Quote (Oberon_os @ Tue, 23 Sep 2008, 22:23)
1. Szarjátok már le Exykét. pc hammerre, meg ha esetleg smite/chargolok akkor 9... Ugyan már, kár vacakolni vele. Ha nem képes felfogni, hogy ez egy pure hammer, csak charge-al sok kari ellen esélyesebb még akkor is ha nem cuccol rá (pl bower-grief, vagy 100OW sword/umed wizzyvel ES/fb ellen satöbbi), mit próbáltok meg megmagyarázni neki?
2. Nem rossz build, csak egy zavar: egy az egyben copy, ami a "strategy"-nél már vicces. Ha nem fordítod le, inkább be sem írd, akinek van annyija hogy megcsinálja a karit az megnézi steffer írását is... Ez nem piszkálás, támadás satöbbi, csak hamár magyar sub, és magyaroknak csinálsz leírást, legyen annyi igény hogy nem s&g topicból szeded ki copy-paste skillel...
3. Nem szeretem az olyan leírásokat, amik bm-re is épülnek. Nem, life tap itt nem zavar engem, vágom én hogy nl-be is íródott (bb, sherlock!!!44), de ceglav, hotti kifejezetten bm. Crescent moon szabályfüggő, egyesek már a hoto oakot is engedélyezik...
Ha meg pubba mész és ilyen karival nem vered el a népet hotti/ceglav nélkül, akkor inkább igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira, majd csinálj aurabugged tmc hammert. Aki meg elver, az megérdemli.
4. Nem TO a legjobb hammer kesztyű, hanem bloodfist imo. Fhr, life. Ha fcr kell akkor mage általában, mert mana regen. Max cold soso ellen TO.
5. spirit-bloodfist-dungo: 86 fhr, nl-ben egy sc. Szóval szerintem is dungo-bloodfist-circ-2xfcr gyűrű a jó megoldás, ha van della.
6. HS-re felesleges egy skillnél többet tenni imo. Ha nem csak charge-olsz (mert ahhoz convi>), hanem smiteolsz is, akkor fana. De smitera imo felesleges ilyen karival alapozni.
Amúgy tetszik. ^-^
teljesen megértelek csak gondoltam lefordítom magyar nyelvre, lerövidítem kicsit
a strategy-t alapból nem is akartam odaírni csak sokan kérték