Quote (ecnebketto @ Jan 6 2020 05:52pm)
kosz a tanacsot Levi! mai napig meditalsz? mit sportolsz/tal? bevallom oszinten, amikor legutobb talalkoztunk iszonyat hiperaktivnak tuntel, elotte pedig pont mashogy ismertelek meg.
futni mar elkezdtem, jogaztam is, de meg nagyon sokat kell gyakorolnom, sikideg vagyok legbelul. ettol fuggetlenul minden nap felkerul egy ujabb strigula amit tisztan toltok, meg amugy is magamnak koszonhetem. a fo gondom amugy is csaladhoz kotheto.
legalabb nekem van oka, nalad mi a mano valtotta ki? wow? ma reggel megint kettokor keltem tiz utan. elotte pedig pentek 02:00-tol szombat 23:00-ig ebren. vasarnap keltem 9 kornyeken, de az egesz napom mely depresszioban telt.
most hazaertem, kicsit meg melozok, megfozok, zuhany es be az agyba olvasni. legalabb a jo resze, hogy a reggeli oraimat ki tudom hasznalni normalisan, ez a resze legalabb csokkenti a szorongasom. elobb-utobb helyreall a rend.
ami meg valamennyire hasznalt, macskagyoker keszitmeny (gyogyszertarban veny nelkul kaphato), illetve citromfu tea.
egy pohar sortol/bortol egesz ejszaka nem tudok aludni, eloszor elalmosodom tole (elso 20-30 perc), utana pedig kipattan a szemem.. raadasul a gyomromat is felbolygatja, omlik fel a savam. es ezen felul meg a kedvem is pocsek lesz tole. legalabb alkohol problemaim nem lesznek, annyi szent.
Igyekszem minden nap meditalni. Kulonbozo dolgokra mas mas meditacio jo: van ami a stresszt oldja, de lehet a fokuszt/tudatossagon. En nem spiritualisan, hanem pragmatikusan/tudomanyosan gyakorlom, es igy is mukodik.
A legkonnyebb valamilyen appal elkezdeni, en a headspacet ajanlom, van egy 10 napos ingyen program, utana ha akarsz elofizetsz, de mar ebbol a 10 napbol is el lehet sajatitani az alapokat.
A hiperaktivitasom meg az add-mbol adodik
Esetleg az 5htp-t tudom ajanlani, szerotonin pótlásra, bizonyos szerek hatasara kiurul a szervezetbol, es az depressziohoz vezet
This post was edited by anyd on Jan 8 2020 01:47pm