d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Best Of Facebook
Prev1688689690691692799Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Mar 4 2015 04:18am
Quote (jarabekg @ 4 Mar 2015 12:12)
De amúgy milyen geci szar lehet már nyugdíjasnak lenni, az ég egy adta világon semmi más nem ad neked identitástudatot csak az, hogy fideszes vagy.

Inkább sajnálni kéne ezeket az ebereket, meg valamivel lekötni őket, mert gyakorlatilag semmi mást nem csinálnak egész nap, csak ülnek otthon és bámulják a hírtvt (szocinyugdíjasok az atvt), és egy az egyben kajálják a híg fost.

+ nota tv
Member
Gold: 0.00
Mar 4 2015 04:19am
Quote (jarabekg @ Mar 4 2015 12:12pm)
De amúgy milyen geci szar lehet már nyugdíjasnak lenni, az ég egy adta világon semmi más nem ad neked identitástudatot csak az, hogy fideszes vagy.

Inkább sajnálni kéne ezeket az ebereket, meg valamivel lekötni őket, mert gyakorlatilag semmi mást nem csinálnak egész nap, csak ülnek otthon és bámulják a hírtvt (szocinyugdíjasok az atvt), és egy az egyben kajálják a híg fost.

Én amúgy konkrétan sajnálom őket, mert meg vannak vezetve. Az élőhelyükön, ismeretségi körükön és az elérhető médián kívül nem éri őket más inger, és a szerzett információ alapján alakítják ki maguknak a valóságot.
Member
Gold: 69.85
Mar 4 2015 04:25am
Quote (ZaturekManfred @ 4 Mar 2015 12:19)
Én amúgy konkrétan sajnálom őket, mert meg vannak vezetve. Az élőhelyükön, ismeretségi körükön és az elérhető médián kívül nem éri őket más inger, és a szerzett információ alapján alakítják ki maguknak a valóságot.

Regelniuk kellene jspre.

Amugy meg ha eri is oket masfele inger, egyik fulukon be, masikon ki. Annyira el vannak vakulva mar, hogy nem kepesek masra gondolni/mast befogadni. Nagynenemnel is latom, hogy egyszeruen mennyire sotet. Nagyjabol 10 eve van mobiltelefonja, ezerszer el lett magyarazva neki, hogy lehet SMS-t irni, de nem tud, csak mondja a hulyesegeit, hogy nem magyaraztuk el neki soha. De amikor meg igen, akkor lattad az ures tekintetet, hogy kb arra gondol, hogy vajon kivette-e a hust a fagyasztobol, vagy valami hasonlo, de rohadtul nem figyel.

Masik, volt egy mehesz, aki regen helyet szerzett nekunk napraforgora. Iszonyat durvan fideszes volt, mert annakidejen a szocik/komcsik az apjat elvittek, o meg jo asztalos volt, tole is mindent elhordtak, mert nem akart belepni a partba, stb. Aztan szidta Gyurcsanyekat 8 even at, hogy mekkora szarok, de ha majd jon Viktor atyank, o felszabadit. Lakasaban is fidesz plakat volt, meg arpadsavos (is), nagy magyarotszag kep stb. Aztan amikor jott a fidesz eloszor, megkonnyebbult, aztan amikor rajott, hogy ezek megrosszabbak, kb bele is orult, felrugta regi barati kapcsolatait, most meg fasztudja mi van vele, sztem beleorult kb, hogy Viktor nem valtotta meg a vilagot.

This post was edited by Baleee on Mar 4 2015 04:30am
Member
Gold: 80.00
Mar 4 2015 04:29am
es akkor joey megkerdojelezi amikor azt mondom, hogy az emberek tobbsege hulye mint a fasz
ezek az emberek vannak tobbsegben.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Mar 4 2015 05:21am
Quote (ZaturekManfred @ 4 Mar 2015 12:19)

szerintem vicces, meg különben is nem lenne content a topikba

pár év múlva meg úgyis elhúz innen minden fiatal és rárohadhat a nyugdijasokra az egész szaros ország

w8, ki fogja megtermelni az ingyenélést?
Member
Gold: 343.00
Mar 4 2015 05:26am
Quote (RRC @ Mar 4 2015 11:21am)
szerintem vicces, meg különben is nem lenne content a topikba

pár év múlva meg úgyis elhúz innen minden fiatal és rárohadhat a nyugdijasokra az egész szaros ország

w8, ki fogja megtermelni az ingyenélést?

politikusok leszarják
addigra már annyit kilopnak, hogy nekik elég lesz meg az unokáiknak is

de mire "mindenki" kimegy ez a sok fogyi nyugdijas is halott lesz
vagy ha nem akkor majd utána haha

lesznek itt is favellák mint braziliában nyomornegyedek
lesz az oligarcháknak bányája azt a sok csöves megy bele szárazkenyérért (felcsúton már ez megy - mindenki a helyi főnöknek dolgozik)

This post was edited by Senee on Mar 4 2015 05:28am
Member
Mar 4 2015 05:32am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 4 2015 12:29pm)
es akkor joey megkerdojelezi amikor azt mondom, hogy az emberek tobbsege hulye mint a fasz
ezek az emberek vannak tobbsegben.

A te mérhetetlen rosszindulatodat és felsőbbrendűségi komplexusodat légy szíves ne hasonlítsd az én sajnálatomhoz.

Másrészről pedig az, hogy valakit megvezetnek, nem feltétlenül jelenti azt, hogy segghülye, csak mint mondottam nincs viszonyítási alapja vagy kellő rálátása a dologhoz.

Egy hajdúhadházi nyugdíjas valószínű, hogy azért húz a Jobbik felé, mert napi szinten érik a támadások a helyi kissebség részéről, te meg a budai medencéd mellől magasról leszarod és el sem tudod képzelni, hogy hogy lehet a Jobbikra szavazni.

Túlságosan feketén-fehéren látod a dolgokat szerintem.

This post was edited by ZaturekManfred on Mar 4 2015 05:46am
Member
Gold: 80.00
Mar 4 2015 05:50am
Quote (ZaturekManfred @ 4 Mar 2015 12:32)
A te mérhetetlen rosszindulatodat és felsőbbrendűségi komplexusodat légy szíves ne hasonlítsd az én sajnálatomhoz.

Másrészről pedig az, hogy valakit megvezetnek, nem feltétlenül jelenti azt, hogy segghülye, csak mint mondottam nincs viszonyítási alapja vagy kellő rálátása a dologhoz.

Egy hajdúhadházi nyugdíjas valószínű, hogy azért húz a Jobbik felé, mert napi szinten érik a támadások a helyi kissebség részéről, te meg a budai medencéd mellől magasról leszarod és el sem tudod képzelni, hogy hogy lehet a Jobbikra szavazni.

vagy inkabb tul sok ilyen embert ismerek, es egyebkent videki vagyok
leven hogy apam vegrehajto, eleg ugyfelevel talalkozok nap mint nap :D

This post was edited by Cpt_Ghost on Mar 4 2015 05:51am
Member
Mar 4 2015 05:51am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 4 2015 01:50pm)
vagy inkabb tul sok ilyen embert ismerek, es egyebkent videki vagyok

Akkor viszont elég felületes az ismereted, ha ilyen könnyen ítélsz effajta jelzőket.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Mar 4 2015 05:54am
Quote (ZaturekManfred @ 4 Mar 2015 13:32)

amúgy meglepődnél, de a jobbik szavazók nagyrésze egyetemista fiatal, persze ott vannak a cigányvárosok is
Go Back To Magyar Topic List
Prev1688689690691692799Next
Add Reply New Topic New Poll