Quote (TouchCow @ Jun 19 2012 02:29pm)
te most komolyan kerestél egy tavalyi topicot, amiben vannak engem támadó postok, hogy voucholj rájuk?(ráadásul vis+cp postok) :DDDDDDD
bazzeg rezs te tényleg kezdesz egyre szánalmasabb lenni
meg jössz azzal, hogy van aki szopkodja a faszod, csak arról nincs fogalmad, hogy ha valóban így lenne, akkor nem a gép előtt rohadnál délutántól hajnalig (persze te végig afk vagy, csak d3-ba maradsz mindig belogolva és a 400 óra gametimeod 90%-a csak afk)
azt mondod, hogy kitalált dolgokkal dobálózok, meg hogy nem ismerlek... ugyan ezt csinálod te nyomorult, pont semennyire se ismersz, akkor meg vegyél vissza a hatalmas semmirekellő pofádból.
menjek lopkodni a munkahelyemre :DDDD ... egy 8 éves is jobbat tudna kitalálni ennél. erőltesd már meg a hülye fejed legalább egy kicsit, ha szájkaratézni próbálsz. kösz.
de ezen még mindig kivagyok, te tényleg kerestél egy tavaly decemberi topicot, hogy abból kvótolj ki postokat és voucholj rájuk :DDD beszarok rajtad bazzeg :DD
imádok veled flamelni rezs, olyan seggostoba dolgokat szoktál írni, egyszerűen öröm olvasni
várom az újabb tolvajozós postod
Kerestem egy tavalyi topicot kicsi tacskó, csak hogy tudd hol a helyed, szerintem senki sem felejtette el hogy egy patkány féreg tolvaj vagy.
Wow, kijött a diablo, sokat játszottam vele MINT KB MINDENKI ezen a fórumon és akkor már biztos nincs életem mert egy hónapig játszottam vele viszonylag sokat. Ostoba vagy.
Igen, kitalált dolgokkal dobálózol, csak nézek hogy mi a faszom ez, viszont annak amit én mondtam, hogy takarodj lopkodni annak még alapja is van, te szardarab.
Én szoktam kitalálni dolgokat?! Hát én csak egy ténnyel alázlak meg nap mint nap, A SAJÁT BARÁTJÁT MEGLOPJA ÉS JÖN IDE OSZTANI AZ ÉSZT MEG DOBÁLÓZNI KITALÁLT DOLGOKKAL. :DDDDDD
Annyira kibaszottul szánalmas, sötét, retardált ostoba fasz vagy hogy arra nincsenek szavak.

Quote (AngryBug @ Jun 19 2012 03:10pm)
rezs, tényleg olyan vagy néha mint egy menstruáló kurva ^^
miért nem tudtál egy poénra poénnal válaszolni? vicces hogy még te érzed magad kellemetlenül, mert volt "arca" visszaszólni : D
na de én nem szólok bele, mert kurvára nem az én dolgom, csak miután felhozod ezt a jópár éve lejárt témát visszaoltásként, kurvára nem lepődnék meg azon, ha utána bármilyen stílust megenged magának.
Te mi a faszt ugatsz bele, van neked fogalmad az egészről? Milyen poén? A nyomorék kis tacskó 24/7 beszólogat jspn _rosszindulatból_ NEM POÉNBÓL.
Ja, pár éve történt, lejárt téma stb, lehet hogy te máshogy vagy vele, de nálam egy ilyen ember egy életre megbélyegzi magát.
This post was edited by Bendeguz on Jun 19 2012 08:35am