d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Summertimeclothes > Do You Even
Prev167891013Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 145.00
Jun 19 2012 07:29am
Quote (Bendeguz @ 19 Jun 2012 04:40)
;D

Bőrfejű hajógyárin pumpáló görény?! Miről beszélsz ember? Te összekeversz valakivel, nem járok hajógyárira és még bőrfejem sincs mert van hajam is. :D
Verjem a faszom a szilikonmellű feltöltöttszájú kurvákra meg a d3 karimra? Miért verném rá ha van aki megteszi helyettem?
Semmilyen normális csajt nem tudok "összekaparni"? Te aztán kurvasokat tudsz az én életemről.

Nem kell itt semmiféle magyarázkodás, ilyen kitalált dolgokkal dobálózol jobbra-balra, csak nézek hogy wtf. :D Biztos nekem akartad írni ezt a postot?

Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy egy ilyen magadfajta "ember" miért jön ide osztani az észt.

So true.

Látod, nem csak én gondolom így, hogy egy szánalmas kis féreg vagy.

Na bb tacskó, jó lopkodást a munkahelyeden, azért vigyázz nehogy észrevegyék a dolgokat.
csók

te most komolyan kerestél egy tavalyi topicot, amiben vannak engem támadó postok, hogy voucholj rájuk?(ráadásul vis+cp postok) :DDDDDDD
bazzeg rezs te tényleg kezdesz egyre szánalmasabb lenni

meg jössz azzal, hogy van aki szopkodja a faszod, csak arról nincs fogalmad, hogy ha valóban így lenne, akkor nem a gép előtt rohadnál délutántól hajnalig (persze te végig afk vagy, csak d3-ba maradsz mindig belogolva és a 400 óra gametimeod 90%-a csak afk)
azt mondod, hogy kitalált dolgokkal dobálózok, meg hogy nem ismerlek... ugyan ezt csinálod te nyomorult, pont semennyire se ismersz, akkor meg vegyél vissza a hatalmas semmirekellő pofádból.

menjek lopkodni a munkahelyemre :DDDD ... egy 8 éves is jobbat tudna kitalálni ennél. erőltesd már meg a hülye fejed legalább egy kicsit, ha szájkaratézni próbálsz. kösz.

de ezen még mindig kivagyok, te tényleg kerestél egy tavaly decemberi topicot, hogy abból kvótolj ki postokat és voucholj rájuk :DDD beszarok rajtad bazzeg :DD

imádok veled flamelni rezs, olyan seggostoba dolgokat szoktál írni, egyszerűen öröm olvasni
várom az újabb tolvajozós postod

This post was edited by TouchCow on Jun 19 2012 07:32am
Member
Gold: 1,511.00
Jun 19 2012 07:31am
Quote (TouchCow @ 19 Jun 2012 15:29)
te most komolyan kerestél egy tavalyi topicot, amiben vannak engem támadó postok, hogy voucholj rájuk?(ráadásul vis+cp postok) :DDDDDDD

meg jössz azzal, hogy van aki szopkodja a faszod, csak arról nincs fogalmad, hogy ha valóban így lenne, akkor nem a gép előtt rohadnál délutántól hajnalig (persze te végig afk vagy, csak d3-ba maradsz mindig belogolva és a 400 óra gametimeod 90%-a csak afk)
azt mondod, hogy kitalált dolgokkal dobálózok, meg hogy nem ismerlek... ugyan ezt csinálod te nyomorult, pont semennyire se ismersz, akkor meg vegyél vissza a hatalmas semmirekellő pofádból.

de ezen még mindig kivagyok, te tényleg kerestél egy tavaly decemberi topicot, hogy abból kvótolj ki postokat és voucholj rájuk :DDD beszarok rajtad bazzeg :DD

ti ne most basszátok egymást, most enyém a nagyszínpad
Member
Jun 19 2012 07:34am
Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 15:31)
ti ne most basszátok egymást, most enyém a nagyszínpad

csak addig, ameddig rezs be nem jön a topicba!

ja most látom mi megy a d3 topicba lol, akkor átnézek

This post was edited by TouchCow on Jun 19 2012 07:35am
Member
Gold: 90.30
Jun 19 2012 07:35am
általában 35 k alatt nemindulok el ruhát venni nyárra, a cípő meg megint egy külön tétel
Member
Gold: 0.16
Jun 19 2012 08:10am
rezs, tényleg olyan vagy néha mint egy menstruáló kurva ^^
miért nem tudtál egy poénra poénnal válaszolni? vicces hogy még te érzed magad kellemetlenül, mert volt "arca" visszaszólni : D
na de én nem szólok bele, mert kurvára nem az én dolgom, csak miután felhozod ezt a jópár éve lejárt témát visszaoltásként, kurvára nem lepődnék meg azon, ha utána bármilyen stílust megenged magának.

This post was edited by AngryBug on Jun 19 2012 08:11am
Banned
Gold: 0.00
Jun 19 2012 08:23am
Quote (TouchCow @ Jun 19 2012 02:29pm)

menjek lopkodni a munkahelyemre :DDDD ... egy 8 éves is jobbat tudna kitalálni ennél. erőltesd már meg a hülye fejed legalább egy kicsit, ha szájkaratézni próbálsz. kösz.

imádok veled flamelni rezs, olyan seggostoba dolgokat szoktál írni, egyszerűen öröm olvasni
várom az újabb tolvajozós postod

Kerestem egy tavalyi topicot kicsi tacskó, csak hogy tudd hol a helyed, szerintem senki sem felejtette el hogy egy patkány féreg tolvaj vagy.
Wow, kijött a diablo, sokat játszottam vele MINT KB MINDENKI ezen a fórumon és akkor már biztos nincs életem mert egy hónapig játszottam vele viszonylag sokat. Ostoba vagy.
Igen, kitalált dolgokkal dobálózol, csak nézek hogy mi a faszom ez, viszont annak amit én mondtam, hogy takarodj lopkodni annak még alapja is van, te szardarab.

Én szoktam kitalálni dolgokat?! Hát én csak egy ténnyel alázlak meg nap mint nap, A SAJÁT BARÁTJÁT MEGLOPJA ÉS JÖN IDE OSZTANI AZ ÉSZT MEG DOBÁLÓZNI KITALÁLT DOLGOKKAL. :DDDDDD

Annyira kibaszottul szánalmas, sötét, retardált ostoba fasz vagy hogy arra nincsenek szavak. :D

Quote (AngryBug @ Jun 19 2012 03:10pm)
rezs, tényleg olyan vagy néha mint egy menstruáló kurva ^^
miért nem tudtál egy poénra poénnal válaszolni? vicces hogy még te érzed magad kellemetlenül, mert volt "arca" visszaszólni : D
na de én nem szólok bele, mert kurvára nem az én dolgom, csak miután felhozod ezt a jópár éve lejárt témát visszaoltásként, kurvára nem lepődnék meg azon, ha utána bármilyen stílust megenged magának.

Te mi a faszt ugatsz bele, van neked fogalmad az egészről? Milyen poén? A nyomorék kis tacskó 24/7 beszólogat jspn _rosszindulatból_ NEM POÉNBÓL.
Ja, pár éve történt, lejárt téma stb, lehet hogy te máshogy vagy vele, de nálam egy ilyen ember egy életre megbélyegzi magát.

This post was edited by Bendeguz on Jun 19 2012 08:35am
Member
Gold: 355.92
Jun 19 2012 08:53am
Tacsko vs Rezs

Member
Jun 19 2012 08:55am
Quote (Bendeguz @ 19 Jun 2012 16:23)
Kerestem egy tavalyi topicot kicsi tacskó, csak hogy tudd hol a helyed, szerintem senki sem felejtette el hogy egy patkány féreg tolvaj vagy.
Wow, kijött a diablo, sokat játszottam vele MINT KB MINDENKI ezen a fórumon és akkor már biztos nincs életem mert egy hónapig játszottam vele viszonylag sokat. Ostoba vagy.
Igen, kitalált dolgokkal dobálózol, csak nézek hogy mi a faszom ez, viszont annak amit én mondtam, hogy takarodj lopkodni annak még alapja is van, te szardarab.

Én szoktam kitalálni dolgokat?! Hát én csak egy ténnyel alázlak meg nap mint nap, A SAJÁT BARÁTJÁT MEGLOPJA ÉS JÖN IDE OSZTANI AZ ÉSZT MEG DOBÁLÓZNI KITALÁLT DOLGOKKAL. :DDDDDD

Annyira kibaszottul szánalmas, sötét, retardált ostoba fasz vagy hogy arra nincsenek szavak. :D

Te mi a faszt ugatsz bele, van neked fogalmad az egészről? Milyen poén? A nyomorék kis tacskó 24/7 beszólogat jspn _rosszindulatból_ NEM POÉNBÓL.
Ja, pár éve történt, lejárt téma stb, lehet hogy te máshogy vagy vele, de nálam egy ilyen ember egy életre megbélyegzi magát.

alázol? :DDD
szerintem nagyon el vagy tévedve rezsike és köszönöm, hogy vetted a fáradtságot egy topic keresésében, örülök, hogy fölöslegesen basztad el rá az idődet :D
igazából ez a lopós dolog ha nem 6(!) éve történt volna, talán meg is tudnál vele sérteni, meg talán rosszul is esne, de így meg csak röhögök rajtad, hogy azt hiszed, hogy te mennyire kibebaszottul megsértesz vele, mennyire alázol, közbe közel nem vagy hozzá :D

ezért szeretek veled flamelni, mert nem veszed észre, hogy mennyire szánalmas hogy minden postban kb. csak ugyan azt tudod leírni és semmi újat nem tudsz kitalálni, ebből is látszik az ostobaságod. igazából vissza se kellene szólnom, mert saját magad járatod le egy idő után.

jah és bugnak meg igaza van, akkor is ugrottál, amikor nem rosszindulatból szóltam hozzád bármit is (és nem csak rám)

és ha nem ugranál mindenre úgy, mint egy megvadult habzószájú kutya, akkor be se szólogatnék :D
de maradjon minden így, így legalább tudok szórakozni is egy kicsit

This post was edited by TouchCow on Jun 19 2012 08:57am
Member
Gold: 2,366.74
Jun 19 2012 08:58am
fasznak irtok ilyen tldr postokat...
Member
Gold: 710.00
Jun 19 2012 08:59am
Quote (Inakwo @ Jun 19 2012 02:58pm)
fasznak irtok ilyen tldr postokat...

ezért jo cp vismajor meg smat félékkel flémelni