Quote (anyd @ Jan 5 2020 10:48pm)
Nekem a meditacio es a mozgas segitett
kosz a tanacsot Levi! mai napig meditalsz? mit sportolsz/tal? bevallom oszinten, amikor legutobb talalkoztunk iszonyat hiperaktivnak tuntel, elotte pedig pont mashogy ismertelek meg.
futni mar elkezdtem, jogaztam is, de meg nagyon sokat kell gyakorolnom, sikideg vagyok legbelul. ettol fuggetlenul minden nap felkerul egy ujabb strigula amit tisztan toltok, meg amugy is magamnak koszonhetem. a fo gondom amugy is csaladhoz kotheto.
Quote (Karan2_Returned @ Jan 6 2020 04:19am)
ma is egy orat aludtam, pedig en nem tettem le semmit
alvason, vagy függöseg legyözeseben?
legalabb nekem van oka, nalad mi a mano valtotta ki? wow? ma reggel megint kettokor keltem tiz utan. elotte pedig pentek 02:00-tol szombat 23:00-ig ebren. vasarnap keltem 9 kornyeken, de az egesz napom mely depresszioban telt.
most hazaertem, kicsit meg melozok, megfozok, zuhany es be az agyba olvasni. legalabb a jo resze, hogy a reggeli oraimat ki tudom hasznalni normalisan, ez a resze legalabb csokkenti a szorongasom. elobb-utobb helyreall a rend.
ami meg valamennyire hasznalt, macskagyoker keszitmeny (gyogyszertarban veny nelkul kaphato), illetve citromfu tea.
Quote (cowding @ Jan 4 2020 10:21am)
Lefekves elott igyal egy sort
Bar az elso 2 het utan nekem mar nem volt szar
egy pohar sortol/bortol egesz ejszaka nem tudok aludni, eloszor elalmosodom tole (elso 20-30 perc), utana pedig kipattan a szemem.. raadasul a gyomromat is felbolygatja, omlik fel a savam. es ezen felul meg a kedvem is pocsek lesz tole. legalabb alkohol problemaim nem lesznek, annyi szent.
This post was edited by ecnebketto on Jan 6 2020 10:55am