vicces történet tesó:

Mr. Pro Nyominger "Meleg" Balázs solo freefarmolt a lenti lénen amíg én roamoltam, aztán midgame amikor már jól szarráfeedelt mindenkit, EGYSZER egy fightba nem ROHANTAM oda amikor a nyomorék allikkal fogyatékos módjára bementek az enemy bázisba szinte, amikor én a másik oldalon farmoltam, és természetesen kihalt az összes. én voltam a hibás, hogy nem szaladtam tp scrollt venni azonnal az öt kilóméterre levő sideshopba megmenteni a menekülő balázskát. : D
ezután természetesen szarfaszú noob voltam, akivel ő soha többé nem játszik, és letörölt buddy listről, hogy ezentúl játszak egyedül. :DDDDDDDDDDDDDD!
olvassátok és nevessetek ti is, hogy 22 évesen milyen értelmiségi emberlénnyé fejlődött ez a torzszülött
ja meg azt is mondta, hogy ha feleannyira jól játszanék mint ő, akkor duplaannyi killje lenne a csapatnak

pedig nekem úgy tűnik hogy akkor 15x haltam volna meg 5 helyett, és valahogy killem is több van, mint neki assistja
plusz én úgy voltam lvl15, hogy dcztem 3 percre (és természetesen nem pauseoltak)
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jan 9 2012 07:32pm