Quote (AngryBug @ 8 Jun 2014 10:59)
a hova?
énis lidlinek hívom ,meg sokan mások. jobb kiejteni.
a bevásárlásról meg annyit, hogy kisvárosban élek és nincs tömegközlekedés. a lidl meg nagyon messze van. én a város egyik végén a lidl meg a másikon. persze nem kifogás de a spar közelebb van mégis. amin meg meglepődtem hogy a tesco a legdrágább (persze az ilyen cba, coop, real után).
ami engem kurvára idegesít, a 99ft a termékek végén mert ha ráírják a termékre hogy 299ft akkor azt gondolja az én fogyatékos fejem hogy 200as termék nem is olyan drága. de ha ráírnák hogy 300ft akkor meg úgy gondolnám hogy milyen drága. ezért megveszek tíz ilyen terméket ami 99ftal végződik és a pénztárnál csodálkozok hogy 1000ftal többet fizettem mint amire számítottam.
Quote (Senee @ 8 Jun 2014 10:56)
wow vesztettél 1000 forintot
apádnak meg szállodája van, tele vagytok lóvéval
bele ne halj, vigyázz vele
attól még hogy valakinek van pénze nem azt jelenti hogy szórnia kell amíg van.
az ilyen embereket nem értem mint te hogy nem fogja fel a pénznek az értékét. mikor nincs pénz akkor jaaj hogy éljek meg , amikor meg van akkor szórjuk mert megtehetem. szánalmas.
ez pont olyan mint ismerősöm mikor vettem a gépemet és elkezdett magyarázni hogy milyen pénzes vagyok mert vettem 170kért gépet. igen azért mert én ugyanabból a fizetésből nem baszok be minden hétvégén 10kért, meg veszem a napi 1000forintos cigit, meg mondjuk megnézem hogy milyen árut veszek a boltba és mennyiért, és havi 100k-t meg tudtam spórolni
This post was edited by kusziyoker on Jun 8 2014 04:57am