Kéne nekem sok-sok fg.
4 diablót megy egyidőben a gépemen
Keresek egy olyan illetőt, aki szintén tud ilyet csinálni és szintén fg-éhes

Az gondolatom a következő lenne:
Mostanában nem vagyok szerencsés a hell hf-ekkel, de ez változhat :] Egy full gamet kéne csinálni, crushra. 4+4 karakterrel már ketten elegek leszünk :]
Tekintve, hogy eu scn és east hcn van csak classic karakterem, ezek jöhetnek csak számításba :]
euscl árakkal gondolom mindenki tisztában van, én speciel nem fogok azzal kínlódni, hogy esetlegesen 2 istet eladjak 30 fgért és akkor azt még felezzem... East chcn egész jól állok, van egy orberem, blizzerem (és természetesen bobarbom is hozzá), a rúnák árai a következők east hardcore ladderen:
ist 50-55 fg
mal 40 fg
gul 35 fg
um 20
pul 10 talán
(ne lepődjetek meg, máshogy megy a dupe easten)
Úgy gondolom, hogy szerencsés map esetén 30 perc alatt hell act 3-ban vagyunk, természetesen expansionban travi, mefi easy lesz, ott is rendelkezem bobarbbal, 91-es hammerdonggal.
annyi lesz a dolgod, hogy futkorászol a tpkbe, nem szaladgálsz mindenfelé (hcról van szó!), segítesz kiütni a hfeket (normot egy gameben, easthcn 40 pg 15 fg!), aztán pedig felezünk
értelemszerűen én csak 2 hfkarit tudok vinni, neked 4-et kell, a munkát én csinálom :]
Természetesen felezünk, az összes rúna értékén v 3-3 night-hell hfen osztozunk, ezt majd megbeszéljük később...
Mit kérek tőled?
- amikor kell, figyelj rá a gamere, hellen elég necces lehet viper temple pl vagy arcane, akiket húzok, azok általában ilyenkor lesznek afk
- stabil gép, annak semmi értelme nincsen, hogy kétszer addig tart a rush, mert kifagy a géped stb, ne dobálja ki a karikat, ez a lényeg

Szerintem egy sűrű hétköznap is 1-2 csapatot meg tudunk oldani, ha minden klappol, nem tart sokáig egy rush

Várom a jelentkezőket