Quote (Saenchai @ Jul 18 2012 10:47am)
erről a beilleszkedős verekedésről írhatnál még 1-2 sort
körbeállnak, valamelyik rád száll, megver, aztán otthagynak másnapig?
ha netán megvered azt, akit neked állt, akkor a többiek ugyanúgy megvernek, vagy utána már békén hagynak?
tényleg voltál 9 hónapot börtönben, vagy csak világolsz?
Ez ember függő többnyire, nem szabad látniuk, h félsz mert akkor rommá szopatnak és lehet h a 10%a se igaz annak amit mondanak de azért mégis csak benned van a para..
4-5en körbeállnak, és igazából már akkor egyértelmű h ezt nem úszod meg és csak reménykedni tudsz, h nem fog mind az 5 neked menni. ha megvered azt az egyet aki bepróbálkozik aznapra valószínű vége, de másnap folytatódik és hidd el durvább fog jönni, ez kb addig megy így amíg azt nem érzik h már vége a "beavatásnak" ami kb annyit tesz, h még a legkeményebb fasza gyereket is szarrá verik 1szer legalább.
Quote (beni @ Jul 18 2012 10:51am)
elég kemény
most hirtelen csak az jut eszembe, hogy kíváncsi lennék a kisgyerek megverésének részleteire, mert elég félelmetes, hogy megversz valakit és börtön...
1 ütésből szilánkosra tört az orra, 2 bordája tört, összeesett én meg szépen berúgva a térfigyelő kamera előtt jól megrugdostam, mentő vitte el
Quote (Rawen @ Jul 18 2012 10:52am)
Gondolom ez ilyen mindenkinek megvan a storyja, hogy miért került be és persze mindenki ártatlan, nem is azt csinálta amit mondtak meg eltúlzott a büntetés.
böriben nem nagyon kertelnek afelől ki miért került be, úgyis mindenki leszarja... sőt ha még úgy érzik túlságosan is kertelsz és gyanús a story rádfogják h pedofil vagy és akkor aztán kapod a safat.
én csak hallottam 1 ilyen emberről akiről kiderlt h pedofil, valami 6 éven át minden nap megverték és klönféle dolgokat dugtak a seggébe
This post was edited by SnoopDogg on Jul 18 2012 02:59am