Quote (meatyowllegs @ 2 Nov 2011 14:35)
nemtom szoktal e streameket nezni
megnezhetned nerchio hogy jatsza a zvt-t mutakat nem is hasznal kb (amire te modnod hogy mennyire imba !), csak bizonyos mapokot
altalaban zergling + roach + baneling, aztan kesobb infestor + broodlord es morrow ellen 3-0 lett tegnap zvtben (bar morrow terranja gyenge imo, hozza kell tenni, de ez meg igyis a donto volt)
op minden egyes zerg unit, kar erolkodni
gyakorlatilag tokmindegy milyen unit compot hoz, barmivel megveri amit en hozok : D
egyszeruen nevetsegesen egyszeruen expandolhat a zerg, es egyszeruen csak tobbet hoz mint amennyit counterelni tudok, olyan macroval hogy valami helion vagy banshee vagy akarmivel nyitok, mert massal nincsen ertelme, ha nem tudok legalabb 112612612 workert megolni a jatek elejen el is buktam a picsaba az egeszet
tegnap is neztem streamet nem is tudom mar melyik zerg jatszott beastyqt ellen, 50 perces game, a zerg 3x belerohant az atombombaba, es nagyon sokmindent elvesztett, es ilyen balfaszsag utan meg kepes nyerni : DDDDDD (azt hozzakell mondjuk tenni hogy beastyqt is jo balfasz volt)
/multkor early expeltem zerg ellen, na arra a valasza az volt hogy o akkor expel meg harmat es ugy basz meg
teljesen lenyegtelen, tvz-t maximum az elso 10 percben fog megnyerni az ember ha az zerg nem komplett retardalt, vagy vetette annyira vissza a jatek elejen a harrash, hogy outmacrozhatja a terran
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 2 2011 07:41am