Sosem voltam kemény ivó így nem is nagyon bírtam a piát fősulin sem. Haverjaim annál inkább. Barátnőket feltettük a vonatra aztán gondoltuk iszunk egy kicsit este. 7 óra körül találkoztunk egy kiskocsmában. Egész este fehérbor + sprite ment. A probléma az volt hogy ez minőségi bor volt, nem az a tablettás szar amit a fősulis klubban szoktam inni. Elég gyorsan ittam mivel próbáltam tartani a lépést az alkesz haverokkal. Éjfél körül elindultunk. Ők discoba én haza. Igazából amikor sétáltam hazafele akkor éreztem, hogy forog velem a világ. Nem is tudom, hogy jutottam be a lakásba. Ledőltem aludni. Valamennyivel később arra ébredek, hogy futok az előszobában, megcsúszok, majd a wc ajtóba kapaszkodok és jó hangosan ordítva okádok, beestem a wc-be, átkaroltam és még hangosabban okádtam. Anyám természetesen felébredt, elkezdett kiabálni de nem jött ki. Aztán végeztem és besétáltam a szobámba. Hallom, hogy muter kiabál egyszer csak felsikolt és ordítja "te mocskos állat, majdnem elcsúsztam miattad", hát igen, az előszobát is teleokádtam, ez akkor fel sem tűnt. Elaludtam, másnap reggeli muterral, szép csendben. Kb 1et haraptam a kiflibe és mentem is órára reggel 8-ra. A probléma az volt, hogy órán is okádnom kellett. Kifutottam gyorsan mintha köhögnék, a wc az előadó terem mellett volt. Itt is ordítva hánytam. Végeztem, majd visszamentem előadásra fal fehéren a többieknek előzőleg már mondtam hogy nem vagyok jól, ők röhögtek, a tanár is mosolygott, mivel behallatszott, hogy mit csináltam.