d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Drog Topic
Prev167891018Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Jun 24 2012 03:46am
Quote (Saenchai @ Jun 23 2012 11:28pm)
Zárt osztályra került Mc Hawer

Alkoholizmusa miatt ideggyógyászaton kezelik Mc Hawert. A népszerű mulatós rapper huszonkét évnyi, rendszeres piálás után úgy döntött, hogy végre leteszi a poharat.
Mc Hawer tizennyolc éve a magyar mulatós zene egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb előadója, ami leginkább annak köszönhető, hogy Tekknő Mikivel az oldalán ő kezdte el a régi mulatós nótákat modern elektronikus zenei alapokkal felfrissíteni.
Stílusteremtésükkel több platina- és aranylemezt zsebeltek be, ma is a műfajuk egyik legkeresettebb zenészei. A lakodalmas muzsika iránt elkötelezett közönség eddig mit sem sejtett arról, hogy a látszólag mindig vidám Hawernak évtizedek óta komoly alkoholproblémái vannak.
Káros szenvedélye elől most egy fővárosi kórház zárt osztályára menekült. – Az elmúlt pár évben annyira elhatalmasodott rajtam az alkoholizmus, hogy saját érdekemben úgy döntöttem, leszokom róla. Van két gyermekem, negyvenhét éves vagyok, és még élni akarok.

http://4.imgland.net/7i1P3p.png

azért elég durva, hogy mennyire szar állapotban van testileg is

hogy erted...
odanyomja a karjat a mellehez?
Member
Gold: 355.92
Jun 24 2012 06:30am
Quote (Taszilo.^ @ Jun 24 2012 11:46am)
hogy erted...
odanyomja a karjat a mellehez?

dat gains
Member
Gold: 279.00
Jun 24 2012 06:59am
Quote (farki @ 23 Jun 2012 23:36)
protip: a teának  KEGYETLEN FOS KESERŰ ÍZE VAN

én rendeltem ***ről üres kapszulákat és kapszulázógépet, s megcsinálom magamnak kis kapszulában
volt egy fél év, amíg nagyon gyógynövénybuzi voltam, s csomó mindent kipróbáltam, ofc mindennek kurva szar íze van, szal jó vétel volt:D
(calea zacatechichi teánál rosszabb íz nem létezik, s ez tény)
próbáltam előtte teaként, úgy kurvaszar, joghurtba/kefirbe belekeverve elmegy, inkább ezt javasolnám

én 5g-t szoktam fogyasztani így kapszulázva
annyi a hatása, hogy tök jó kedvem lesz tőle, s kicsit beszédesebb leszek, kb olyan állapotba kerülsz tőle, mint amikor nagyon jó kedved van. de ez teljesen természetes érzés, nem úgy, mint pár szintetikus szarnál

pár ismerősöm iszonyat jól tud tanulni tőle, megírnak több oldalas beadandókat minden probléma nélkül, meg magolós tárgyakhoz mondták még, h tök jó
én nekem nincs kedvem tanulni egyáltalán a hatása alatt, hanem menni akarok mindenhova, meg dumálgatni az emberekkel
bár 1x volt olyan, hogy hullaálmosan be kellett menni első órára egyetemre, s betoltam 3g-t a reggeli oatssal és SOKKAL DE SOKKAL érdekesebb volt az előadás :D

5g fölött viszont kezd durvulni a cucc, valamiért akkor már inkább erős nyugtató, nem pörgető
nekem 15g kapszulázva volt a max, amit próbáltam, de azt nem ajánlanám senkinek
8 órán át hatott, mindenhol viszkettem, folyamatosan olyan volt, mintha 2-3 centivel lebegnék a föld felett, s nagyon hasonlított arra, mint amikor valaki iszonyatosan bekúr alkoholtól, de az volt az érdekes, hogy az elmém teljesen tiszta volt, tudtam értelmes mondatokat mondani, de tényleg minden jelenség ugyanúgy megvolt, mint a bebaszásnál, csak közben értelmes ember maradtam:D
meg zenét hallgatni is teljesen más, mint józanul, sokkal MÉLYEBB (nem tudom máshogy kifejezni)
hányinger is elég strong volt a végefelé, de szerencsére nem hánytam

na szal összegezve én 5g-s adagokat ajánlanék kapszulázva, egyáltalán nem drága mulatság
tanulásra nekem személy szerint nem jött be, arra a scitec koffein kapszula a best :D

most kedvet is kaptam hozzá, utoljára tavasz elején fogyasztottam ;_;

ja és nem szabad enni minden nap, heti 1-2 alkalom max!

edit: gondolom erről lehet beszélgetni, mert full legál a cucc, olyan, mintha a citromfűről dumálnánk
mellesleg azt tudtátok, hogy 15g+ citromfűtől be lehet úgy állni, mintha betépnél?:D az is nice

calea zacsipacsit egy időben kúraszerűen ittam teaként és _ÍZLETT!!_ :DD gyertek rám tesók!
Member
Gold: 1,080.60
Jun 24 2012 12:01pm
Quote (ecneB @ 24 Jun 2012 13:59)
calea zacsipacsit egy időben kúraszerűen ittam teaként és _ÍZLETT!!_ :DD gyertek rám tesók!

atyaisten
nekem még van otthon ~10g, de ha csak ránézek elfog a hányinger

??????????? üzenete:
zacsit még semmi se überelte nekem
jézusom az az íz
félelmetes
sose felejtem el mikor
így állok
belekortyoltam
ilyen DUDE WHAT THE FUCK
na akkor LÉGY FÉRFI
húzóra egy pohár
és így egy pillanatra
mintha áram baszott volna meg
így egész testemet átrázta egy ilyen FÖLDÖNTÚLI hideg
és sprinteltem hányni

amúgy milyen hatása volt a kúraszerű ivásnak?
én párszor próbáltam, sokkal jobban kialudtam magam, de annyira über álmok nem voltak tőle
Member
Jun 24 2012 12:08pm
Quote (farki @ 24 Jun 2012 20:01)
atyaisten
nekem még van otthon ~10g, de ha csak ránézek elfog a hányinger

amúgy milyen hatása volt a kúraszerű ivásnak?
én párszor próbáltam, sokkal jobban kialudtam magam, de annyira über álmok nem voltak tőle

tudatos almodas volt parszor, de annyira nem.. mondjuk akkoriban nagyon keveset aludtam
az almaimra sokkal jobban emlekeztem
en egy cigit csavartam belole, meg ittam egy teat estenkent, kellemesen el is almosodtam tole /azt olvastam, hogy sokkal erezhetobb a hatasa, ha cigivel/vp-vel kombinalva tolja az ember a teat

kene majd vennem, mert cigihez is szerettem az izet, hatasat. raadasul nem is volt draga egyaltalan.
Member
Gold: 1,593.00
Jun 24 2012 12:19pm
Quote (ecneB @ 24 Jun 2012 18:08)
tudatos almodas volt parszor, de annyira nem.. mondjuk akkoriban nagyon keveset aludtam
az almaimra sokkal jobban emlekeztem
en egy cigit csavartam belole, meg ittam egy teat estenkent, kellemesen el is almosodtam tole /azt olvastam, hogy sokkal erezhetobb a hatasa, ha cigivel/vp-vel kombinalva tolja az ember a teat

kene majd vennem, mert cigihez is szerettem az izet, hatasat. raadasul nem is volt draga egyaltalan.

Mennyiért lehet ilyen csodaszert venni?
Member
Jun 24 2012 12:21pm
asszem akkoriban volt 2,5-3k egy 50 grammos kiszereles

aki viszont mondjuk egy csalanteat nem bir meginni izesites nelkul, annak nem ajanlom, mert elsore tenyleg erdekes ize van. haver csak labszagnak hivta

This post was edited by ecneB on Jun 24 2012 12:22pm
Member
Jun 24 2012 12:21pm
Quote (ecneB @ 24 Jun 2012 18:21)

Utána nézek hogy itt mennyiért vesztegetik ha lehet kapni, ty.
Member
Jun 24 2012 12:24pm
Quote (ecneB @ 24 Jun 2012 18:21)

aki viszont mondjuk egy csalanteat nem bir meginni izesites nelkul, annak nem ajanlom, mert elsore tenyleg erdekes ize van. haver csak labszagnak hivta

Tényleg, mennyire lehet ízesíteni? Nagyon nehéz és csak szarabb lesz vagy úgy már nem olyan a hatás?
Member
Jun 24 2012 12:26pm
Quote (Smat @ 24 Jun 2012 20:24)
Tényleg, mennyire lehet ízesíteni? Nagyon nehéz és csak szarabb lesz vagy úgy már nem olyan a hatás?

egyesek probalkoztak mezzel, de aki alapbol nem tudja meginni hanyas nelkul, az barmit kiprobalhat, nem fog menni :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891018Next
Add Reply New Topic New Poll