d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Az Igazság A > Kiköltözésről
Prev167891012Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 47.25
Nov 26 2011 05:59pm
En azt nem ertem, hogy nincsen legalis konzekvenciaja annak, hogy ti fogtatok magatokat, es leszartatok a torlesztendo hitelt, es kikoltoztetek? Nem fer a fejembe, hogy csak ugy "ott lehet hagyni".
Member
Gold: 10.66
Nov 26 2011 06:00pm
nem vagy te normális
nem azt mondom, hogy halj éhen, te agyhalott, hanem azt, hogy ha sikerült elhelyezkedni angliában, van fedél a fejetek fölött, van mit enni és munka(mint most!), akkor nem lógatni kellene a lábatokat a fasza angliában, élvezni a nyugati színvonalat, hanem tisztázni a szájbakúrt hiteleket, amikhez a neveteket adtátok. tehát nem kibaszott lustának és cigánynak lenni.
ha van bennetek gerinc, akkor visszafizetitek, tisztára mossátok a neveteket. én nem, nem ítélem el, h leléptetek angliába, mert én se akarnék sittreülni. bár nem vagyok ilyen helyzetben, de lehet én is ezt választanám a sitt helyett..
habár a ház elvesztés nem tudom, h miben másabb, mint most angliában lenni, de nevermind.
ha a ház fedezte volna a hitelt akkor sztm. jött volna le még lé(bár nem tudom, h hogy megy ez) és abból is el lehet menni angliának.
Member
Gold: 0.18
Nov 26 2011 06:01pm
Először azt olvastam hogy az igazság a kikötözésről, mondom wtf SM topic? :DDD Megható story de attól még nem léphetsz be a VÉLbe.
Member
Gold: 0.18
Nov 26 2011 06:02pm
Quote (ElCapitano @ 27 Nov 2011 02:01)
Először azt olvastam hogy az igazság a kikötözésről, mondom wtf SM topic? :DDD Megható story de attól még nem léphetsz be a VÉLbe.

folyamatosan megtörténik
Member
Gold: 0.00
Nov 26 2011 06:05pm
Quote (ElCapitano @ 27 Nov 2011 01:02)
folyamatosan megtörténik

what has been seen
Member
Gold: 0.00
Nov 26 2011 06:07pm
senki nem jön már lolozni MI
Member
Gold: 343.00
Nov 26 2011 07:19pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Nov 26 2011 11:27pm)
amúgy én vagyok a noob geci, de miért nem lehet magas vérnyomással valaki pénztáros? azért nem egy brokermeló ahol 40 évesene harmadik szívinfarktus után inkább visszavonulsz, hogy kipihend a gyomorfekélyed

az ilyen közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel meló mindig stresszes

am volt valami cikk még régebben itt valaki postolta ahol valami bankoscsávó leírta a hiteleket meg hogy mi-miért és ott az van, hogy aki hitelt vett fel az gyakorlatilag arra fogadott, hogy a forint nem fog gyengülni (ez esetben nem nőttek volna a törlesztők)
márpedig lol há hogyafaszba ne gyengülne mikor itt ez a sok béna szarfaszu kontárpolitikus mennének vissza kapálni már várom a csődöt
én soha nem kérnék senkitől kölcsönt még ismerőstől se inkább lakom még 3 évig anyáméknál míg összejön a pénz a lakásra etc vagy nem kell a jakuzzi meg a porse de a faszom se fog tartozni

e:
itt van az a cikk
http://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2011/09/28/a_nagy_bankrablas/

This post was edited by Senee on Nov 26 2011 07:20pm
Member
Gold: 2,516.03
Warn: 10%
Nov 26 2011 08:06pm
jaj bazdmeg de nem fogom elolvasni a sirásodat a lopásról (:
Member
Gold: 145.00
Nov 26 2011 08:19pm
Quote (Smat @ 27 Nov 2011 00:55)
Na sziasztok, megprobalom nem tul hosszura nyujtani ezt az egeszet, de nem is fogom 2 szoval elintezni.

Az egesz ugy 2007 tavaszan kezdodott amikor fater a TNT nevu cegnel dolgozott(Nem, nem a zenekar), es ugye eleg jol keresett supervisorkent, ilyenkor termeszetesen mar volt hitel a hazunkon amit probaltunk fizetni rendesen, ami egeszen jol ment 2008 kozepeig, amikor klikkesedes kezdodott a cegnel amire fater nem volt vevo, ezert ez a kisebb csapat fater ellen volt, es minden erovel azon voltak hogy alategyenek neki, es megprobaljak kirugatni, ami hal' istennek ossze is jott. Igy faternak nem volt munkaja kb augusztus kozepeig ami jo is volt mert nem kellett reggel 7tol este 5ig bent lennie, de ugyanakkor rossz is mert nem volt bevetelunk ergo nem tudtuk fizetni a hiteleket, de szerencsere amit vegkielegitesnek kapott abbol elevickeltunk egy darabig es igy atveszeltuk ezt a par hetet-honapot. Szeptemberben kezdett el dolgozni mint eredetisegvizsgalo, ceges auto, felszereles, muszerek etc. Nagyon szerette fater ezt a munkat mert az egyik szakmaja autoszerelo, es kb 15 evig foglalkozott autokkal. Ekkor nagyon bekes volt minden, a hitelekkel nem volt baj annyira(1-1 elmaradas persze volt mert folyamatosan kusztak felfele a torlesztok). Amikor viszont kijelentette a fonoke hogy egyik naprol a masikra minimalberre lesz bejelentve azert az egy kicsit magas volt, mivel akkor a minimal 60 korul volt, de fater ennek az otszoroset kereste meg atlagban, es hat na.. ezzel csak egyszer kell lebukni, es akkor nem csak a fonoket basszak meg hanem az en fateromat is... Szoval ugy volt vele fater hogy kiszall belole(ez tortent ugy 2009 januarjaban) es megprobaljuk kulfoldon(angliaban) az uj eletet. Hozzateszem mivel muteromnak 2006 ota magas a vernyomasa, ezert nagyon semmilyen megerolteto munkat nem tud vegezni, de termeszetesen megprobalt elmenni dolgozni. Pl. a tescoba heti 25 oraban, ahova fel is vettek es dolgozott is. 1,5 hetet. Beteget jelentett 1 het utan, mert jo magyar szokashoz hiven nem oda raktak be dolgozni ahova elvileg felvettek, hanem penztarosnak(eredetileg az illatszer osztalyra vettek fel mint elado). De mivel meg tulorazott is, mert voltak ilyen "kedvesek" vele, ezert a heti 25 orabol hirtelen 35 lett, es nem birta a betegsege miatt.. Orrverzes, folyamatos fejfajas stb. Majd miutan visszament 1 het utan, es dolgozott 2 napot, kozoltek vele hogy koszonik szepen, nem tartanak ra igenyt. Termeszetesen elmondta muterom hogy vernyomas problemai vannak, es papirja is van rola, es ezert jelentkezik az illatszer osztalyra eladonak, nem pedig penztarosnak, vagy arufeltoltonek. Ugy roviden ennyi hogy mit dolgoztak a szuleim ez ido alatt. En es a hugom iskolaba jartunk(no pic), a szeptemberi iskola kezdesre elment fejenkent 30-40k, fuzetek, tankonyvek, taska, iroszer stb. A hitelekrol csak annyit hogy ha minden igaz, es jol tudom akkor 3 volt, 2 nagyobb osszegu, es egy kozepes. A nagyobb alatt ertsd 40-45k/ho. Tegyuk fel hogy fater keres egy honapban 300kt, abbol CSAK ~100-110k hitel, meg nem ettunk semmit, az autoba nem tankoltunk, a 2 gyerek semmit nem kapott meg belole(gondolok itt zsebpenzre, vagy hetvegi szorakozasra valora). Tehat roviden es tomoren, hogy mindenki ertse. Nem azert jottunk kulfoldre mert elakartunk "menekulni", hanem azert mert MUSZAJ volt. Ha maradtunk volna, akkor jo esetben 3-4 honapon belul elarverezik a hazat a fejunk felol es lakhatunk nagyanyameknal/nagynenemeknel 1 szobaban negyen barmilyen munka nelkul, vagy rossz esetben fater csinalja tovabb az eredetisegvizsgat, lebukik vele, penzbirsag + esetleg meg be is kuldik a huvosre, es bevetel nelkul elunk bele a vakvilagba. Nem azt mondom hogy artatlanok vagyunk, mert mi is tehettunk volna ellene, de nagyreszben az egesz magyar felfogas az ami tonkretette ezt az egeszet, es ezert kenyszerultunk arra hogy kikoltozzunk. Ismerek olyanokat akik fizetik a mai napig a hitelt innen kulfoldrol, de megis miert mikor semmi nincs nekik otthon, se haz, se auto, semmi? Lehet arra fogni hogy azert mert "gerincesek", ami egy nagy baromsag, mert nem ettol lesz egy ember gerinces, vagy gerinctelen. Osszegezve, nem banom hogy igy alakult, mert belatom mostmar hogy magyarorszagon semmi ertelmesre nem tudtam volna vinni a kozepiskola/egyetem utan felteve ha fel is vettek volna.. Itt legalabb megvan ra a lehetosegem hogy tanuljak valamit, ami meg magyarorszagon is erni fog valamit.(Felreertes ne essek, nem nezem en le a magyar egyetemistakat, de azert ezt barmelyik ertelmes ember belatja hogy overall Oxford>Barmelyik magyar egyetem.
Nem azt mondom hogy mekkora szar szemet orszag ez a magyarorszag, csak azt hogy van kulonbseg a ketto kozott, es tobb pozitivumot tudok anglia javara felhozni mint magyarorszagera. A mostani allas szerint pedig a hiteleink ugy 180k korul lennenek, ami hat hogy is mondjam. Szanalmas ahhoz kepest hogy honnan is indult az alap torleszto.

Remelem nem lett tul hosszu, es bazur is megfogja erteni.

Mi a fasznak vettek akkora lakáshitelt, amit nem tudnak fizetni?
Mi a fasznak költöztek olyan lakásba, amire nincs pénzük?

2 nagyobb 1 közepes összegű hitel az egy lakáshitel egy autóhitel meg valami random személyi hitel lehetett valami faszságra. (mert ilyen fajta hitelt mindig faszságra szoktak költeni az emberek... gondolok itt TV, INFRALÁMPA meg ilyen szarokra)
ergo kibaszott hülyének kell lenni, hogy ennyi hitelt felvegyen egy ember még magas fizetéssel is.
Aztán meg az OTP a geci, mert elvárja, hogy fizessétek a szaros hiteleket. (még ha undorító módon megnőnek a tölesztők is...)

Ja és mond meg a szüleidnek, hogy tanuljanak meg félretenni pénzt és nem a bank pénzét használni és nem lesz több ilyen probléma.

This post was edited by TouchCow on Nov 26 2011 08:36pm
Member
Gold: 2,516.03
Warn: 10%
Nov 26 2011 09:19pm
Quote (Smat @ Nov 26 2011 11:55pm)
Na sziasztok, megprobalom nem tul hosszura nyujtani ezt az egeszet, de nem is fogom 2 szoval elintezni.

Az egesz ugy 2007 tavaszan kezdodott amikor fater a TNT nevu cegnel dolgozott(Nem, nem a zenekar), es ugye eleg jol keresett supervisorkent, ilyenkor termeszetesen mar volt hitel a hazunkon amit probaltunk fizetni rendesen, ami egeszen jol ment 2008 kozepeig, amikor klikkesedes kezdodott a cegnel amire fater nem volt vevo, ezert ez a kisebb csapat fater ellen volt, es minden erovel azon voltak hogy alategyenek neki, es megprobaljak kirugatni, ami hal' istennek ossze is jott. Igy faternak nem volt munkaja kb augusztus kozepeig ami jo is volt mert nem kellett reggel 7tol este 5ig bent lennie, de ugyanakkor rossz is mert nem volt bevetelunk ergo nem tudtuk fizetni a hiteleket, de szerencsere amit vegkielegitesnek kapott abbol elevickeltunk egy darabig es igy atveszeltuk ezt a par hetet-honapot. Szeptemberben kezdett el dolgozni mint eredetisegvizsgalo, ceges auto, felszereles, muszerek etc. Nagyon szerette fater ezt a munkat mert az egyik szakmaja autoszerelo, es kb 15 evig foglalkozott autokkal. Ekkor nagyon bekes volt minden, a hitelekkel nem volt baj annyira(1-1 elmaradas persze volt mert folyamatosan kusztak felfele a torlesztok). Amikor viszont kijelentette a fonoke hogy egyik naprol a masikra minimalberre lesz bejelentve azert az egy kicsit magas volt, mivel akkor a minimal 60 korul volt, de fater ennek az otszoroset kereste meg atlagban, es hat na.. ezzel csak egyszer kell lebukni, es akkor nem csak a fonoket basszak meg hanem az en fateromat is... Szoval ugy volt vele fater hogy kiszall belole(ez tortent ugy 2009 januarjaban) es megprobaljuk kulfoldon(angliaban) az uj eletet. Hozzateszem mivel muteromnak 2006 ota magas a vernyomasa, ezert nagyon semmilyen megerolteto munkat nem tud vegezni, de termeszetesen megprobalt elmenni dolgozni. Pl. a tescoba heti 25 oraban, ahova fel is vettek es dolgozott is. 1,5 hetet. Beteget jelentett 1 het utan, mert jo magyar szokashoz hiven nem oda raktak be dolgozni ahova elvileg felvettek, hanem penztarosnak(eredetileg az illatszer osztalyra vettek fel mint elado). De mivel meg tulorazott is, mert voltak ilyen "kedvesek" vele, ezert a heti 25 orabol hirtelen 35 lett, es nem birta a betegsege miatt.. Orrverzes, folyamatos fejfajas stb. Majd miutan visszament 1 het utan, es dolgozott 2 napot, kozoltek vele hogy koszonik szepen, nem tartanak ra igenyt. Termeszetesen elmondta muterom hogy vernyomas problemai vannak, es papirja is van rola, es ezert jelentkezik az illatszer osztalyra eladonak, nem pedig penztarosnak, vagy arufeltoltonek. Ugy roviden ennyi hogy mit dolgoztak a szuleim ez ido alatt. En es a hugom iskolaba jartunk(no pic), a szeptemberi iskola kezdesre elment fejenkent 30-40k, fuzetek, tankonyvek, taska, iroszer stb. A hitelekrol csak annyit hogy ha minden igaz, es jol tudom akkor 3 volt, 2 nagyobb osszegu, es egy kozepes. A nagyobb alatt ertsd 40-45k/ho. Tegyuk fel hogy fater keres egy honapban 300kt, abbol CSAK ~100-110k hitel, meg nem ettunk semmit, az autoba nem tankoltunk, a 2 gyerek semmit nem kapott meg belole(gondolok itt zsebpenzre, vagy hetvegi szorakozasra valora). Tehat roviden es tomoren, hogy mindenki ertse. Nem azert jottunk kulfoldre mert elakartunk "menekulni", hanem azert mert MUSZAJ volt. Ha maradtunk volna, akkor jo esetben 3-4 honapon belul elarverezik a hazat a fejunk felol es lakhatunk nagyanyameknal/nagynenemeknel 1 szobaban negyen barmilyen munka nelkul, vagy rossz esetben fater csinalja tovabb az eredetisegvizsgat, lebukik vele, penzbirsag + esetleg meg be is kuldik a huvosre, es bevetel nelkul elunk bele a vakvilagba. Nem azt mondom hogy artatlanok vagyunk, mert mi is tehettunk volna ellene, de nagyreszben az egesz magyar felfogas az ami tonkretette ezt az egeszet, es ezert kenyszerultunk arra hogy kikoltozzunk. Ismerek olyanokat akik fizetik a mai napig a hitelt innen kulfoldrol, de megis miert mikor semmi nincs nekik otthon, se haz, se auto, semmi? Lehet arra fogni hogy azert mert "gerincesek", ami egy nagy baromsag, mert nem ettol lesz egy ember gerinces, vagy gerinctelen. Osszegezve, nem banom hogy igy alakult, mert belatom mostmar hogy magyarorszagon semmi ertelmesre nem tudtam volna vinni a kozepiskola/egyetem utan felteve ha fel is vettek volna.. Itt legalabb megvan ra a lehetosegem hogy tanuljak valamit, ami meg magyarorszagon is erni fog valamit.(Felreertes ne essek, nem nezem en le a magyar egyetemistakat, de azert ezt barmelyik ertelmes ember belatja hogy overall Oxford>Barmelyik magyar egyetem.
Nem azt mondom hogy mekkora szar szemet orszag ez a magyarorszag, csak azt hogy van kulonbseg a ketto kozott, es tobb pozitivumot tudok anglia javara felhozni mint magyarorszagera. A mostani allas szerint pedig a hiteleink ugy 180k korul lennenek, ami hat hogy is mondjam. Szanalmas ahhoz kepest hogy honnan is indult az alap torleszto.

Remelem nem lett tul hosszu, es bazur is megfogja erteni.

najo, mégis elolvastam mondván miért ne és a következő jutott az eszembe : MI A FASZ

első kiemelt részhez: te úr isten, az egész családod ilyen ostoba?
második: édesanyámnak és apámnak is magas a vérnyomása és mindkettő ilyen agyhalottakat tanít mint te

Ti amugy azt hiszitek ,hogy a bank azért ad nektek pénzt mert ez ilyen jó aranyos bevédős haver aki csak úgy ad mert szeret titeket? Vagy mi a méteres eres faszért kellett ennyi hitelt felvenni aztán sirni mint a geci ,hogy SZEMÉT MAGYARORSZÁG !!!'41414 ELVESZ MINDENÜNKET. Nem bántásból de a cigányok is igy nyomják. Minőségi munka felvenni a hitelt és lelépni más országba mondván "ITT NEM LEHET MEGÉLNI"

Szumma: Nem csoda ,hogy te is ilyen agyhalott vagy.

Quote (Smat @ Nov 27 2011 12:32am)
Mert szerinted könnyes szemmel kéne besétálni a bankba, és azt mondani hogy sajnálom, és mostantól fizetni fogom a hitelt ha belepusztulok akkor is?
Nem tudod te mi az a nyugodt élet, és mi az hogy békénhagyják az embert.

Márpedig nem lesz, mert magyarország a béka segge alatt SINCS atm.

fu bazdmeg , ez a legirritálóbb amikor egy ilyen nyomorult elszökik magyarországról és kintről szidja az egészet, mintha ő sose lett volna magyar. kótrodj már az anyádba légyszives.

egyébiránt te 70éves bölcs ember vagy? Mert mindenről úgy beszélsz mintha már 8gyereket kéne eltartanod miközbe csak egy kibaszott eltartott vagy aki a szülei failkodásáról sír egy forumon.

ja tényleg te focista vagy akkor nvm azok agyhalottak.

This post was edited by lakatosmegatron on Nov 26 2011 09:31pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891012Next
Closed New Topic New Poll