod --> bb zsír új büntetlen előélet

this nagyon this, főleg ha te kopasz gyerek vagy és 1 cigánnyal kerültél összetűzésbe
ránéztem a bíróra már akkor tudtam, h jön a böri... annyira egyértelmű volt... azóta akármi balhé van hagyom h az első ütést én kapjam be.. biztos ami biztos

afk 1 órára ~

This post was edited by SnoopDogg on Jul 18 2012 03:02am
Member
Jul 18 2012 03:03am
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 09:55am)

én csak hallottam 1 ilyen emberről akiről kiderlt h pedofil, valami 6 éven át minden nap megverték és klönféle dolgokat dugtak a seggébe

állva szomszédos
pellengéreken: m é l y e n
megvetjük egymást
Member
Jul 18 2012 03:06am
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 11:01am)
this nagyon this, főleg ha te kopasz gyerek vagy és 1 cigánnyal kerültél összetűzésbe
ránéztem a bíróra már akkor tudtam, h jön a böri... annyira egyértelmű volt... azóta akármi balhé van hagyom h az első ütést én kapjam be.. biztos ami biztos

afk 1 órára ~

nem mondtad neki, hogy a lelked mélyén feka vagy?

yo, bíró úr, hát nebasszamá

Member
Jul 18 2012 03:10am
Quote (Saenchai @ Jul 18 2012 10:06am)
nem mondtad neki, hogy a lelked mélyén feka vagy?

yo, bíró úr, hát nebasszamá

http://weblogs.baltimoresun.com/entertainment/midnight_sun/blog/snoopdogg.JPG

- háde bíró úr, nem sok az az 5 év
- mondom k ö t é l
Member
Jul 18 2012 03:17am
amúgy nekem 1 kis sántít ott a story, hogy hogyha a térfigyelő kamera felvette, hogy rugdosod a gyereket a földön, azt nem vette fel, hogy meg akar téged ütni?
azt mondtad nem volt rá bizonyíték

Quote (beni @ Jul 18 2012 11:10am)
- háde bíró úr, nem sok az az 5 év
- mondom k ö t é l

Member
Jul 18 2012 03:21am
Quote (Saenchai @ Jul 18 2012 10:17am)
amúgy nekem 1 kis sántít ott a story, hogy hogyha a térfigyelő kamera felvette, hogy rugdosod a gyereket a földön, azt nem vette fel, hogy meg akar téged ütni?
azt mondtad nem volt rá bizonyíték

http://1.imgland.net/BLeW9A.png

lehet az volt, hogy odament, hogy kipakolja meg beszólt neki ő meg kérdés nélkül rommá verte
Go Back To Magyar Topic List
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll