Quote (qkatz @ 2 Nov 2011 14:50)
az a baj h meg mindig nem fogod fel h az az opening amit te csinaltal legutobb is ellenem ( meg ezek szerint meg mindig ) egy gecinagy allin, és csak azért mert 1x ugy döntessz h nem csinalsz egységeket h lerakhasd az expet, meg mindig allin. és ha azt megfogta a zerg akkor aztan tenyleg probalkozhatsz. te mar korai midgamebe is nagy hatranyba mesz, szoval ne csodalkozz. inkabb nezz magadnak nehany rendes BO-t, és ha azokat megtanulod masolni, ez way egeszen diamondig legalabb.
egy darab heliont nemhoztam elmondom neked
maraudereket csinaltam meg ghostokat meg marinokat, mivel lattam hogy roachai vannak.
egyebkent nem tamadott meg mert kiscoutoltam.
exp nemvolt, roach warren 80%-on volt mire odatalalt a scoutom, felhuztam otthon egy bunkert, vartam, nemjott, scanneltem egyet, exp meg mindig nem volt, csak felhuzott egy spinecrawlert, meg roachok. elindultam tamadni, 6-7 perc kornyeken, erre mit nezek, le fungaloz a highgroundrol, ok akkor vissza, es onnantol csak lefele haladt a jatek szinvonala.
nevetseges volt hogy felaldozott 10 broodlordot a semmiert kb, ilyeneket meg lehet tenni, ugy hogy nincs benne valos kockazat, nevetseges.
meg egyebkent diamondos vagyok.
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 2 2011 07:53am