d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szánalmas Bagázs Vagytok > Mindannyian...
Prev167891030Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Aug 26 2008 05:42pm
Quote (Vharimatras @ Wed, Aug 27 2008, 12:41am)
wub.gif

mad.gif mad.gif <2+1

This post was edited by xXmateXx on Aug 26 2008 05:43pm
Member
Gold: 0.00
Aug 26 2008 05:44pm
Quote (Oberon_os @ Wed, Aug 27 2008, 01:42am)
Fura, de a sub 99%át emberként kezelik. Army, f4r3l, mikes, csucsy, Te postjaidra reagálnak általában 'autofail' módon... Ezen elgondolkodni kéne, nem ötösbe kapcsolni had szóljon. De te tudod, ha te élvezed hogy egy idióta flegma nagyszájú taknyosnak tart a sub, csináld csak.

nekem is pont ez jutott eszembe, hogyha lefekez elotted egy auto akkor nem az a helyes reakcio hogy vissza kettes padlogaz biggrin.gif
Member
Gold: 355.92
Aug 26 2008 05:48pm
Quote (Oberon_os @ Wed, Aug 27 2008, 12:42am)
Fura, de a sub 99%át emberként kezelik. Army, f4r3l, mikes, csucsy, Te postjaidra reagálnak általában 'autofail' módon... Ezen elgondolkodni kéne, nem ötösbe kapcsolni had szóljon. De te tudod, ha te élvezed hogy egy idióta flegma nagyszájú taknyosnak tart a sub, csináld csak.

hát igen,ezt próbáltam én is pár embernek elmagyarázni,de valahogy nem jött össze
Member
Gold: 70,255.00
Aug 26 2008 06:54pm
Oli, csak voucholni tudlak bar neha veled is/velem is elszalad a lo, mint mindenkivel aki ezen az allasponton van
de ez hogy kepet postolni masrol eleg ovodas szint, es igazabol nem az illetot hanem sajat magadat jaratod le vele

sokat hozzatenni nem tudok, ugyis tudod a velemenyemet, aki nem tudja azt meg leszarom, szoval +1
Member
Gold: 5,360.00
Aug 26 2008 06:58pm
Quote (kabraxis6 @ Wed, 27 Aug 2008, 00:55)
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=22763211&f=129

Ebbe tessek beletekinteni.
Kurvara csalodtam benned Dave, toled nem ezt vartam. Addig oke, hogy cikized, de ez mar enyhen tulloves a celon. Azoknak is szol ugyanez akik ugyan ugy rohogtek rajta mint Dave.
Szanalmas viselkedes. Kurvara unfair.
En is utalom exyt, de nem a kinezeteert, hanem a viselkedeseert. Senki sem tokeletes kinezetre, es szemely szerint lattam mar a subozok kozul rusnyabb pofajut is (neveket nem mondok az illem vegett), es ezzel szerintem nem vagyok egyedul.
Kisebbsegi komplexusban szenved a hunsub nagy resze? Mast kell cikizni esetleg azert, mert magatokrol akarjatok eleterlni a figyelmet?
Egyszeruen szanalmas. Nevetseges. Igazabol nem tudok eleg serto szot talalni az ilyen viselkedes leirasara..

Csak ennyit akartam, tovabb afk. Nem tudom hanyan vettek eszre, bizonyara nem sokan, de itt akarom hagyni a subot, leginkabb az ilyen hozzaallas miatt, meg a balfaszok miatt mint Exy, Army meg az egyebek. De azok sem jobbak naluk, akik egesz nap csak ertelmetlenul toljak a +1-et mint pl Bks, Beci, meg az effelek.

Kb ennyit akartam, tovabbi afk, bar tudom, hogy kurvara leszarjatok. De remelem legalabb 1-2 ember eszbe kap hogy azert megis van hatar ahol meg kene allni.

jaaj oli ^^ a fehér lovas megmentőőő tongue.gif

igazából really nem veszem magamra hisz nem is láttam a topicot sőőőőt ezelőtti 2-3-4 hétben nem jártam itt ( de jóó volt tongue.gif )
csak rici topikjába böfögtem be egy "lehet megyek"-t...

amúgy nem tudom hova lepődsz meg ezen.

aki normális az amúgy se nagyon jár ide, idővel megunja ami itt megy.

jaa mielőtt mindenki magára venné és elindulna az újabb anyázás sorozat esetleg sértődés... stb:
vannak normálisak , ez természetes.
csodálom a türelmüket a sok gyp-s hülyéhez...

This post was edited by ReDEyeS on Aug 26 2008 07:02pm
Member
Gold: 244.47
Aug 26 2008 07:03pm
Quote (ReDEyeS @ Wed, 27 Aug 2008, 02:58)
jaaj oli ^^ a fehér lovas megmentőőő tongue.gif

igazából really nem veszem magamra hisz nem is láttam a topicot sőőőőt ezelőtti 2-3-4 hétben nem jártam itt ( de jóó volt tongue.gif )
csak rici topikjába böfögtem be egy "lehet megyek"-t...

amúgy nem tudom hova lepődsz meg ezen.

aki normális az amúgy se nagyon jár ide, idővel megunja ami itt megy.

én is csak azért postolok néhány topic-ba mert kb mind +1 színtű. De általában azt is írom bele. Egyedül LS-részleg járok ide. Meg röhögni, hogy mit csinálnak itt, de már sokszor inkább a fejem fogom.
Member
Gold: 0.00
Aug 26 2008 07:06pm
Hát szerintem teljesen igazad van. Embereket nem a kinézetük alapján kell megítélni, hanem a viselkedésük alapján.
Bár extazyt nem lehet külső alapján elítélni (mást se imo) de amit itt szerencsétlenkedik össze az nem semmi ^^
Member
Gold: 5,360.00
Aug 26 2008 07:08pm
most megyek végig az oldalakon

micsoda csatááározáááás

Quote (kabraxis6 @ Wed, 27 Aug 2008, 01:12)
Tanulj meg nem komolyan venni interneten keresztul leirt dolgokat, Dave..

viszont ez akkora vouch hogy na smile.gif

bár nem tudom az anyázás hogy volt, de azért anyázni még neten se illik.

akkor már apázz, az stílusosabb!!

Quote (painkiller8 @ Wed, 27 Aug 2008, 01:16)
én nem értem, régebben mindenkit oltottál, mintha idegbeteg lettél volna, egyszóra felkaptad a vizet, mindenkinek a kurvaannya meg stb volt...
most meg exy kapott egy kis oltást, ne mondd hogy téged ez ennyire földhöz vágott, meg hogy ennyire érdekel, és szembeszállsz az összes emberrel meg megmondod nekik hogy mekkora egy szánalmas társaság, mikor jópár embert bírsz azok közül akiket elküldtél most a halál faszára
utóbbi időben eléggé megváltoztál, szerintem gondolkodj kicsit el

húúúhúhúhúú
ezt imádom
"gondolkodj kicsit el"
mintha apám mondaná biggrin.gif

Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 01:23)
lol,hol mondtam,hogy nem vagy ugyanaz az ember? úgy bírom,hogy mindenki megpróbálja kiforgatni a másik szavát a maga hasznára...na ez a szánalmas nem a bagázs...
nem tudom,mennyire változtál meg,mivel egyáltalán nem tartom veled a kapcsolatot,de az,hogy 2 napja nem flameltél és mostmár te tartod a szentbeszédet... hát ez eléggé álszent dolog számomra

btw nem tudom miért kéne megváltoznom, félévente van egy ilyen "akcióm",ami általában nagyobb port kavar,de még mindig jobb,mint az állandó +1 flamefiesta

te se néztél még jogászos filmet biggrin.gif

This post was edited by ReDEyeS on Aug 26 2008 07:15pm
Member
Gold: 244.47
Aug 26 2008 07:09pm
Quote (Paszulyka @ Wed, 27 Aug 2008, 03:06)
Hát szerintem teljesen igazad van. Embereket nem a kinézetük alapján kell megítélni, hanem a viselkedésük alapján.
Bár extazyt nem lehet külső alapján elítélni (mást se imo) de amit itt szerencsétlenkedik össze az nem semmi ^^

De én azt nem értem, hogy ha valaki szerencsétlenkedik is, akkor miért nem azt csinálják, hogy figyelmen kívül hadják vagy nem tudom. Nem az hogy most elővesznek valakit és akkor azt írtják 11 héten keresztül, utánna van valaki más aki rosszul köhög és azon a héten ő van terítéken. Imo ez az ami a hülyeség. De mind1. Azt csinál mindenki amit akar. Ha kell a +1 akkor kell és kész, mindegy milyen áron.
Member
Gold: 70,255.00
Aug 26 2008 07:13pm
Quote (ReDEyeS @ Wed, 27 Aug 2008, 03:08)
most megyek végig az oldalakon

micsoda csatááározáááás

viszont ez akkora vouch hogy na smile.gif

bár nem tudom az anyázás hogy volt, de azért anyázni még neten se illik.

akkor már apázz, az stílusosabb!!

de azert megiscsak szanalmas ha valakit a kulsoje miatt fikulnak
ezert haldoklik a hunsub mert ugyanaz folyik itt mint ami az orszagban atm, hogy jobban torodunk masok szidalmazasaval mint a sajat problemainkkal

Quote (AlgoPyrin @ Tue, 26 Aug 2008, 21:50)
lol ne mást kritizálj valahogy még rolad nem láttam képet, csicska vagy hogy mást postolsz...

foleg igy hogy magarol nem mer kepet postolni, biztos vagyok benne hogy abba is bele lehetne kotni
es mielott most az jonne hogy en se merek magamrol, bent van a profilomban
Go Back To Magyar Topic List
Prev167891030Next
Closed New Topic New Poll