Majd ha lesz kedvem, egyszer végigolvasom a topicot, most csak a postodat olvastam el ^^
MINDENFÉLEKÉPPEN jelentsd fel őket! Mi az már hogy meglopnak 180k huffal? Omg ...
Ha a legjobb barátom lopna tőlem, kapásból feljelenteném ... nem, nem vagyok zsidó, de sztem ez egyértelmű ^^
Én vmien szinten mindig is sajnáltalak Rici, mert 1 luzer senki vagy, bocs h most ezt kimondom, de ez az igazság ... és mivel az életben Tomin kívül nincs senki aki tőrödik veled, nincsenek barátaid, itt jspn attention whore-oskodsz ... és ezért sajnállak, mert beleéreztem magam a helyzetedbe, tudom h elég szar lehet ... de 25%-át magadnak csináltad, vagy még rátettél az alapdolgokra 1 lapáttal. Az h foglalkozz az érettségivel az alap, jelentsd is fel őket, barát az egyáltalán aki ilyet tesz veled? És 1értelmüen azért csinálta, hogy ne jelentsd fel ... mármint Tomi ... szted miért nyalta ennyi ideig a seggedet? Hát biztos nem azért, nálad nagyobb arcoknak is nyalizhatott volna imo ...

Felejtsd el Tacskót, vagy ha nem akarod akkor fizesse vissza amit ellopott. Ugyanigy Dalmi + Gabi ... ^^ Eddig azt hittem, h ez a lopás dolog fake, de lassan kezdem elhinni, és meglepő h ennyire szánalmasak Dalmiék

Tehát érettségi + feljelentés overall

Sry h összevissza írkáltam, gecire fáradt vagyok ^^