Quote (Gyuladze @ Sun, 27 Sep 2009, 17:13)
Ha valaminek nem látom értelmét, akkor azt nem vagyok képes megcsinálni ?

Mindegy, nem vitatkozom veled, bár egy fokkal több értelem szorult beléd, mint Meshbe. Amióta elkezdtétek hangoztatni a PuA dolgaitokat, azóta úgy lettetek arrogánsabbak, hogy észre sem vettétek. :/
Na de mindegy, remélem nem sértettelek vérig, igyekszem kerülni a postjaitokat inkább, mert úgy ugrotok mindenre, ami egy betűt is megkérdőjelez a mondandótokban, mintha a családotok életére akarna valaki törni.
nem ugrom én, csak szeretek arról beszélgetni, hogy ki mit miért gondol úgy, ahogy. elvégre szipológusnak készülök.
a 'puáról' meg annyit, hogy abban a 2 könyvben, amit olvastam, volt kb 10 jó gondolat, és ezeket alaposan átgondoltam, szóval annak az egésznek nem sok köze van ahhoz, hogy én most hogyan viselkedem
szeretem tesztelgetni az embereket, ezért kérdezek sokat... látszólag egyértelmű dolgokat is megkérdezek, hogy az ő szájából halljam, hogy miért gondolja úgy.
a nem látom értelmétnél meg inkább a miértjét céloztam meg... annak több értelme van, hogy itt bassza a rezet ahelyett, hogy mondjuk tanulna/szocializálódna/űzné valamelyik hobbiját?