d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Iso Magyar Kifejezés
Prev167891012Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.21
May 20 2010 06:09pm
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 02:06)
vhogy mi is így vagyunk ezzel barátnőmmel

bár őbelőle néha elő kell húzni a dolgokat, de tanítgatom rá régóta, hogy nincs olyan, hogy "mi baj?" - "semmi"

én viszont úgy mondanám "csak" 90 %-ban vagyok őszinte vele... van pár dolog amit azért megtartok magamnak... lényegtelen dolgok, de érzem, hogy van saját életem is és nem csak együtt létezünk

a feltétlen őszinteség nálam sem azt jelenti, hogy mindenről beszámolok, de ami fontos, vagy őt is érinti, abban nem kertelek
Member
Gold: 3.03
May 20 2010 06:10pm
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 01:00)
mármint mire gondolsz?

egy official beszélgessünk róla topic? :P

nem erre gondoltam. pl mindenki 1 msn ablakban ^^ delehet, h így jobb. .)

Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 01:02)
feltétlen őszinteség párti vagyok

hozzá kell tenni hogy aktuális barátnőmhöz intézett első mondatom az volt mikor először találkoztunk, hogy "bazzeg de szép melleid vannak"

azóta is boldogság hepinesz, mert mindig mindent kimondunk, véleményezzük, közöljük hogy jó vagy rossz

annyiban veszít a kapcsolat a varázsból hogy nem megfejtjük egymást hanem megtudjuk. de nem is veszekszünk soha csak vitázunk és ágyban is jobb az úgy ha mindent tudunk a másikról

ez kifejezetten tetszik.

volt, hogy erről beszélgettünk. ez a párbeszéd lett: (D = én; C = csaj)

C: néha van, amit jobb nem kimondani:)
D: igen, bizonyára. én sajnos... vagyis, szerintem nem sajnos, de nem tudok taktikázni. én azt mondom amit gondolok. én azt mondom amit gondolok. a lányok nem szeretik az őszinte fiúkat :/
C: nem erről van szó, csak jobb a kiismerhetetlen, tudod.. :)

:O

én mondjuk úgy gondolom, hogy ha valki így elfogad, akkor jó. ha nem, akkor meg minek játszam meg magamat? az már nem én volnék...

/e: exkedvesemből úgy kellett mindent kihúzni :D de azért szépen alakult a dolog. nem ez volt a legnagyobb probléma. rengeteg dologban különböztünk és már nem vagyunk együtt.. de szerencsére még mindig nagyon szeretjük egymást :)

This post was edited by TassassinHc on May 20 2010 06:11pm
Member
Gold: 124.96
May 20 2010 06:10pm
Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 01:09)
a feltétlen őszinteség nálam sem azt jelenti, hogy mindenről beszámolok, de ami fontos, vagy őt is érinti, abban nem kertelek

tudod ez is megítélés kérdése, de alapvetően így gondolom én is

nem véletlen vagyunk még mindig együtt... normális emberek már rég szétmentek volna a mi helyünkben úgy érzem
Member
Gold: 124.96
May 20 2010 06:12pm
Quote (TassassinHc @ 21 May 2010 01:10)
nem erre gondoltam. pl mindenki 1 msn ablakban ^^ delehet, h így jobb. .)

ez kifejezetten tetszik.

volt, hogy erről beszélgettünk. ez a párbeszéd lett: (D = én; C = csaj)

C: néha van, amit jobb nem kimondani:)
D: igen, bizonyára. én sajnos... vagyis, szerintem nem sajnos, de nem tudok taktikázni. én azt mondom amit gondolok. én azt mondom amit gondolok. a lányok nem szeretik az őszinte fiúkat :/
C: nem erről van szó, csak jobb a kiismerhetetlen, tudod.. :)

:O

én mondjuk úgy gondolom, hogy ha valki így elfogad, akkor jó. ha nem, akkor meg minek játszam meg magamat? az már nem én volnék...

nálam meg már az a baj, hogy néha túlságosan is tudok :P

igazából szerintem itt leginkább a kegyes hazugságokról van szó

pl nem feltétlen fejted ki neki, hogy egyik nap eszedbe jutott a volt barátnőd aminek persze semmi egyéb jelentősége nincs, de azért kellemetlen lenne neki is neked is a téma

This post was edited by IvOjoGhuRT on May 20 2010 06:13pm
Member
May 20 2010 06:16pm
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 02:10)
tudod ez is megítélés kérdése, de alapvetően így gondolom én is

nem véletlen vagyunk még mindig együtt... normális emberek már rég szétmentek volna a mi helyünkben úgy érzem

nyilván megítélés kérdése, nem mondom el neki minden hülyeségem, viszont gondolkodás nélkül a véleményemet mondom el bármiről amit kérdez/mutat/csinál/történt vele, és ezt elvárom viszont is. az elején voltak emiatt súrlódások (bunkóságnak vette, etc), de összeszokás kérdése az egész, sikerült "belenevelnem", hogy ő is kimondjon mindent, és nagyon jól megvagyunk
Member
Gold: 0.31
May 20 2010 06:16pm
Tass, Balázs..

Számomra a szavahihetőség többet jelent, mint bármely más emberi tulajdonság. Legyen az ember bármennyire rossz, ha őszinte másokkal, máris több ,mint az a jó, aki kedves, udvarias, szép és jó, de szava hihetetlen ember..

A feledékenységet viszont semleges tényezőnek nevezném, de csak mert én irtózatosan feledékeny ember vagyok.. :D
Member
May 20 2010 06:20pm
Quote (banyek @ 21 May 2010 02:16)
Tass, Balázs..

Számomra a szavahihetőség többet jelent, mint bármely más emberi tulajdonság. Legyen az ember bármennyire rossz, ha őszinte másokkal, máris több ,mint az a jó, aki kedves, udvarias, szép és jó, de szava hihetetlen ember..

A feledékenységet viszont semleges tényezőnek nevezném, de csak mert én irtózatosan feledékeny ember vagyok.. :D

én sem tudom megmondani, hogy mit ettem tegnap ebédre :D

am az előző barátnőm volt ilyen, hogy mindenkinek tette a szépet, valójában meg rossz véleménnyel volt sokakról. ez nagyon zavart, velem is kétszínű volt. megcsaltam, elmondtam neki, elmondtam neki, hogy mi a bajom vele, szakítottunk, néha összefutunk meginni egy kávét, jól elvagyunk, de nem keresem a társaságát, mert tudom, hogy milyen. nem mindenkivel lehet együttműködni.
Member
May 20 2010 06:20pm
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 01:12)
nálam meg már az a baj, hogy néha túlságosan is tudok :P

igazából szerintem itt leginkább a kegyes hazugságokról van szó

pl nem feltétlen fejted ki neki, hogy egyik nap eszedbe jutott a volt barátnőd aminek persze semmi egyéb jelentősége nincs, de azért kellemetlen lenne neki is neked is a téma

khm, nem hülye vagyok :D csak nyitott és őszinte.
ilyenekről nem beszélnék soha. nem úgy gondolom, hogy 'amiről nem tud az nem fáj'. úgy viszonyulok a másikhoz ahogyan elvárom, hogy hozzám is viszonyuljanak.

de ez nem taktikázás. ez józan ész. az megvan. taktikázásra ilyen szempontból pl a párkapcsolat kialakulásához vezető útra gondolok. elmondom, hogy mit akarok és mit hogyan gondolok. és ez sokszor sok a másik nemnek...
amit én mondjuk nem értek. én egészen nagyon boldog lennék attól, ha a szemembe mondaná, hogy mit szeretne.

na mondjuk most jót röhögtem magamon. volt, hogy a szemembe mondta, de nem hittem el neki. én többet akartam kihozni a kapcsolatunkból. mondhatni beletörődtem és mást keresek. különben nagyon jó barátok vagyunk, de azért még mindig bele vagyok zúgva.. :)
Member
May 20 2010 06:26pm
Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 01:20)
én sem tudom megmondani, hogy mit ettem tegnap ebédre :D

am az előző barátnőm volt ilyen, hogy mindenkinek tette a szépet, valójában meg rossz véleménnyel volt sokakról. ez nagyon zavart, velem is kétszínű volt. megcsaltam, elmondtam neki, elmondtam neki, hogy mi a bajom vele, szakítottunk, néha összefutunk meginni egy kávét, jól elvagyunk, de nem keresem a társaságát, mert tudom, hogy milyen. nem mindenkivel lehet együttműködni.

hehe, Balázs Fecó énekli, hogy "Jobba ma egy őszinte ellenség, mint egy barát aki holnapra elhagy"

és mennyire igaz...

tudom, hogy sokmindent én szúrtam el az exemmel kapcsolatban, de abban is biztos vagyok, hogy jobb lesz így mind a kettőnknek. tudja ő is, hogy így gondolom.
aztán majd alakul valahogy, hogy jó legyen :)

van egy baráti társaság, akikkel együtt kutyázunk hétvégente, együtt táborozunk, meg alkalmanként rendezünk közös programokat. közel 6 éve. köztük, pl rossz, hogy kimondom amit gondolok és nyitott vagyok, tele minden féle közvetlen érzelemmel.. kölyökként kerültem közéjük és én vagyok a 'kicsi' .. :O nem is igazán tudok mit kezdeni a helyzettel és pont a nyitottságom és közvetlenségem miatt vagyok olykor céltábla. meg mondjuk az extrém kutyáim miatt, meg egyéb extrém helyzetek miatt... :D de akkor is... .)

/e: edit akart lenni.. sry

This post was edited by TassassinHc on May 20 2010 06:27pm
Member
May 20 2010 06:29pm
Quote (TassassinHc @ 21 May 2010 02:26)
hehe, Balázs Fecó énekli, hogy "Jobba ma egy őszinte ellenség, mint egy barát aki holnapra elhagy"

és mennyire igaz...

tudom, hogy sokmindent én szúrtam el az exemmel kapcsolatban, de abban is biztos vagyok, hogy jobb lesz így mind a kettőnknek. tudja ő is, hogy így gondolom.
aztán majd alakul valahogy, hogy jó legyen :)

van egy baráti társaság, akikkel együtt kutyázunk hétvégente, együtt táborozunk, meg alkalmanként rendezünk közös programokat. közel 6 éve. köztük, pl rossz, hogy kimondom amit gondolok és nyitott vagyok, tele minden féle közvetlen érzelemmel.. kölyökként kerültem közéjük és én vagyok a 'kicsi' .. :O nem is igazán tudok mit kezdeni a helyzettel és pont a nyitottságom és közvetlenségem miatt vagyok olykor céltábla. meg mondjuk az extrém kutyáim miatt, meg egyéb extrém helyzetek miatt... :D de akkor is... .)

minél nagyobb egy társasát, annál inkább szorul a háttérbe az őszinteség. ettől még lehetnek akármilyen jó emberek is akár

lol naposmarci szindróma :DDDDD
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891012Next
Add Reply New Topic New Poll