Quote (Inakwo @ 23 Nov 2011 10:13)
gondoltam hogy ezért van ilyen véleményed
azért azt jegyezzük meg hogy jogilag bizonyitott hogy nem áll jogukban az egekbe emelni a kamatot.. igy nyert pert már valaki svájci frankosok közül
és azt is tudod remélem ha már ennyire tisztában vagy azzal hogy hoyg is működnek ezek a bankok és hogy honnan van a "munkájuk gyümölcse" hogy az egész kibaszott fos helyzetért és hogy a svájci frank az egekben van vastagon ők a felelősek
és arrol mi a véleményed hogy amikor szépen csőde vitték az OTP-t akkor kinyujtott neki segitő kezet? jaj csak nem az állam bácsi az anyukád és apukád adójábol? ja de... no komment de majd lesz itt valaki aki biztos jobban megszakérti ezt a témát
és nem lesz igazam mert az a hülye aki hitelt vesz fel( és itt most nem olyanokrol beszélek aki a nagyképernyős tvért veszi fel a személyi kölcsönt vagy hogy ájfont vegyen...)
ha én is tartoznék, akkor biztos jobban utálnám a bankokat, mint most, de nem hiszem, h az emberségemet elveszteném annyira, hogy az legyen a gondolatom, hogy lerohanjuk és átvegyük és elvegyük.
én erre akarom terelni a hangsúlyt, hogy ez kurvára erőszak és kurvára nem etikus dolog volna és ne süllyedjünk le a gyerekes "neki szabad, akkor nekem is szabad" szintre: azért mert más lop, nem jogosít minket is lopásra.
annyira tisztában pedig nem vagyok a dolgokkal, mivel eszembe nem jutott, hogy a bankok direkt nyomták volna fel a svájci frankot annak tudatában, hogy svájc gazdasága kezdett el erősödni és baromi nagyot nőtt az euróval szemben, ami így a forintra, ránk is kihatott.
én ezért simán az ország vezetőit és korábbi vezetőit okolom, mert egy kurva veszteséges ország vagyunk agy nélkül, a forintunk gyenge és simán beszopja az efféle ingadozásokat.
az otp csődölésről vagy csődközelről tudsz valami írást mutatni, ami nem valami netes komment vagy kurcz.infós cikk? utánaolvasnék, mert esküszöm, hogy nem találom a memóriámban ezt a dolgot, amit említesz.
igazad pedig lehet, hogyne lehetne? én nem zárkózom el az igazad elől, mert én se akarom ajnározni a bankokat és tartani a hátam nekik. nem vagyok egyikkel sem szerződésben.
én csak azért kardozok, mert elvenni másét kurvára nem okés és ez bassza a csőrömet valamiért. ilyenformán bemehetünk a teszkóba és vegyük el a kenyeret meg a plazma tévét és az iphonet is, mert miért árulják 40%-os árréssel őket?