d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kínos Pillanatok Topicja
Prev167891020Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Feb 21 2011 08:41am
Quote (Inakwo @ 21 Feb 2011 16:40)
miért szüleid agyában?

Az már unused úgy is. : D
Member
Gold: 26.00
Feb 21 2011 08:45am
Sosem voltam kemény ivó így nem is nagyon bírtam a piát fősulin sem. Haverjaim annál inkább. Barátnőket feltettük a vonatra aztán gondoltuk iszunk egy kicsit este. 7 óra körül találkoztunk egy kiskocsmában. Egész este fehérbor + sprite ment. A probléma az volt hogy ez minőségi bor volt, nem az a tablettás szar amit a fősulis klubban szoktam inni. Elég gyorsan ittam mivel próbáltam tartani a lépést az alkesz haverokkal. Éjfél körül elindultunk. Ők discoba én haza. Igazából amikor sétáltam hazafele akkor éreztem, hogy forog velem a világ. Nem is tudom, hogy jutottam be a lakásba. Ledőltem aludni. Valamennyivel később arra ébredek, hogy futok az előszobában, megcsúszok, majd a wc ajtóba kapaszkodok és jó hangosan ordítva okádok, beestem a wc-be, átkaroltam és még hangosabban okádtam. Anyám természetesen felébredt, elkezdett kiabálni de nem jött ki. Aztán végeztem és besétáltam a szobámba. Hallom, hogy muter kiabál egyszer csak felsikolt és ordítja "te mocskos állat, majdnem elcsúsztam miattad", hát igen, az előszobát is teleokádtam, ez akkor fel sem tűnt. Elaludtam, másnap reggeli muterral, szép csendben. Kb 1et haraptam a kiflibe és mentem is órára reggel 8-ra. A probléma az volt, hogy órán is okádnom kellett. Kifutottam gyorsan mintha köhögnék, a wc az előadó terem mellett volt. Itt is ordítva hánytam. Végeztem, majd visszamentem előadásra fal fehéren a többieknek előzőleg már mondtam hogy nem vagyok jól, ők röhögtek, a tanár is mosolygott, mivel behallatszott, hogy mit csináltam.
Member
Gold: 1.00
Feb 21 2011 08:46am
volt barátnőm anyja éjszaka járt dolgozni (4 körül ment), mi meg mulatni voltunk a csajjal és náluk aludtunk utána, de annyira sikerült berúgnom, hogy mikor elmentem szarni, akkor a hányinger miatt az ölembe vettem a lavrot, aztán így sikerült elaludnom. persze még az ajtót sem zártam be, csak kilincsre, és hajnal fel 4 kor az anyja ébresztett fel én meg ültem letolt gatyával a wcn ölemben egy lavorral. De szerencsére amint felébredtem még sikeresen hánytam is egyet. ^^ n1 volt.
Member
Gold: 1.00
Feb 21 2011 08:50am
oli postjától kicsordult a könnyem... :D :rofl: :evillol:
Member
Gold: 2,366.74
Feb 21 2011 08:51am
Quote (CyberPunk666 @ 21 Feb 2011 15:46)
volt barátnőm anyja éjszaka járt dolgozni (4 körül ment), mi meg mulatni voltunk a csajjal és náluk aludtunk utána, de annyira sikerült berúgnom, hogy mikor elmentem szarni, akkor a hányinger miatt az ölembe vettem a lavrot, aztán így sikerült elaludnom. persze még az ajtót sem zártam be, csak kilincsre, és hajnal fel 4 kor az anyja ébresztett fel én meg ültem letolt gatyával a wcn ölemben egy lavorral. De szerencsére amint felébredtem még sikeresen hánytam is egyet. ^^ n1 volt.

:D

mitszolt?
Member
Gold: 279.00
Feb 21 2011 08:53am
Quote (CyberPunk666 @ 21 Feb 2011 16:46)

xd ez tetszett xd

Nekem bebaszós történetek közül az volt poén, amikor annyira benyomtam tesóm szülinapján, hogy hazamentem és kiszedtem (inkább kidobáltam a hűtőből) mindent, majd a savanyúságot szétszórtam a padlón (kb. 4-5 literes üveg lehetett) és felbontottam a másnapra szánt fagyasztóból elővett csirkehúst. Elkezdtem valószínűleg nyersen enni, de annyira nem ízlett, legalábbis szerintem, mert nem valami sokat tápoltam belőle. Ennek ellenére édesanyám rendkívül örült, s másnap úgy keltett te kannibál. Ofc a legutolsó pillanat még indulás előtt lehetett egy-két órával...
Member
Feb 21 2011 08:56am
Quote (ecneB @ 21 Feb 2011 15:53)
xd ez tetszett xd

Nekem bebaszós történetek közül az volt poén, amikor annyira benyomtam tesóm szülinapján, hogy hazamentem és kiszedtem (inkább kidobáltam a hűtőből) mindent, majd a savanyúságot szétszórtam a padlón (kb. 4-5 literes üveg lehetett) és felbontottam a másnapra szánt fagyasztóból elővett csirkehúst. Elkezdtem valószínűleg nyersen enni, de annyira nem ízlett, legalábbis szerintem, mert nem valami sokat tápoltam belőle. Ennek ellenére édesanyám rendkívül örült, s másnap úgy keltett te kannibál. Ofc a legutolsó pillanat még indulás előtt lehetett egy-két órával...

nekem olyan volt hogy ugy bebasztam hogy a szekrénybe mentem be mert wc-re akartam kimenni, és a poén az volt hogy nem azon gondolkoztam hogy rossz helyen akarok kimenni a szobámbol hanem hogy kitolta a szekrényt az ajto elé :DDDDDd

meg még amikor fiatalka voltam végig hánytam énis a folyosót majd mire oda értem a wc-re már nem volt hányingerem kicsit furcsáltam is, aztán lefeküdtem alukálni reggel anyám rendkívül kreativnak nevezett :D
Member
Gold: 279.00
Feb 21 2011 08:59am
Quote (Inakwo @ 21 Feb 2011 16:56)
nekem olyan volt hogy ugy bebasztam hogy a szekrénybe mentem be mert wc-re akartam kimenni, és a poén az volt hogy nem azon gondolkoztam hogy rossz helyen akarok kimenni a szobámbol hanem hogy kitolta a szekrényt az ajto elé :DDDDDd

meg még amikor fiatalka voltam végig hánytam énis a folyosót majd mire oda értem a wc-re már nem volt hányingerem kicsit furcsáltam is, aztán lefeküdtem alukálni reggel anyám rendkívül kreativnak nevezett :D

tesóm a bnőjénél. be volt nyomva, előszőr odaállt a tükörhöz, majd megfogta a répát és elkezdett fütyörészni, bnője rászólt, hogy mi a lfsz-t akar a tükörnél, ugye nem pössenteni. Nem, nem.. Ezek után kimegy, elvégzi a dolgát, majd visszafelé veszi az irányt. Igen ám, de időközben véletlenül a szülei ágyában kötött ki, meztelenül. xd

This post was edited by ecneB on Feb 21 2011 08:59am
Member
Feb 21 2011 09:01am
Quote (ecneB @ 21 Feb 2011 15:59)
tesóm a bnőjénél. be volt nyomva, előszőr odaállt a tükörhöz, majd megfogta a répát és elkezdett fütyörészni, bnője rászólt, hogy mi a lfsz-t akar a tükörnél, ugye nem pössenteni. Nem, nem.. Ezek után kimegy, elvégzi a dolgát, majd visszafelé veszi az irányt. Igen ám, de időközben véletlenül a szülei ágyában kötött ki, meztelenül. xd

:DDDDDDDDDddddddd

amugy én is azért mentem rossz irányba mert azt hittem az albérletben vagyok pesten, közben meg a saját szobámban voltam
Member
Gold: 3,000.00
Feb 21 2011 09:04am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 21 2011 03:46pm)

sfzgd
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891020Next
Add Reply New Topic New Poll